καλημερα σας παλικαρια, χτες ξαφνικα στο 8αρι μου παρατηρησα οτι δεν αναβει το οθονακι πανω απο την σιντιερα αυτο που δειχνει ωρα εξωτερικες θερμοκρασιες κτλ, δεν ξερω αν 8α βοηθησει αυτο που θα πω καθολου αλλα το υχοσηστημα παιζει κανονικα ... μηπως εχει καει καμια ασφαλεια? ευχαριστω προκαταβολικα!!!
5 απαντήσεις
ΟΘΟΝΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ RX8
Mavros Piravlos
Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
Rebuilds : 1
Αριθμός μηνυμάτων : 1944
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: ΟΘΟΝΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ RX8
Είναι πολύ πιθανό να μην κάνει καλή επαφή η φίσα του ιδίως εάν έχει κάποιος βγάλει το ηχοσύστημα κάποια στιγμή.
Ασφάλεια δική του δεν νομίζω ότι έχει.
Ασφάλεια δική του δεν νομίζω ότι έχει.
dkrx8
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 307
Ημ/νία εγγραφής : 07/02/2011
Τόπος : RIo de Janeiro
- Δημοσίευση Ν°3
Μου το εκανε κι εμενα και μολις εβγαλα τη μπαταρια και τη ξαναεβαλα λειτουργησε κανονικα. Κανε μια προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα.
dimos47ki7
Αριθμός μηνυμάτων : 366
Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
Τόπος : Γλυφαδα
- Δημοσίευση Ν°4
dkrx8 έγραψε:Μου το εκανε κι εμενα και μολις εβγαλα τη μπαταρια και τη ξαναεβαλα λειτουργησε κανονικα. Κανε μια προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα.
θα χασει τους σταθμους απο τις μνημες στο ραδιο...
urbanslider
Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
Αριθμός μηνυμάτων : 2164
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : ebisu θα ήθελα...
- Δημοσίευση Ν°5
dimos47ki7 έγραψε:dkrx8 έγραψε:Μου το εκανε κι εμενα και μολις εβγαλα τη μπαταρια και τη ξαναεβαλα λειτουργησε κανονικα. Κανε μια προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα.
θα χασει τους σταθμους απο τις μνημες στο ραδιο...
Σωστός !!! Μπορεί να σημειώσει τις συχνότητες σε χαρτάκι όμως !!
makisz11184
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2012
- Δημοσίευση Ν°6
σημερα που ξαναμπηκα στο αμαξι η οθονη αναψε χωρις να εχει το εντονο αυτο κοκκινο χρωμα της κ βεβαια χωρις τις ενδειξεις... πριν καποιο διαστημα ειχα βγαλει στο εργοστασιακο ραδιοσιντι ενα καλωδιο usb/mp3. λογικα αν δεν εκανε επαφη δεν θα αναβε ουτε αυτο τ λιγο φως τις οθονης... η ειμαι λαθοσ???
urbanslider
Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
Αριθμός μηνυμάτων : 2164
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : ebisu θα ήθελα...
- Δημοσίευση Ν°7
makisz11184 έγραψε:... πριν καποιο διαστημα ειχα βγαλει στο εργοστασιακο ραδιοσιντι ενα καλωδιο usb/mp3.
Εμ πες ότι το πασπάτεψες...
Μήπως κάτι δεν κούμπωσες σωστά ?
Μήπως το καλώδιο που έβαλες δεν κάνει στο δικό σου firmware και σου κάνει κουλά ?
Μήπως επίσης να δοκίμαζες να βγάλεις το καλώδιο που έβαλες, να κάνεις ένα reset και να δεις τι γίνεται ?
(λέω γω τώρα αν και δεν είμαι καλός με αυτά...)
makisz11184
- Δημοσίευση Ν°8
μα ενα μηνα τωρα που εχω βαλει το καλωδιο ολα ηταν ρολοι... κ ακομα κ τωρα τ ηχοσυστημα παιζει μια χαρα. 8α κανω ενα ρεσετ με την μπαταρια κ τα λεμε δεν εχω να χασω κατι...
makisz11184
- Δημοσίευση Ν°9
κυριοι σημερα το προβλημα λυθηκε... η αιτια ηταν σε μια βιδα πισω απο την προσωψη του στερεοφωνικου κ των κουμπιων του κλισματισμου που ενωνονοταν με το ραδιοσιντι του αυτοκινητου. η εν λογο βιδα ειχε χαλαρωσει 2-3 στροφες κ υπηρχε καποιος τζογος που δεν εδεινε τ σωστο ρευμα στην ο8ονη.. χρειαστηκαν πολλες ωρες παρατηρησεις γιατι ολα απο το πισω μερος του ραδιοσιντι ηταν (φησες) στην 8εση τους κουμπωμενα... τελος καλο ολα καλα! σας ευχαριστω για τον χρονο σας