Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+7
iaponas
pisokounas
diamond
dim2max
redneck
endless
Mavros Piravlos
11 απαντήσεις

Δωρεάν συμπιεσομέτρηση το Σάββατο 28/08 Στο Μοσχάτο

DRIFTER

Δωρεάν συμπιεσομέτρηση το Σάββατο 28/08 Στο Μοσχάτο - Σελίδα 2 Verifiedno
    Αριθμός μηνυμάτων : 10
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
    Τόπος : Athens Rock City

Δωρεάν συμπιεσομέτρηση το Σάββατο 28/08 Στο Μοσχάτο - Σελίδα 2 Empty Απ: Δωρεάν συμπιεσομέτρηση το Σάββατο 28/08 Στο Μοσχάτο

Δημοσίευση  DRIFTER Σαβ 28 Αυγ 2010, 5:44 am

Και εκεί που ήμουν έτοιμος κατά τις 12 να ξεκινήσω και να το συνδυάσω και με δουλειά στον Ταύρο, εκτάκτως προέκυψε θέμα με τον έναν γάτο μου και έτρεχα στην κτηνίατρο....
    Για βάλτε τίποτα μετρήσεις να δούμε (με χιλιόμετρα μαζί ε?)
    ????????
    Επισκέπτης

Δωρεάν συμπιεσομέτρηση το Σάββατο 28/08 Στο Μοσχάτο - Σελίδα 2 Empty Απ: Δωρεάν συμπιεσομέτρηση το Σάββατο 28/08 Στο Μοσχάτο

Δημοσίευση  ???????? Κυρ 29 Αυγ 2010, 6:19 am

Αυριο θα ποσταρουμε μετρησης,γιατι τελικα δεν μετρησα μονο τα δικα μου αμαξια Πιλοτε, αλλα ειχε ενδιαφερον. clown clown
    Η εκπληξη ηταν το καινουριο μοτερ του Admin. lol! lol!
    dim2max
    dim2max

Δωρεάν συμπιεσομέτρηση το Σάββατο 28/08 Στο Μοσχάτο - Σελίδα 2 Verified
    Αριθμός μηνυμάτων : 381
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Αντίπερα όχθη

Δημοσίευση  dim2max Κυρ 29 Αυγ 2010, 5:04 pm

Ωραία περάσαμε και σε αυτή τη συμπιεσομέτρηση, πολλά κλάματα δεν είχαμε μιας και η πίεση και η κατάσταση της υγείας όλων των παρευρισκομένων ήταν αρκετά καλή και έτσι δεν χρειάστηκε η νοσηλεία κανενός..... Laughing Laughing

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η μέτρηση ενός μαμά cosmo που έχει αλλάξει μοτέρ και μόλις είχε στρώσει, νομίζω πως ποτέ δεν έχει μετρηθεί ένα καινούργιο μοτέρ και είναι ενδιαφέρων να γνωρίζουμε τελικά ποια είναι η αρχική μας συμπίεση.

Χάρηκα επίσης που είδα κάποιους φίλους που είχα να δω καιρό, ενώ γνώρισα και κάποιους ακόμα!!!!!!!
    giorgos 75
    giorgos 75

Δωρεάν συμπιεσομέτρηση το Σάββατο 28/08 Στο Μοσχάτο - Σελίδα 2 Verified
    Latest Horsepower : ?????????
    Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
    Αριθμός μηνυμάτων : 827
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
    Τόπος : ΘΗΒΑ

Δημοσίευση  giorgos 75 Δευ 30 Αυγ 2010, 6:22 am

πραγματι υπηρχε ενα πολυ φιλικο κλιμα στην συναντηση, με ωραια κουβεντουλα και αστειακια.μια χαρα Wink

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 9:55 am