redneck Παρ 29 Ιουν 2012, 11:56 pm
Περιστατικο με το ασημι σκοντα τις προαλλες...
Αριστερη λωριδα ενα τουμπανο ιμπρεζα δεκαετιας μπλε με μεγαλο αυτοκολλητο Monster στα δεξια με δυο πιτσιρικαδες μεσα.
Μεσαια λωριδα εγω και δεξια λωριδα ενα κοκκινο 8αρι τουρμπατο με εναν πιτσιρικα ξυρισμενο στο κεφαλι.
Απλα βολταραμε με το 8αρι να σκαει σκαστρες και τιποτα παραπανω. Εγω ελαχιστα πιο πισω στην σειρα να παρακολουθω τα δυο ομορφα Ιαπωνεζικα τερατακια.
Ξαφνικα σκαει απο το πουθενα το ασημι σκοντα με εξατμιση και στανταρ πιεσεις , ακουγοταν πολυ ψαρωτικο. Μου κολλαει προφυλακτηρα , ξερογκαζιες και σκαστρες ... δεν αντεδρασα. Κοβει αριστερα και παει προφυλακτηρες το Ιμπρεζα το οποιο με την σειρα του δεν ανοιξε. Εκει καταλαβα οτι ειναι πολιτικο περιπολικο και ελατωνω αισθητα ταχυτητα. Στιγμιαια με προσπερναει μια street σχετικα σβελτα και με το που περναει και απο το σκοντα -το οποιο συνεχισε να σπρωχνει το ιμπρεζα- το σκοντα βγαινει ξανα μεσαια και τον παιρνει στο κυνηγι χωρις να αναψει φαρο. Φτανωντας στο πρωτο φαναρι ολοι μαζι και ενω η μηχανη εχεις σταματησει στο κοκκινο, το σκοντα αναβει φαρο μπαινει μπροστα της και την συνεχεια μπορειτε να την φανταστειτε ...