Δεν φτάνει που είναι ανίκανοι να κάνουν την δουλειά τους, πρέπει να καταστρέψουν και τον κάθε έναν μας... Λογαριασμός ρεύματος... 77 το ρεύμα για να δουλέψει ένα μαγαζάκι 203 ο δήμος για να πατάει τα σκατά του σκύλου ο πελάτης απ´ έξω 480 τα λαμόγια για τις γραβάτες τους Και 17 για την ΕΡΤ για να βολέψει και το ανίψι του το λαμόγιο Σύνολο 779 απο 77.9 κατανάλωση Για ένα κωλουπόγειο - αποθήκη
Και έχουν το θράσος να βγαίνουν απο το σπίτι τους ακόμη...
Ερχοντε κι αλλα τέτοια kωστακο! Έτσι λειτουργούσε απο παλιά το κράτος μας. Όχι ότι κ οι πολίτες ήταν καλύτεροι σε πολλές φάσεις . . . . Δε φτενε μόνοι αυτοί, βρήκαν κ τα έκαναν.
Mας κάνουν ότι θέλουν κ εμείς καθόμαστε άπραγοι όλα αυτά τα χρόνια κ υπομενουμε! Άντε να ξυπναμε σιγά σιγά,θα μας πουλήσουν για λίγα ευρώ. . . .
Μάαγος είσαι? Κανονισμένα όλα είναι απλά μας χρυσώνουν το χάπι.
Όσο για τα παραπονα (όλων μας) τις ίδιες μαφίες (μπλε πράσινες κι ενίοτε και κόκκινες) δεν ψηφίζαμε τόσα χρόνια? Δηλαδή τόσα χρόνια δεν ξέραμε ότι κλέβουν από όλες τις πάντες? Τώρα ποιος θα πλήρωνε το λογαριασμό πιστέυετε αυτοί και οι κολλητοί τους H εμείς??
Και για να πούμε μια αλήθεια πού πονάει όλους (πρακτικά τα 3/4 του ελληνικού λαού) τι προτιμάτε? Να πληρώνετε καμιά περαιωσούλα και κανένα χαράτσι Ή να ανοίξουν οι λογ/σμοι όλων και να συγκρίνονται τα ποσά που έχουν σε σχέση μ'αυτά που δηλώνουν τα τελευταία χρόνια και να έχουμε ΑΥΤΟΜΑΤΗ φορολόγηση όπου υπάρχουν χοντρές διαφορές με 40%? Στην Αμερική κλήση να χρωστάς στην τραβάνε από το λογ/μο σου..... Και φυσικά όσοι από τους παραπάνω τυχαίνει να είναι δημ.υπάλληλοι να απολύονται με συνοπτικές. Και το ίδιο φυσικά να γίνεται και με την ακίνητη περιουσία??? Να μη μιλήσουμε για κάτι "σπιτάκια" που φυτρώνουν μέσα στο δάσος στην Πάρνηθα!!! νομιμότατα!!!! Και 200 τετραγωνικά βιλάρα και μηδέν εφορία! Μάγκας!! Όσοι πάλι μένουνε πιο κάτω και δεν είναι αυθαιρετοι τα έχουν σε offshore και γράφουν ότι πληρώνουνε και ενοίκιο στηνεταιρεία για να έχουν κι έκπτωση στο φόρο εισοδήματος.
Γιαυτό λοιπόν οι πολιτικοί μας ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν Α)ψηφίζουν μέτρα γενικά για όλους έτσι ώστε να μη μπορεί να διαμαρτρηθεί κανένας Β)Δεν τα βάζουν με συντεχνίες Γ)Και απανω από όλα ποντάρουν στη νοοτροπία του Ελληνάρα που λέει¨"ε προκειμένου να μη χάσω τα δέκα ας δώσω τα 1-2" δεν καταλαβαίνουν ότι σε 2-3 χρόνια ακόμα λίγο-λίγο δε θα έχει μείνει τίποτα.........
