εγω γδαρει το ρχ8 μου στον τοιχο της πυλωτης μου απο την πλευρα του συνοδηγου.πορτες,πισω φτερο,πισω προφυλακτηρα.εχετε υποψη κανενα καλο βαφεα που να μπορει να κανει και κανενα κολπο να γλιτωσουμε κανενα φραγκο?ευχαριστω.
+2
Mavros Piravlos
panos
6 απαντήσεις
καλος και τιμιος φαναρτζης
panos
Rotary : rx8 Latest Horsepower : den kserw
Rebuilds : mpa
Αριθμός μηνυμάτων : 35
Ημ/νία εγγραφής : 13/09/2011
Τόπος : Athens
- Δημοσίευση Ν°1
καλος και τιμιος φαναρτζης
Mavros Piravlos
Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
Rebuilds : 1
Αριθμός μηνυμάτων : 1944
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: καλος και τιμιος φαναρτζης
Μου αρέσει ρε Πάνο που ζητάς "τίμιο" φαμαρτζή να κάνει κανένα "κόλπο"!
panos
- Δημοσίευση Ν°3
τιμιος σαν μαστορας απεναντι στους πελατες του εννοω.
panos
- Δημοσίευση Ν°4
ελα στειλτε κανενα πμ ρε σεις.
Επισκεπτ
Αριθμός μηνυμάτων : 614
Ημ/νία εγγραφής : 19/08/2011
- Δημοσίευση Ν°5
Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να πας ο ιδιος να δεις δουλειες ,εχοντας και το αμαξι σου μαζι,ωστε να παρεις προσφορες απο τον καθενα.
Εγω πρωσοπικα και ο καθενας πιστευω δεν θα σου προτεινη καποιο δικο του φαναρτζη για αποφυγη παρεξηγησεων αν δεν εισαι ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα.
Εγω πρωσοπικα και ο καθενας πιστευω δεν θα σου προτεινη καποιο δικο του φαναρτζη για αποφυγη παρεξηγησεων αν δεν εισαι ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα.
redneck
Rotary : fc3s Latest Horsepower : 0
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 424
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
- Δημοσίευση Ν°6
Δεν υπαχρουν καλοι φαναρτζηδες φιλε , στην Αττικη τουλαχιστον ειναι ειδος υπο εξαφανιση , βλεπεις εχουν πολυ δουλεια και δεν εχουν κανεναν μας αναγκη .
Στην επαρχια απο την αλλη , εχω δει δουλειες με τα ματια μου να σου πεφτει το σαγονι και τιμες αστειες με τις αθηναϊκες. Αυτο που ειπε ο Επισκεπτ φιλε , πας να κανεις το καλο και βρισκεις το μπελα σου στο τελος .
Στην επαρχια απο την αλλη , εχω δει δουλειες με τα ματια μου να σου πεφτει το σαγονι και τιμες αστειες με τις αθηναϊκες. Αυτο που ειπε ο Επισκεπτ φιλε , πας να κανεις το καλο και βρισκεις το μπελα σου στο τελος .
alekos R.E.
Rotary : rx8 renesis Latest Horsepower : 231
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 174
Ημ/νία εγγραφής : 01/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
- Δημοσίευση Ν°7
φιλε μ εχω εναν παρα πολυ καλο που εχει αναλαβει κ το 8ρακι μ(ευτηχος δν τον χριαζομαι κ συχνα)....ειναι κ τιμιος κ κανει κ για μπουγαδουλες αλλα το μονο μικροοοο προβληματακι ειναι οτι ειναι στην κρητη....αν σε βολευει περνα καμια βολτα....
giorgos 75
Latest Horsepower : ?????????
Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
Αριθμός μηνυμάτων : 827
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
Τόπος : ΘΗΒΑ
- Δημοσίευση Ν°8
Εχω εναν πολυ καλο,αλλα ειμαι θηβα.Ο ανθρωπος απλα δεν παιζεται.Τελεια δουλεια.
panos
- Δημοσίευση Ν°9
αυτο που λετε οτι μπορει καποιος να προτεινει εναν μαστορα και να βρει τον μπελα του δεν ισχυει.θα ισχυε μονο αν ηταν ο ιδιος μαστορας.τωρα οσο αναφορα την ποιοτητα της δουλειας των βαφειων εδω στην Αθηνα ισχυει οτι δεν ειναι και σε υψηλο επιπεδο.απλα ρωτησα αν καποιος εχει φτιαξει δικο του αμαξι καπου και εχει μεινει ευχαριστημενος να μου τον πει και εμενα να παω.αν μπορει να μας κανει και καμια μοντα να γλιτωσουμε κανενα φραγκο ακομα καλυτερα.