Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+2
vasiliss23
bigproedros
6 απαντήσεις

greddy E-MANAGE ULTIMATE vs E-MANAGE

bigproedros
    bigproedros

greddy E-MANAGE ULTIMATE vs E-MANAGE Verified
    Rotary : RX-8 Αριθμός μηνυμάτων : 578
    Ημ/νία εγγραφής : 04/10/2010
    Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

greddy E-MANAGE ULTIMATE vs E-MANAGE Empty greddy E-MANAGE ULTIMATE vs E-MANAGE

Δημοσίευση  bigproedros Τετ 28 Μαρ 2012, 10:52 pm

Re paidia kserete ts diafores(eanuparxoun;-)) metaksu twn duo autwn egkefalwn??
    O ultimate einai poio aksiopistos gia t 8ari mas ap tn emanage??
    vasiliss23
    vasiliss23

Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
    Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 288
    Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
    Τόπος : Πατρα

greddy E-MANAGE ULTIMATE vs E-MANAGE Empty Απ: greddy E-MANAGE ULTIMATE vs E-MANAGE

Δημοσίευση  vasiliss23 Τετ 28 Μαρ 2012, 11:35 pm

για το δικο μας καλυτερα να βαλεις access port παρα emanage!!!απο αυτα που εχω ακουσει ειναι οτι πιο αναξιοπιστο για το δικο μας!!!!!!
    urbanslider
    urbanslider

Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

greddy E-MANAGE ULTIMATE vs E-MANAGE Empty Απ: greddy E-MANAGE ULTIMATE vs E-MANAGE

Δημοσίευση  urbanslider Τετ 28 Μαρ 2012, 11:52 pm

Απ όσο θυμάμαι (δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά) ο blue έχει 8χ8 χάρτη ενώ ο ultimate 16x16 για πιο fine tuning και καλά.. δεν θυμάμαι να έχουν άλλη διαφορά.

Αλλά μακρυά απ τους emanage πρόεδρε για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (γνώμη μου), όχι ότι με τον COBB θα το έχεις.. Για μένα καλύτερα περίμενε, μάζεψε λεφτά και πάρε έναν Fcon να είσαι σίγουρος από πολλές μεριές, η ποιότητα λειτουργίας του θεωρώ ότι αξίζει και το τελευταίο παραπάνω cent.
    vasiliss23
    vasiliss23

Δημοσίευση  vasiliss23 Τετ 28 Μαρ 2012, 11:58 pm

σιγουρα ο FCON ειναι αλλου αλλα και ο μαμα καλος ειναι για 618 ή 3071(προσωπικη αποψη παντα)!!!!και φυσικα το AP εχει βαρια 500 ενω ο FCON 2500(??) !!!!παντα παντως παιζει ρολο ο προγραμματιστης!!!αμα αυτος ειναι κουκουρουκου και τον εγκεφαλο του αινσταιν να βαλεις θα σπασει χαχαχαχαχα!!!!!!!!!
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Πεμ 29 Μαρ 2012, 12:02 am

vasiliss23 έγραψε:και φυσικα το AP εχει βαρια 500 ενω ο FCON 2500(??) !!!!!

Άστοχη σύγκριση θεωρώ ρε μπιλ, το ένα είναι εγκέφαλος ενώ το άλλο είναι στην ουσία ένα interface το οποίο επεμβαίνει στον μαμά εγκέφαλο........ το ίδιο πράγμα είναι ? Cool
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Πεμ 29 Μαρ 2012, 12:06 am

vasiliss23 έγραψε:παντα παντως παιζει ρολο ο προγραμματιστης!!!αμα αυτος ειναι κουκουρουκου και τον εγκεφαλο του αινσταιν να βαλεις θα σπασει χαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Καλά αυτό ξαναπέστο !
    vasiliss23
    vasiliss23

