Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

3 απαντήσεις

Turbo ροπη ρε ροπη

chios88
    chios88

Turbo ροπη ρε ροπη Verifiedno
    Latest Horsepower : 231
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 19
    Ημ/νία εγγραφής : 10/04/2012
    Τόπος : chios

Turbo ροπη ρε ροπη Empty Turbo ροπη ρε ροπη

Δημοσίευση  chios88 Κυρ 29 Απρ 2012, 10:02 am

Εκανε καλους καιρους και μιας και ειμαι στο νισι ειπα να αρχισω τα μπανακια. ευγαλα το καινουριο μου jetski λοιπον βολτιτσα (1800 superchager) ειδα την διαφορα. μου ελεγαν παρε turbo και θα δεις, εγω τπτ. Ε τωρα ειδα. και θελω και ρχ8 turbo. Τι να κανω? που να παω? ποσα να υπολογισω ???
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Turbo ροπη ρε ροπη Verified
    Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Turbo ροπη ρε ροπη Empty Απ: Turbo ροπη ρε ροπη

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Κυρ 29 Απρ 2012, 10:27 am

Θα σου πρότεινα να κάνεις μια βόλτα απο Αθήνα και να δείς απο κοντά μερικά τουρμπάτα 8ρια, όχι συγκεκριμένους μηχανικούς αλλά αυτοκίνητα.
    Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μεταξύ τους "συνολάκια" απο διάφορους μηχανικούς. Στο νησί μάλλον κάτι χαμηλόροπο θα σε ευχαριστούσε περισσότερο.
    urbanslider
    urbanslider

Turbo ροπη ρε ροπη Verified
    Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Turbo ροπη ρε ροπη Empty Απ: Turbo ροπη ρε ροπη

Δημοσίευση  urbanslider Τετ 02 Μάης 2012, 11:43 am

Όπως καταλαβαίνεις το να σου πει κάποιος "πήγαινε εκεί είναι ο καλύτερος" είναι το πιο εύκολο πράγμα, και σίγουρα σε κάθε συζήτηση πιθανόν να ακούς και άλλον "καλύτερο" ...

Κάτι τελείως πρόχειρο αλλά θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις κάποια εικόνα είναι να ρίξεις μια ματιά στα project cars. Ρίξε ένα καλό διάβασμα εκεί και θα έχεις μια βάση για περαιτέρω συζήτηση-διερεύνηση...

http://www.rx8antiforum.gr/f16-forum

Επίσης κι εγώ θεωρώ πως πάνω απ όλα πρέπει να δεις από κοντά τουρμπάτα 8ρια.. Ενδεχομένως σε κάποια συνάντηση...

Και από κει και πέρα συζήτηση με βελτιωτές που ασχολούνται με rotary (να δεις και την δουλειά τους)..

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 3:05 am