+12
blueshark
docmar
spiffm
yiasin rx7
appellator
basilis
urbanslider
Mavros Piravlos
ghatzip
redneck
xrider
Επισκεπτ
16 απαντήσεις
Επισκεπτ Fd3S Hks T51R
xrider
Rotary : Ακομα οχι Αριθμός μηνυμάτων : 81
Ημ/νία εγγραφής : 08/12/2011
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Επισκεπτ Fd3S Hks T51R
Να σου ζήσει Χρησταρα γερό και δυνατό να 'ναι το ΜΩ(τε)ΡΑΚΙ σου
Επισκεπτ
Αριθμός μηνυμάτων : 614
Ημ/νία εγγραφής : 19/08/2011
- Δημοσίευση Ν°3
xrider έγραψε:Να σου ζήσει Χρησταρα γερό και δυνατό να 'ναι το ΜΩ(τε)ΡΑΚΙ σου
Nα εισαι καλα Κωστα,αν και ειναι το μονο πανω στο αμαξι που δεν με προβληματιζει.
redneck
Rotary : fc3s Latest Horsepower : 0
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 424
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
- Δημοσίευση Ν°4
Μεγιες και Καλο στρωσιμο
ghatzip
Αριθμός μηνυμάτων : 291
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
- Δημοσίευση Ν°5
Καλο στρωσιμο.
Επισκεπτ
Αριθμός μηνυμάτων : 614
Ημ/νία εγγραφής : 19/08/2011
- Δημοσίευση Ν°6
Παιδια το καλυτερο στρωσιμο που εχω κανει μεχρι στιγμης ειναι 180χλμ παλιες εποχες,
οχι οτι ειναι σωστο,αλλα ποτε δεν ειχα την υπομονη και ειδικα τωρα που δεν εχω και το χρονο.
Ενας απο τους λογους που πιστευω δεν ειχα ποτε καλη συμπιεση σε δικο μου μοτερ.
Παρολα αυτα τα συμπερασματα μου τα βγαζω με καθε αλλαγη.
οτι ποιο παλιο τοσο ποιο καλο.
Το μοτερ που ειχα μεχρι τωρα με 3mm μαμα apex ειχε την ιδια συμπιεση απο τα πρωτα χλμ,(Θυμασαι Σταυρο που πηγες ταξιδι τη διαφορα στα πυρομετρα?)με πολυ μετ/να housing και χωρις στρωσιμο και ειμαι σιγουρος αν το αφηνα θα εβγαζε ακομα περισοτερα χωρις προβλημα..
Ευκαιρια ειναι να δουμε και τα κεραμικα.
οχι οτι ειναι σωστο,αλλα ποτε δεν ειχα την υπομονη και ειδικα τωρα που δεν εχω και το χρονο.
Ενας απο τους λογους που πιστευω δεν ειχα ποτε καλη συμπιεση σε δικο μου μοτερ.
Παρολα αυτα τα συμπερασματα μου τα βγαζω με καθε αλλαγη.
οτι ποιο παλιο τοσο ποιο καλο.
Το μοτερ που ειχα μεχρι τωρα με 3mm μαμα apex ειχε την ιδια συμπιεση απο τα πρωτα χλμ,(Θυμασαι Σταυρο που πηγες ταξιδι τη διαφορα στα πυρομετρα?)με πολυ μετ/να housing και χωρις στρωσιμο και ειμαι σιγουρος αν το αφηνα θα εβγαζε ακομα περισοτερα χωρις προβλημα..
Ευκαιρια ειναι να δουμε και τα κεραμικα.
Mavros Piravlos
Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
Rebuilds : 1
Αριθμός μηνυμάτων : 1944
Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο
- Δημοσίευση Ν°7
Όταν λες ελαφρωμένους ρότορες και ζυγισμένο εσέντρικ σαφτ (που είσαι ρε Καραθάνε )μπορούμε να έχουμε καμιά πληροφορία παραπάνω? καμιά φωτο, απο που αφαιρεί κανείς απο τον ρότορα?
urbanslider
Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
Αριθμός μηνυμάτων : 2164
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : ebisu θα ήθελα...
- Δημοσίευση Ν°8
After market parts for rotary engines
Με το καλό το νέο project !!!!
Προσπάθησε να κάνεις έστω ένα μικρό στρωσιματάκι !!
Πότε κανονίζουμε φωτογράφιση ??
Προσπάθησε να κάνεις έστω ένα μικρό στρωσιματάκι !!
Πότε κανονίζουμε φωτογράφιση ??
basilis
Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
Αριθμός μηνυμάτων : 821
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
- Δημοσίευση Ν°9
......καλοταξιδο.....
....ΑΝ, ΛΕΩ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΤΟ ΒΑΡΙΕΣΑΙ....ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ
600χμ τουλαχιστον θα σου κανω Χρηστακο μ'....