Δημοσίευση  vasiliss23 Πεμ 29 Μαρ 2012, 12:07 am

οχι αντωνη δεν ειπα οτι ειναι το ιδιο προς θεου!!!!απλα δεν ειναι και για πεταμα σε σχεση με εναν emanage σαφως ο Fcon ειναι αλλου αλλα οπως και η τιμη του!!!!!οτι πληρωνεις περνεις βεβαια!!!!
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Πεμ 29 Μαρ 2012, 12:15 am

Καλά άμα τον συγκρίνεις με τον e manage εντάξει... στους τυφλούς βασιλεύει ... ο μισόφθαλμος ! Laughing

Και για να κλείσω γιατί του το μαμήσαμε το θέμα του πρόεδρου, θεωρώ ότι το Accesport είναι ένα interface όπως είπα πριν, καλό για ένα "ξύπνημα" ενώς ΝΑ setup και μέχρι εκεί (και αυτό αν αξίζει ο προγραμματιστής) αλλά μέχρι εκεί όμως.
    Θεωρώ ότι για turbo εφαρμογές δεν πρέπει να μπλέκονται ΝΑ εγκέφαλοι.. Φτηνή coilover θα έβαζα κι ας κοπάναγε, φτηνή ζάντα θα έβαζα κι ας ήταν χιλιόβαρη, φτηνή εξάτμιση θα έβαζα κι ας είχε χάλια ήχο, έκπτωση στο management του κινητήρα σε μια τόσο εύθραστη κατάσταση όπως είναι το τούρμπισμα δεν θα έκανα, και ας με πεις περίεργο... Laughing

Άποψή μου πάντα έτσι ? Cool

urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Πεμ 29 Μαρ 2012, 12:25 am

Και να στο πω κι αλλιώς ??? Θα μου χεις τουρμπίνα, και θα πάει η καρδιά σου να έχεις το σκαστρόνι recirculate να μην ακούγεται το τσαφ τσούφ ??? ΟΧΙΙ ΡΕΕΕ !!!! Σα να γα... και να μην χυ.... lol! lol! lol! lol! lol!
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Πεμ 29 Μαρ 2012, 12:45 am

Απο την συμβίωση που είχα με τον blue στο πρώτο setup, θα πώ ότι απλώς δεν είναι για πολλά πολλά.
    Λίγα είχε τραβήξει το μοτεράκι μου με τον blue?
    Μόνο και μόνο εκείνο το τρίωρο σκίσιμο του Στάθη στην πίστα για την παρουσίαση φτάνει.
    Θέμα προγράμματος είναι, πάντα για μικρή ρουρμπίνα και πίεση.
    Τον ultimate δεν τον έχω δουλέψει εγω ούτε τον μαμά φυσικά και δεν μπορώ να συγκρίνω.
    Για τον blue λοιπόν θα έλεγα στο σημείο που έχουν φτάσει σήμερα ακόμη και τα 618 κιτάκια, ότι θα θάψει τη δουλειά του βελτιωτή.

bigproedros
    bigproedros

Δημοσίευση  bigproedros Πεμ 29 Μαρ 2012, 2:51 am

Euxaristw paidia..dn skeytm g emanage gt st pareltn tn exw plirwsei akriva..apla ithela na kserw tuxon diafores metakdu ts..
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Πεμ 29 Μαρ 2012, 4:01 am

Mavros Piravlos έγραψε:
    Λίγα είχε τραβήξει το μοτεράκι μου με τον blue?
    Μόνο και μόνο εκείνο το τρίωρο σκίσιμο του Στάθη στην πίστα για την παρουσίαση φτάνει.

Εκείνον τον blue τον έχεις ακόμα ?? Τον αγοράζω όσο όσο !!!!! Laughing Laughing Laughing

bigproedros
    bigproedros

Δημοσίευση  bigproedros Πεμ 29 Μαρ 2012, 7:43 am

Urban s dinw tn diko m an thes k mena ble einai..
    Επισκεπτ
    Επισκεπτ

Αριθμός μηνυμάτων : 614
    Ημ/νία εγγραφής : 19/08/2011

Δημοσίευση  Επισκεπτ Πεμ 29 Μαρ 2012, 9:56 am

bigproedros έγραψε:Re paidia kserete ts diafores(eanuparxoun;-)) metaksu twn duo autwn egkefalwn??
    O ultimate einai poio aksiopistos gia t 8ari mas ap tn emanage??

