urbanslider Παρ 20 Ιαν 2012, 10:39 pm
blueshark έγραψε:Saxo turbo......!!!min girname piso as pigainoume mprosta tha elega...an asxoleisai me to tripaki tis veltiosis sinexeia tha rixneis...eite saxo eite rx 8 eite m3
An kapoios sou kolaei....se kapoio dromo..opou se olous exei tixi..min krivestai...kai parathrtei to ergaleio ton 100000 euro..me ifos kordinaliou...ego eimai kante stin panta.....tote autos thelei koinos xilo...prosopika oute kontrakias eimai oute fanarakias oute eythiakias.....kai saxo na eixa...tha to pigaina koinos.......apla mou tin spaei to ifos merikon sto dromoopos anafera....pou vlepoun ena rx 8 kai amesos karfonontai....kai lene apo mesa tous.....tora tin ekatses.....am pos xaxaxax auto mou dinei perissoteri eyxaristisi gia ta lefta pou exei rixei o kathenas sto autokinito tou kai xerei oti den pigan......
Καρχαριάκο σε αγαπώ σε εκτιμώ αλλά φίλε μου εδώ κατά τη γνώμη μου είσαι λίιιιγο λάθος..
Κατ αρχάς να παραδεκτώ -άσχετα με το θέμα- ότι στις περισσότερες περιπτώσεις που κάποιος οδηγεί ένα ακριβό αυτοκίνητο άσχετα αν αυτό είναι καλό ή όχι την έχει ψωνήσει...
Να παραδεκτώ επίσης ότι είναι μεγάλη καύλα αυτόν τον ψωνισμένο να τον κάνεις να ψάχνεται...
Το έχω κάνει δύο φορές με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα και τις δύο σε πληροφορώ ένιωσα 10 χρόνια νεότερος τουλάχιστον..
Αυτό όμως δεν είναι σε καμία μα καμία περίπτωση μέτρο σύγκρισης του αυτοκινήτου...
Στην περίπτωση του συγκεκριμένου θέματος λοιπόν και μιας και έχουμε νωπό το παράδειγμα, το ένα (rx8) χρειάζεται τουλάχιστον 10.000+ για να πιάσει την
εργοστασιακή ιπποδύναμη του άλλου.. να μη μιλήσω περί στησίματος-διαφορικών μπλα μπλα μπλα...
Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις αν η Μ3 ρίξει λεφτά πάνω της τα νούμερα που θα προκύψουν θα είναι κατά τι μεγαλύτερα.. λογικό έτσι δεν είναι ?