....ΑΝ, ΛΕΩ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΤΟ ΒΑΡΙΕΣΑΙ....ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ
600χμ τουλαχιστον θα σου κανω Χρηστακο μ'....
ghatzip
Αριθμός μηνυμάτων : 291
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
- Δημοσίευση Ν°10
Φιλε επισκεπτ , νομιζω ο basilis ειναι πολυ καλη λυση για στρωσιμο.Αφ'ενος το παληκαρι παει συνεχεια χαλαρα , αφ'ετερου απο οτι εχω καταλαβει φοβαται και δεν κανει ανοιγματα.Δωσ' του το να στο στρωσει.
Υ.Γ. Φιλε basilis εαν νομιζεις οτι εχω καταλαβει κατι λαθος , παμε εαν θες στο Ribas ενα βραδυ να διασκεδασουμε , παιζει ωραια μουσικη.
Υ.Γ. Φιλε basilis εαν νομιζεις οτι εχω καταλαβει κατι λαθος , παμε εαν θες στο Ribas ενα βραδυ να διασκεδασουμε , παιζει ωραια μουσικη.
basilis
Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
Αριθμός μηνυμάτων : 821
- Δημοσίευση Ν°11
ghatzip έγραψε:Φιλε επισκεπτ , νομιζω ο basilis ειναι πολυ καλη λυση για στρωσιμο.Αφ'ενος το παληκαρι παει συνεχεια χαλαρα , αφ'ετερου απο οτι εχω καταλαβει φοβαται και δεν κανει ανοιγματα.Δωσ' του το να στο στρωσει.
Το εχω δηλωσει απο πολυ παλια,παρεα και συναναστροφες με κακους οικογενειαρχες που γυρνανε πλατη σε γνωστους τους μεσα σε πιστα ,δεν κανω.....
που ξερεις μπορει να ερθω στο ribas(πιστα ειναι και αυτο) και να κανουν οτι δεν με ξερουν..... μετα την κολωνα που θα φανε!!!
απο Δευτερα gha,απο Δευτερα.....
appellator
Rotary : RX7-FD3S Rebuilds : never
Αριθμός μηνυμάτων : 236
Τόπος : ATHENS
- Δημοσίευση Ν°12
Μεγιες
yiasin rx7
Rotary : FD Αριθμός μηνυμάτων : 52
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2011
Τόπος : Hrakleio
- Δημοσίευση Ν°13
Καλο στρωσιμο!!!!Μεγια το μοτερακι στρωσε το αν μπορεις!!Κ περιμενουμε τα συμπερασματα σου καλα χλμ
spiffm
Αριθμός μηνυμάτων : 304
Ημ/νία εγγραφής : 11/09/2011
- Δημοσίευση Ν°14
Καλορίζικο φίλε και καλά χιλιόμετρα!!!!
Είμαι περίεργος να μας πεις τη διαφορά στο στροφάρισμα με αυτούς τους ρότορες
Είμαι περίεργος να μας πεις τη διαφορά στο στροφάρισμα με αυτούς τους ρότορες
docmar
Rotary : RX7 FD ΤΕΡΑΣ Latest Horsepower : αρχισαν να ξεφευγουν
Rebuilds : ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 136
Ημ/νία εγγραφής : 10/09/2010
Τόπος : ΒΟΛΟΣ
- Δημοσίευση Ν°15
Επισκεπτ έγραψε:Mιας και η συμπιεση που μετρησα σημερα ηταν καπως,ειπα να αλλαξω μοτερ.
Περιμενοντας στο ραφι,εδω και εναμιση χρονο ενα μοτερ το οποιο εχει 3mm apex κεραμικα,ολοκαινουρια housing,ελαφρωμενους ροτορες και ζυγισμενο στροφαλο
ηρθε η ωρα να το φορεσω.
Φιλε Χρηστο, δεν εχεις και αναγκη,...αλλα παρολα αυτα σου ευχομαι καλη επιτυχια.
Μακαρι να μπορεσεις να κανεις καμια 500αρα στρωσιμο και μετα,..να το δεις τι κανει και τι περιθώρια εχει.
Αντε για λεγε μας την εξέλιξη, γιατι θα ειναι σιγουρα για αρκετους απο εμας, πολυ ενδιαφερον.
και παλι καλη επιτυχια και καλους πυροβολισμούς.
