Εκανε καλους καιρους και μιας και ειμαι στο νισι ειπα να αρχισω τα μπανακια. ευγαλα το καινουριο μου jetski λοιπον βολτιτσα (1800 superchager) ειδα την διαφορα. μου ελεγαν παρε turbo και θα δεις, εγω τπτ. Ε τωρα ειδα. και θελω και ρχ8 turbo. Τι να κανω? που να παω? ποσα να υπολογισω ???
3 απαντήσεις
Turbo ροπη ρε ροπη
chios88
Latest Horsepower : 231
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 19
Ημ/νία εγγραφής : 10/04/2012
Τόπος : chios
- Δημοσίευση Ν°1
Turbo ροπη ρε ροπη
Mavros Piravlos
Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
Rebuilds : 1
Αριθμός μηνυμάτων : 1944
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Turbo ροπη ρε ροπη
Θα σου πρότεινα να κάνεις μια βόλτα απο Αθήνα και να δείς απο κοντά μερικά τουρμπάτα 8ρια, όχι συγκεκριμένους μηχανικούς αλλά αυτοκίνητα.
Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μεταξύ τους "συνολάκια" απο διάφορους μηχανικούς. Στο νησί μάλλον κάτι χαμηλόροπο θα σε ευχαριστούσε περισσότερο.
Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μεταξύ τους "συνολάκια" απο διάφορους μηχανικούς. Στο νησί μάλλον κάτι χαμηλόροπο θα σε ευχαριστούσε περισσότερο.
urbanslider
Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
Αριθμός μηνυμάτων : 2164
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : ebisu θα ήθελα...
- Δημοσίευση Ν°3
Απ: Turbo ροπη ρε ροπη
Όπως καταλαβαίνεις το να σου πει κάποιος "πήγαινε εκεί είναι ο καλύτερος" είναι το πιο εύκολο πράγμα, και σίγουρα σε κάθε συζήτηση πιθανόν να ακούς και άλλον "καλύτερο" ...
Κάτι τελείως πρόχειρο αλλά θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις κάποια εικόνα είναι να ρίξεις μια ματιά στα project cars. Ρίξε ένα καλό διάβασμα εκεί και θα έχεις μια βάση για περαιτέρω συζήτηση-διερεύνηση...
http://www.rx8antiforum.gr/f16-forum
Επίσης κι εγώ θεωρώ πως πάνω απ όλα πρέπει να δεις από κοντά τουρμπάτα 8ρια.. Ενδεχομένως σε κάποια συνάντηση...
Και από κει και πέρα συζήτηση με βελτιωτές που ασχολούνται με rotary (να δεις και την δουλειά τους)..
Κάτι τελείως πρόχειρο αλλά θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις κάποια εικόνα είναι να ρίξεις μια ματιά στα project cars. Ρίξε ένα καλό διάβασμα εκεί και θα έχεις μια βάση για περαιτέρω συζήτηση-διερεύνηση...
http://www.rx8antiforum.gr/f16-forum
Επίσης κι εγώ θεωρώ πως πάνω απ όλα πρέπει να δεις από κοντά τουρμπάτα 8ρια.. Ενδεχομένως σε κάποια συνάντηση...
Και από κει και πέρα συζήτηση με βελτιωτές που ασχολούνται με rotary (να δεις και την δουλειά τους)..