Πυραυλε εχεις απολυτο δικιο αλλα δυστυχως στην Ελλαδα ζουμε και οπως καταλαβες ειμαστε αναγκασμενη να κανουμε οτι σκατα και αν μας κανουν.Τωρα θα μου πεις εως ποτε θα γινεται αυτο.Ε μεχρι να φτασουν σε σημειο να μην μπορουν να φανε αλλα λεφτα.Δηλαδη ποτε.Θα μας ριμαζουν κανονικα μεχρι να μας αφησουν ταποι και αστεγους.Τετοια λαμογια ειναι.Εγω το μονο που ευχομαι ειναι το ποτε θα ερθει εκεινη η πανεμορφη ωρα που θα τους ανατιναξει καμια ωραια οργανωση ολους μαζεμενους στην Βουλη.Μηπως και βρουμε την υγεια μας.Ξερω και μετα ξυπνησα χαχαχαχαχα
Επισκεπτ έγραψε:Μακαρι να πεφτω εξω,αλλα δυστυχος πιστευω τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομη.
δυστυχώς έτσι είναι...... Και για να μη τα βαλω απο 'Ελληνες και αρχίσουμε τις "πολιτικές αντιπαραθέσεις" που δεν έχουν και νόημα άλλωστε στη φαση που περνάμε (πρέπει να είμαστε ενωμένοι) ακούστε τα από ξένους:
Λόγια, λόγια, λόγια... Αυτά τα λέμε και μεταξύ μας κάθε μέρα... Τι είναι αυτό που δεν έχουμε ξανακούσει; Απλός τα λένε "επιφανείς γραβατωμένοι" Δεν τους βάλαμε σε αυτή τη θέση για να λένε στα ΜΜΕ τα λόγια τα δικά μας Όλες οι δουλειές έχουν ρίσκο και απαιτούν θυσίες και όταν αναλαμβάνεις να μπείς μπροστά σημαίνει ότι το αποδέχεσαι και είσαι διατεθειμένος να το κάνεις, διαφορετικά είσαι προδότης.
Επαφίεται λοιπόν στον λαό να ψηφίσει και να ψηφίζει αυτούς που δε θα μένουν στα λόγια αλλά προχωράνε και σε πράξεις. Πάμε ένα στοίχημα όμως ότι θα ψηφίσει τους ίδιους?
Όντως έχεις δίκιο αλλά το ελληνικό σύνταγμα γράφει ότι εαν στις εκλογές το λευκό πάρει πάνω από το ποσοστό του 50% τότε το αποτέλεσμα ακυρώνεται και πρακτικά θα πρέπει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να διαλύσει τους υπάρχοντες σχηματισμούς.
juha kankoulen έγραψε:Όντως έχεις δίκιο αλλά το ελληνικό σύνταγμα γράφει ότι εαν στις εκλογές το λευκό πάρει πάνω από το ποσοστό του 50% τότε το αποτέλεσμα ακυρώνεται και πρακτικά θα πρέπει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να διαλύσει τους υπάρχοντες σχηματισμούς.
Mavros Piravlos έγραψε:Απο ότι διάβασα, το 2006 φρόντισαν να μας αφαιρέσουν και αυτή την επιλογή... Και να βιδώσουν έτσι τις καρέκλες τους στο πάτωμα...
Αυτό που έγραψε ο Παναγιώτης (juha), και εγώ ήξερα ότι ισχύει. Εάν όμως ισχύει αυτό που λέει ο Κώστας (piravlos), τότε εγώ θα πάω να ρίξω την ψήφο μου σε ένα καινούργιο κόμμα (δεν αναφέρω το όνομα του, μην θεωρηθεί από κανέναν ότι κάνω και promotion).
