εεεεεεεεεε και εγω θελω να το δοκιμασω!!!!!
+2
dinoskid
bigproedros
6 απαντήσεις
rx8 2JZ moter
dinoskid
Rotary : Rx8 Cosmo Αριθμός μηνυμάτων : 511
Ημ/νία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθηνα Αγια Παρασκευη
- Δημοσίευση Ν°27
Απ: rx8 2JZ moter
Εσυ και αλλα 10εκ κοσμος!!!!Godfather-x8 έγραψε:εεεεεεεεεε και εγω θελω να το δοκιμασω!!!!!
Και ποιος δεν θα ηθελε ενα 3rotor μοτερ...και ας ειναι μεσα σε ενα 2CV
endless
Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
Rebuilds : Απο το στομα σου. .
Αριθμός μηνυμάτων : 1510
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
- Δημοσίευση Ν°28
Ρε νονε χορηγο βρηκες?
Γιατι κι εγω το ιδιο ψαχνω!!!!!
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°29
Βρηκα!!!!endless έγραψε:Ρε νονε χορηγο βρηκες?
και ασε που ο Μεγας χορηγος υπογραφη σε 3 μηνες!!!!
dinoskid
Rotary : Rx8 Cosmo Αριθμός μηνυμάτων : 511
Ημ/νία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθηνα Αγια Παρασκευη
- Δημοσίευση Ν°30
bigproedros
Rotary : RX-8 Αριθμός μηνυμάτων : 578
Ημ/νία εγγραφής : 04/10/2010
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
- Δημοσίευση Ν°32
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°33
για ρωτα τον τυπο...το καπο του κλεινει?????? η γεφυρα σε τι θεση ειναι???? μετοπη υπαρχει??????απο πλεξουδα πως παει??????bigproedros έγραψε:
Uploaded with ImageShack.us einai ontws gia ti anagkes to xreiazetai o kathenas..
φιλε μου δυστυχως ειχα εναν φιλο που εχει μια Μ@Λ@ΚΙ@ rb26 rx7 και το εχει κανει ενα σκετο χαλιιιιιιι....
ποτε του δε δουλεψε και τωρα 2 χρονια ειναι λυμενο ακομα.....επλιζει βεβαια οτι θα το βγαλει καποιααααα στιγμη για να με παει!!!!
Τεσπα,κοιτα αν ειναι να βαλεις ενα μοτερ π.χ στο 8αρι sr20 στα 400-500 αλογα και να το λιωνεις ολη μερα καθε μερα χωρις να σου βγαζει προβληματα οπως το wankel ή να σε βαρυνει ή χαλασει γεωμετρια οπως τα rb+, τοτε ας το κανουν,αρκει αυτος που θα το κανει να εχει γνωσεις και οχι να ειναι βοσκος!!!
η πικρη αληθεια με τα wankel ειναι, οτι ειναι σαν την κ0λ0τρ^πιδ@,ΑΜΑ ΤΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ!!!!!!!!!!ενω το πιστονι σαν το ν0υν@κι οσο το πηδας τοσο ανοιγει!!!! τι εγραψα παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°34
Το συγκεκριμένο δουλεύει και παραδουλεύει.
http://www.superstreetonline.com/featuredvehicles/sstp_1004_1994_mazda_rx_7_rb26dett_powered/garrett_gt4202_turbo.html
Ένας Wankel μπορεί να αντέξει υπό πίεση αρκεί να έχουν μετατροπές στη σημεία (όπως στο σύστημα ψύξης). Στη δικιά μας στην καρτόπιστα έχω δει αυτοκίνητα να χτηπάνε μπιέλες, να ξετρυπάνε τον κορμό κλπ.
http://www.superstreetonline.com/featuredvehicles/sstp_1004_1994_mazda_rx_7_rb26dett_powered/garrett_gt4202_turbo.html
Ένας Wankel μπορεί να αντέξει υπό πίεση αρκεί να έχουν μετατροπές στη σημεία (όπως στο σύστημα ψύξης). Στη δικιά μας στην καρτόπιστα έχω δει αυτοκίνητα να χτηπάνε μπιέλες, να ξετρυπάνε τον κορμό κλπ.
RX8TACY
Rotary : RX8 SE3P Latest Horsepower : UKNOWN
Rebuilds : MAKRYA APO EMAS
Αριθμός μηνυμάτων : 26
Ημ/νία εγγραφής : 07/10/2010
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
- Δημοσίευση Ν°35
Godfather-x8 έγραψε:
η πικρη αληθεια με τα wankel ειναι, οτι ειναι σαν την κ0λ0τρ^πιδ@,ΑΜΑ ΤΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ!!!!!!!!!!ενω το πιστονι σαν το ν0υν@κι οσο το πηδας τοσο ανοιγει!!!! τι εγραψα παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
χαχαχα εγραψες νονε!ετσι ακριβως χαχα
bigproedros
- Δημοσίευση Ν°36
none egrapses +10000...3erw kai egw gia ena fd 990aloga me rb 26 elliniko.to idio leme?
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°37
elaaaaaa posaaaaaaaaaaabigproedros έγραψε:none egrapses +10000...3erw kai egw gia ena fd 990aloga me rb 26 elliniko.to idio leme?
stamata exo liosei sto gelio!!!..... to polu 650 douleue kai elege 960 kai arxidia, kai exase apo ton poulia (350z) pou itan 750 aloga, ekei imoun, fenomai kai sto video pou tous dino tin ekinisi!!!!!
einai polu ponos i istoria autou tou 7ariou, eidika to oikomiko kommati afou tou exoun fugei pano apo 70.000 euro se metatropes kai veltiosi, kai exane ta nera molis esvine,ekaige ladia,vraxikiklone mpouzia kai alla polla....ego prosopika tha eixa kanei ton mixaniko ANAPIRO kai as pigena fulaki!!!!!!polu thuma alla kai polu karagkiozis to atomo...ase sou leo,mperdemeni istoria......sta 3500km petsikare o kormos kai to exei lusei apo tote me tin kontra!!!!kai meta m lete gia rotary.... apo tin istoria auti mono i marianna bgike sto kerdos afou foraei ti palia metatropi tou 7ariou!!!
bigproedros
- Δημοσίευση Ν°38
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bV_UFJF4-7 egw kserw g auto edw..o idios einai?gt eixa akousei ps t sigkekrimeno einai athinaiko..alla dn ime kai apolita sgrs
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°39
ιδια μαλακια ειναιbigproedros έγραψε:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bV_UFJF4-7 egw kserw g auto edw..o idios einai?gt eixa akousei ps t sigkekrimeno einai athinaiko..alla dn ime kai apolita sgrs
greddyrx7
Αριθμός μηνυμάτων : 75
Ημ/νία εγγραφής : 28/08/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
- Δημοσίευση Ν°40
Όταν τους έκραζα έβγαιναν και κορόιδευαν τον Wankel. Πολύ καλά να πάθουν με την παπαριά που έφτιαξαν! Τούς βλέπω να το ξαναβάζουν rotary επάνω..