Βάζω εδώ και 5 χρόνια το Amsoil το 5w30 το ασημένιο και όλα είναι super. Τώρα κάτι πήρε το αυτί μου ότι είναι καλύτερο το μαύρο κουτί αντί του ασημενιου. Είναι αλήθεια; έχει σημασία - διαφορά για τον κινητήρα; τι συνιστά η Mazda;;;; Ποιό να επιλέξω;;;;;;
5 απαντήσεις
Amsoil 5w30 Full Synthetic - Ασιμενιο η Μαυρο μπουκαλι???
anastasisf
Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημ/νία εγγραφής : 22/06/2012
- Δημοσίευση Ν°1
Amsoil 5w30 Full Synthetic - Ασιμενιο η Μαυρο μπουκαλι???
dinoskid
Rotary : Rx8 Cosmo Αριθμός μηνυμάτων : 511
Ημ/νία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθηνα Αγια Παρασκευη
Καταρχην καλωσηρθες???Η απλα μπηκες να γραψεις το Posτ μονο???anastasisf έγραψε:Βάζω εδώ και 5 χρόνια το Amsoil το 5w30 το ασημένιο και όλα είναι super. Τώρα κάτι πήρε το αυτί μου ότι είναι καλύτερο το μαύρο κουτί αντί του ασημενιου. Είναι αλήθεια; έχει σημασία - διαφορά για τον κινητήρα; τι συνιστά η Mazda;;;; Ποιό να επιλέξω;;;;;;
Η mazda παντως δεν συνιστα Amsoil.........
Τωρα για ασημενιο και μαυρο και κοκκινο και κιτρινο.....ετσι δεν βοηθας.....δες τι γραφει το καθενα και πες μας...
spiffm
Αριθμός μηνυμάτων : 304
Ημ/νία εγγραφής : 11/09/2011
Χαρακτηριστικά??????? Και δεν εννοώ το 0-30
Rotary Reloaded
Rotary : RX-8 SE3P Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημ/νία εγγραφής : 06/07/2012
Έχει αλλάξει το χρώμα στο κουτί και έχει γίνει μαύρο,αλλά για καλό και για κακό όταν πας να το αγοράσεις πάρε και ένα παλιό κουτί δικό σου να το τσεκάρεις από πίσω αν είναι όλα τα χαρακτηριστικά ίδιαanastasisf έγραψε:Βάζω εδώ και 5 χρόνια το Amsoil το 5w30 το ασημένιο και όλα είναι super. Τώρα κάτι πήρε το αυτί μου ότι είναι καλύτερο το μαύρο κουτί αντί του ασημενιου. Είναι αλήθεια; έχει σημασία - διαφορά για τον κινητήρα; τι συνιστά η Mazda;;;; Ποιό να επιλέξω;;;;;;
Mike 192T
Αριθμός μηνυμάτων : 666
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
Τασο καλημερα! Συστησου και λιγο! Πες και στους υπολοιπους ποιος εισαι...