Anonymous: «Η Δικαιοσύνη έρχεται- Σκοτώσατε τη Δημοκρατία» (vid)
Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι επιχείρησαν να μπουν νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης. Αντί για τη συνηθισμένη σελίδα, εμφανίστηκε ένα μαύρο φόντο, με μήνυμα των Anonymous! Η ιστοσελίδα είχε δεχτεί «επίθεση» από τους χάκερ της ομάδας.
«Η Δικαιοσύνη έρχεται» γράφουν στην αρχή. Και ακολουθεί ένα βίντεο, όπου γίνεται αναφορά στην κατάσταση στην Ελλάδα. στα μέτρα που επιβάλλουν το ΔΝΤ και η Ε.Ε., στη λιτότητα και τις μειώσεις μισθών.
«Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει απαξιωτικά» αναφέρουν χαρακτηριστικά.
«Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η δημοκρατία. Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Βάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους».
«Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές στο όνομα της δικαιοσύνης».
«Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο», λέει κλείνοντας. «Είμαστε οι Ανώνυμοι.... Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε... έπρεπε να μας περιμένετε», κλείνει.
πανω στο θεμα της αποχης-λευκου τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα αμα το συνολο των λευκων ειναι πανω απο 50% και μια ψηφο οσοι εχουν βαλει για υποψηφιοι βουλευτες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΝ στιε εκλογες ποτε στην ζωη τους!!!!!σε καποιο αρθρο μου το ειχε δειξει ενας φιλος που ασχολειται με το συνταγμα!!!!!ολοι μα ολοι λευκο οχι ακυρα και αποχη!!!!!!!!!!
Σύνταγμα α.41 παρ. 1΄΄ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δύναται να διαλύσει την Βουλή εάν αυτή ευρίσκεται εν προφανή δυσαρμονία με το λαϊκό αίσθημα………΄΄ στην άνω περίπτωση που σε μεγάλο ποσοστό (50% συν 1) του εκλογικού σώματος αποκηρύσσει, με την ψήφο του, τα πολιτικά κόμματα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ως ρυθμιστής του πολιτεύματος – αρχηγός της πολιτείας (α30 παρ.1 του Συντάγματος ) θα πρέπει να διαλύσει όλα τα κόμματα (αρχή της λαϊκής κυριαρχίας).
vasiliss23 έγραψε:πανω στο θεμα της αποχης-λευκου τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα αμα το συνολο των λευκων ειναι πανω απο 50% και μια ψηφο οσοι εχουν βαλει για υποψηφιοι βουλευτες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΝ στιε εκλογες ποτε στην ζωη τους!!!!!σε καποιο αρθρο μου το ειχε δειξει ενας φιλος που ασχολειται με το συνταγμα!!!!!ολοι μα ολοι λευκο οχι ακυρα και αποχη!!!!!!!!!!
Σύνταγμα α.41 παρ. 1΄΄ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δύναται να διαλύσει την Βουλή εάν αυτή ευρίσκεται εν προφανή δυσαρμονία με το λαϊκό αίσθημα………΄΄ στην άνω περίπτωση που σε μεγάλο ποσοστό (50% συν 1) του εκλογικού σώματος αποκηρύσσει, με την ψήφο του, τα πολιτικά κόμματα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ως ρυθμιστής του πολιτεύματος – αρχηγός της πολιτείας (α30 παρ.1 του Συντάγματος ) θα πρέπει να διαλύσει όλα τα κόμματα (αρχή της λαϊκής κυριαρχίας).
μόνο που στην Ελλάδα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι καθαρά διακοσμητικός και δεν έχει πάρει θέση πουθενά ως τώρα.
Εγώ δεν ψήφιζα λευκό σε καμία περίπτοση. Είναι καιρός να αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα και δεν νομίζω ότι το λευκό είναι η λύση. Ο καθένας από αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση είναι ώρα να πάρει αυτό που του αξίζει και δεν νομίζω να το πάρει με το λευκό.