ena thema pou me apasxoli kai psaxnw mia apantisi einai an poso pou pws kai ti ofelos tha exw an mikrinw to vima tou diaforikou. rx8 cosmo 2-2005. 72000km kai eimai kala.
2 απαντήσεις
kalos irtha an kai eimai palios gnorimos xathika giati menw chio monima pia.
chios88
Latest Horsepower : 231
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 19
Ημ/νία εγγραφής : 10/04/2012
Τόπος : chios
ena thema pou me apasxoli kai psaxnw mia apantisi einai an poso pou pws kai ti ofelos tha exw an mikrinw to vima tou diaforikou. rx8 cosmo 2-2005. 72000km kai eimai kala.
urbanslider
Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
Αριθμός μηνυμάτων : 2164
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : ebisu θα ήθελα...
Καλώς ήρθες.
Αν σου είναι εύκολο γράφε στα ελληνικά για να είναι και πιο ξεκάθαρα τα ποστ σου.
Στο θέμα του βήματος, το αμάξι σου φοράει 6αρι σασμάν το οποίο έχει μια πολύ καλή κλιμάκωση.
Με το κόντυμα του διαφορικού κονταίνουν αυτόματα όλες οι σχέσεις με ότι αυτό συνεπάγεται.
Θα "ανεβάζει" ευκολότερα, οπότε θα είσαι και πιο εύκολα στο ωφέλιμο εύρος στροφών, όμως αυτό σημαίνει ότι θα τελειώνει και λίγο πιο γρήγορα τις σχέσεις...
Επίσης μειώνεται και η τελική ταχύτητα αλλά ποιός νοιάζεται ?
Αν σου είναι εύκολο γράφε στα ελληνικά για να είναι και πιο ξεκάθαρα τα ποστ σου.
Στο θέμα του βήματος, το αμάξι σου φοράει 6αρι σασμάν το οποίο έχει μια πολύ καλή κλιμάκωση.
Με το κόντυμα του διαφορικού κονταίνουν αυτόματα όλες οι σχέσεις με ότι αυτό συνεπάγεται.
Θα "ανεβάζει" ευκολότερα, οπότε θα είσαι και πιο εύκολα στο ωφέλιμο εύρος στροφών, όμως αυτό σημαίνει ότι θα τελειώνει και λίγο πιο γρήγορα τις σχέσεις...
Επίσης μειώνεται και η τελική ταχύτητα αλλά ποιός νοιάζεται ?
chios88
- Δημοσίευση Ν°3
Ευαχαριστω για την αμεση απαντιση.
Το αυτοκινητο ειναι παντα επαρχεια αρα η λεξη τελικη δεν υπαρχει ουτε καν το 200 στο κοντερ θα ελεγα. Με ενδιαφερει παρα πολυ το θεμα δεν βρισκω ωμος διαφορικο. δωστε ενα χερι ρε πεδες.
Τα αποτελεσματα τα εχω σκεφτει αρκετα καθως και τις διαφορες. Δεν θελω να αλλαξω ζαντες θα χαμηλωσω πολυ και δεν το θελω (επαρχεια).Αφηστε που θα χασει και εμφανιση. Τι πρωτεινετε τελικα?
Τα αποτελεσματα τα εχω σκεφτει αρκετα καθως και τις διαφορες. Δεν θελω να αλλαξω ζαντες θα χαμηλωσω πολυ και δεν το θελω (επαρχεια).Αφηστε που θα χασει και εμφανιση. Τι πρωτεινετε τελικα?
urbanslider
chios88 έγραψε: Με ενδιαφερει παρα πολυ το θεμα δεν βρισκω ωμος διαφορικο.
Σετ κορώνα-πηνίο χρειάζεσαι.. Δύο λύσεις υπάρχουν..
1. Κορωνοπήνιο της FEED.
http://www.fujita-eng.com/rx8/index.html
Το θέμα με αυτό όμως είναι ότι δεν κουμπώνει "κούτα" και χρειάζεσαι και μια μεταλική φλάτζα της SuperNow
http://www.supernow.co.jp/shop/out.cgi?3+2
Η δεύτερη (και κατ εμε η πιο συνετή) λύση έρχεται απ την Mazda η οποία έχει τοποθετήσει κορωνοπήνιο για 4,777 βήμα στο RX8 facelift αλλά στην έκδοση R3.