O ultimate εχει καποιες παραπανω ικανοτητες σε σχεση με τον blue,
    εχεις χαρτη ξεχωριστω για το αβανς εν αντιθεση με τον blue.

vasiliss23 έγραψε:για το δικο μας καλυτερα να βαλεις access port παρα emanage!!!απο αυτα που εχω ακουσει ειναι οτι πιο αναξιοπιστο για το δικο μας!!!!!!

ποιες οι διαφορες??

urbanslider έγραψε:Απ όσο θυμάμαι (δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά) ο blue έχει 8χ8 χάρτη ενώ ο ultimate 16x16 για πιο fine tuning και καλά.. δεν θυμάμαι να έχουν άλλη διαφορά.

Τον ιδιο χαρτη εχουν και οι δυο..

Εξαρταται τι απαιτησεις εχει ο καθενας.
    Εχω δουλεψει και ultimate και blue και μαμα και f-con,εχω οδηγησει απο ολα και απο διαφορετικους βελτοιωτες και εχω δει και σπασμενα απο ολα.

Υπαρχουν αμαξια λοιπον απο τα πρωτα με blue και δουλευουν ακομα(οπως soundkeeper)και ειναι ευχαριστημενοι με ταξιδια στο εξωτερικο που δεν τα εχει δει κανενας μας.
    Υπαρχουν αμαξια λοιπον με μαμα που στεκονται διπλα τους ατμοσφαιρικα και υπαρχουν αμαξια με ultimate που σπανε συνεχεια......

Με τα σοτα που ακουει ο καθενας απο αυτους που λενε μονο την μια πλευρα αντε βγαλε συμπερασμα..

Απο την εμπειρια την δικια μου λοιπον η το κανεις να δουλευει σκαρτα 0.7 η αν θελεις το κατι παραπανω για λιγο παραπανω βαζεις f-con και κανεις αποσβεση στα μοτερ..

Ανοιγουμε μεγαλη κουβεντα οπου στη rotary σκηνη γινονται τοσα πολλα που δεν ξερουμε και αντε βγαλε συμπερασμα....

urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Πεμ 29 Μαρ 2012, 1:35 pm

Επισκεπτ έγραψε:
    urbanslider έγραψε:Απ όσο θυμάμαι (δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά) ο blue έχει 8χ8 χάρτη ενώ ο ultimate 16x16 για πιο fine tuning και καλά.. δεν θυμάμαι να έχουν άλλη διαφορά.

Τον ιδιο χαρτη εχουν και οι δυο..

Όντως 16Χ16 έχουν και οι δύο... καλά θυμόμουν !!!! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! a3 a3 a3

Mavros Piravlos έγραψε:Λίγα είχε τραβήξει το μοτεράκι μου με τον blue?

Πέραν της πλάκας νομίζω ότι στην δική σου περίπτωση βοήθησε αρκετά το θυρίδωμα (μπορεί να κάνω και λάθος).
    porsche killer
    porsche killer

greddy E-MANAGE ULTIMATE vs E-MANAGE Verifiedno
    Rotary : RX 7 Latest Horsepower : Λιγα! Πολυ λιγα..
    Rebuilds : 2
    Αριθμός μηνυμάτων : 12
    Ημ/νία εγγραφής : 12/11/2011
    Τόπος : Θεσσαλονικη

Δημοσίευση  porsche killer Κυρ 01 Απρ 2012, 8:10 pm

Πέραν της πλάκας νομίζω ότι στην δική σου περίπτωση βοήθησε αρκετά το θυρίδωμα (μπορεί να κάνω και λάθος).[/quote]

Oti voh8hse einai to mono sigouro Wink

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ 21 Νοε 2024, 11:08 pm