Οπότε και θα το πουλάνε και ως ανταλλακτικό..
chios88
Τι να πω? Ευχαρηστω πολυ. Με κατατοπισες γρηγορα και αποτελεσματικοτατα. καθως και οικονομικοτερα απο οσο πιστευα. Ελπιζω να δω διαφορα οσο περιμενω. Υπαρχει κανα διαγραμα να δω διαφορα που θα εχω στις σχεσεις?Τωρα φοραω 4,444 απο οτι νομιζω το καινουριο ειπαμε 4,777.
urbanslider
Καλά το οικονομικότερα μην το πολυ-λες....
Κοίτα στην Racing Beat πχ. http://www.racingbeat.com/RX8/Ring-Pinion-Differential/13017.html
Αυτή η τιμή είναι χωρίς μεταφορικά και τελωνείο.
Γενικότερα φλερτάρεις το χιλιάρικο.
Διαφορά σίγουρα θα δεις (δεν ξέρω τι περιμένεις αλλά σίγουρα κάτι θα δεις)
Όλα τα RX8 (είτε pre-facelift είτε facelift) έχουν 4,44 τελική σχέση μετάδοσης, εκτός από το R3 το οποίο έχει 4,777.
Από διαγράμματα δυστυχώς δεν βρήκα κάτι για να δεις την διαφορά στην ταχύτητα σε κάθε σχέση.
Βρήκα όμως κάτι φωτό από έναν που έχει τοποθετήσει το κορωνοπήνιο της FEED στο εξωτερικό και τις βάζω έτσι να τις έχουμε..
Εδώ η κορώνα και το πηνίο μαζί με την φλάτζα της SuperNow
Κοίτα στην Racing Beat πχ. http://www.racingbeat.com/RX8/Ring-Pinion-Differential/13017.html
Αυτή η τιμή είναι χωρίς μεταφορικά και τελωνείο.
Γενικότερα φλερτάρεις το χιλιάρικο.
Διαφορά σίγουρα θα δεις (δεν ξέρω τι περιμένεις αλλά σίγουρα κάτι θα δεις)
Όλα τα RX8 (είτε pre-facelift είτε facelift) έχουν 4,44 τελική σχέση μετάδοσης, εκτός από το R3 το οποίο έχει 4,777.
Από διαγράμματα δυστυχώς δεν βρήκα κάτι για να δεις την διαφορά στην ταχύτητα σε κάθε σχέση.
Βρήκα όμως κάτι φωτό από έναν που έχει τοποθετήσει το κορωνοπήνιο της FEED στο εξωτερικό και τις βάζω έτσι να τις έχουμε..
Εδώ η κορώνα και το πηνίο μαζί με την φλάτζα της SuperNow
chios88
Ωρεος οσο δεν παει. θα πσαξω αν γινετε για ακομα πιο κοντο αν οχι θα παω στο 4,777 και ισος πεσο σε 17 αρες με 40αρι προφιλ.
urbanslider
Υπάρχει ακόμα πιο κοντό βήμα απ το 4,777 στην αγορά...
http://www.racingbeat.com/RX8/Ring-Pinion-Differential/13014.html
5,125 αλλά δεν ξέρω αν θέλεις να κοντύνεις τόσο πολύ.. (ιδίως αν δεις καλύτερα και την τιμή..)
Πιστεύω ότι είναι too much. Δεν είμαι και σίγουρος βέβαια γιατί ούτε το 4,777 δεν έχω δοκιμάσει για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.. αλλά θεωρώ ότι με το 5,125 μπορεί να παρακοντύνεις και να μην σε βολέψει...
Το συνολάκι 4,777 με 17αρες πάντως δεν ακούγεται κακό, ιδίως αν διαλέξεις ελαφριές 17αρες...
http://www.racingbeat.com/RX8/Ring-Pinion-Differential/13014.html
5,125 αλλά δεν ξέρω αν θέλεις να κοντύνεις τόσο πολύ.. (ιδίως αν δεις καλύτερα και την τιμή..)
Πιστεύω ότι είναι too much. Δεν είμαι και σίγουρος βέβαια γιατί ούτε το 4,777 δεν έχω δοκιμάσει για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.. αλλά θεωρώ ότι με το 5,125 μπορεί να παρακοντύνεις και να μην σε βολέψει...
Το συνολάκι 4,777 με 17αρες πάντως δεν ακούγεται κακό, ιδίως αν διαλέξεις ελαφριές 17αρες...