ΥΓ το θυμαμαι αυτο το μοτερ,...μου το ειχες δειξει,...θα παραγει εργο σιγουρα.
blueshark
Αριθμός μηνυμάτων : 205
Ημ/νία εγγραφής : 03/09/2010
- Δημοσίευση Ν°16
ΚΑΛΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΧΡΗΣΤΟ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.....ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΕ ΘΑ Σ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ......
topaz
Αριθμός μηνυμάτων : 32
- Δημοσίευση Ν°17
Μεγια Χρησταρα!
xrider
Rotary : Ακομα οχι Αριθμός μηνυμάτων : 81
Ημ/νία εγγραφής : 08/12/2011
- Δημοσίευση Ν°18
Χωρίς στρώσιμο δεν έχει εγγύηση φίλε.
Dreamin
Rotary : FD RX-7 Rebuilds : άλλη ερώτηση...?
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Ημ/νία εγγραφής : 28/11/2011
Τόπος : Στη κάτω πίστα
- Δημοσίευση Ν°19
ποσο γουσταρα την ευκολια του λογου....μμμ χαμηλη συμπιεση.....ασε κατσε να βαλω ενα αλλο μοτερακι μωρε...R E S P E C T!! καλα χιλιομετρα!
vitafist
Αριθμός μηνυμάτων : 18
Ημ/νία εγγραφής : 01/06/2011
- Δημοσίευση Ν°20
ΧΡΗΣΤΑΚΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ.
ΕΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ 40PSI ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΡΟΦΑΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΕ ΕΞΙΣΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΥΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΩΣΤΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ Π..ΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ. ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.ΟΠΟΤΕ ΣΤΡΩΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΟΛ....ΤΟ.
ΕΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ 40PSI ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΡΟΦΑΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΕ ΕΞΙΣΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΥΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΩΣΤΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ Π..ΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ. ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.ΟΠΟΤΕ ΣΤΡΩΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΟΛ....ΤΟ.
docmar
- Δημοσίευση Ν°21
Εχεις φτιαξει και εσυ φιλε μοτερ με κεραμικα.?
Σηκωσες 40 psi και ηταν τζαμι.?
Με τι τουρμπινα αν επιτρεπεται.?
Η τις συμβουλες που δινεις στον Χρηστο, σου τις εχει μεταφερει φιλος σου που εχει φτιαξει μοτερ με κεραμικα και εχει κανει τα παραπανω.?
Η ειναι κατι που το εχεις ακουσει-διαβασει στο ιντερνετ.???
Σηκωσες 40 psi και ηταν τζαμι.?
Με τι τουρμπινα αν επιτρεπεται.?
Η τις συμβουλες που δινεις στον Χρηστο, σου τις εχει μεταφερει φιλος σου που εχει φτιαξει μοτερ με κεραμικα και εχει κανει τα παραπανω.?
Η ειναι κατι που το εχεις ακουσει-διαβασει στο ιντερνετ.???
vitafist
Αριθμός μηνυμάτων : 18
Ημ/νία εγγραφής : 01/06/2011
- Δημοσίευση Ν°22
Docmar ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΦΙΛΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ANYWAY ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ..
ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΒΑΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ.ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ. ΤΟ BREAK POINT ΤΟΥ ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ 3ΜΜ SEAL EINAI 40 PSI. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ 5-15 Η' ΣΤΑ 20. ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΑ STEEL H' TA CARBON. ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟ 'ΣΤΡΩΝΕΙ' ΤΟ HOUSING KAI ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ HOUSING. AYTO ΛΟΓΟ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ (ΣΤΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ROCKWELL)ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ STEEL. ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΤΕΡΩΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑΣ.
ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ SEAL TO ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΜΟΤΕΡ. ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ CERAMIC SEAL ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ 40 PSI ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΜΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΕΣΗ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ. ΠΡΙΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ H HTA3586R BILLET KAI ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΠΧ Η ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ ΔΙΚΟY ΜΟΥ FD ΔΕΝ EXEI ΤΕΤΟΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΙ....
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ "ΕΝΤΟΛΗ" ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ως ΒΕΛΤΙΩΤΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΟ "ΑΡΓΟ" ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, {ΧΡΗΣΤΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΠΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ}. ΑΠΛΩΣ ΜΟΙΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ FORUM ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΤΟ ΜΗΝΥΝΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ.
ΑΥΤΑ DOCMAR. NA ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ TO REPLY ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ FORUM AYTO ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥΣ. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΓΕΝΙΑ
ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΦΙΛΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ANYWAY ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ..
ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΒΑΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ.ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ. ΤΟ BREAK POINT ΤΟΥ ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ 3ΜΜ SEAL EINAI 40 PSI. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ 5-15 Η' ΣΤΑ 20. ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΑ STEEL H' TA CARBON. ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟ 'ΣΤΡΩΝΕΙ' ΤΟ HOUSING KAI ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ HOUSING. AYTO ΛΟΓΟ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ (ΣΤΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ROCKWELL)ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ STEEL. ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΤΕΡΩΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑΣ.
ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ SEAL TO ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΜΟΤΕΡ. ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ CERAMIC SEAL ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ 40 PSI ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΜΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΕΣΗ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ. ΠΡΙΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ H HTA3586R BILLET KAI ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΠΧ Η ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ ΔΙΚΟY ΜΟΥ FD ΔΕΝ EXEI ΤΕΤΟΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΙ....
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ "ΕΝΤΟΛΗ" ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ως ΒΕΛΤΙΩΤΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΟ "ΑΡΓΟ" ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, {ΧΡΗΣΤΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΠΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ}. ΑΠΛΩΣ ΜΟΙΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ FORUM ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΤΟ ΜΗΝΥΝΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ.
ΑΥΤΑ DOCMAR. NA ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ TO REPLY ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ FORUM AYTO ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥΣ. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΓΕΝΙΑ
docmar
- Δημοσίευση Ν°23
Καλησπερα και σε σενα αγαπητε συνφορουμιστα.
Το σιγουρο ειναι οτι με παρεξηγησες.
Θελω να σου μεταφερω πς σε καμια περιπτωση δεν ηταν στις προθεσεις μου να σε υποτιμησω, αλλα ουτε και να σε νευριασω.
Ομως επειδη αυτα που προτιθεμεθα, δεν τα καταφερνουμε παντα, σου ζητω συγνωμη γιατι σε "χαλασα" με αυτα που εγραψα,...χωρις αυτος να ειναι σκοπος μου.
Να με συγχωρεις.
Επισης να σου θυμισω πως δεν εστειλες ενα pm στο Χρηστο, αλλα εγραψες ενα post στο δημοσιο thread που ανοιξε ο φιλος σου.
Ποιος ηταν ο σκοπος μου τωρα,....ηταν να καταλαβω αν οι συμβουλες που εγραψες, που ηταν πολυ συγκεκριμενες, προερχονται απο προσωπική σου εμπειρια και πειρα, γιατι ειναι ελαχιστοι οι ανθρωποι στην Ελλαδα που εχουν τετοια, οποτε και θεωρουσα πολυ θετικο, αν ενας απο τους ελαχιστους, εγραφε εδω μεσα και γιατι οχι να μην το ξερω, ετσι ωστε να παμε την κουβεντα και λιγο πιο μακρυα.
Για να σε προλαβω ισως να γραψω επισης οτι, δεν θεωρω πως δικαιωμα αποψης εχουν μονο οσοι σηκωνουν 40psi και οσοι δουλευουν παρακατω πιεση,...να πανε να κουρευονται.
Καταλαβαινω λοιπον απο την απαντηση σου και σε ευχαριστω για αυτη, οτι,...προκειται για γνωση που την απεκτησες διαβαζοντας, η που σου την μετεφερε καποιος αλλος στον οποιο εχεις εμπιστοσυνη και αυτο μου φτανει.
ΥΓ
Και κατι εκτος θεματος στο οποιο εσυ αναφερθηκες,...πιστευω πως πολυ καλα κανεις που πας το αυτοκινητο σου στο Χρηστο,...αν εμενα και εγω κοντα,... στον ιδιο θα το πηγαινα.
Φυσικα και δεν χρωστας σε κανεναν εξηγηση για το που θα πας το αυτοκινητο σου,..και πια τα σχεδια σου για αυτο.
Το σιγουρο ειναι οτι με παρεξηγησες.
Θελω να σου μεταφερω πς σε καμια περιπτωση δεν ηταν στις προθεσεις μου να σε υποτιμησω, αλλα ουτε και να σε νευριασω.
Ομως επειδη αυτα που προτιθεμεθα, δεν τα καταφερνουμε παντα, σου ζητω συγνωμη γιατι σε "χαλασα" με αυτα που εγραψα,...χωρις αυτος να ειναι σκοπος μου.
Να με συγχωρεις.
Επισης να σου θυμισω πως δεν εστειλες ενα pm στο Χρηστο, αλλα εγραψες ενα post στο δημοσιο thread που ανοιξε ο φιλος σου.
Ποιος ηταν ο σκοπος μου τωρα,....ηταν να καταλαβω αν οι συμβουλες που εγραψες, που ηταν πολυ συγκεκριμενες, προερχονται απο προσωπική σου εμπειρια και πειρα, γιατι ειναι ελαχιστοι οι ανθρωποι στην Ελλαδα που εχουν τετοια, οποτε και θεωρουσα πολυ θετικο, αν ενας απο τους ελαχιστους, εγραφε εδω μεσα και γιατι οχι να μην το ξερω, ετσι ωστε να παμε την κουβεντα και λιγο πιο μακρυα.
Για να σε προλαβω ισως να γραψω επισης οτι, δεν θεωρω πως δικαιωμα αποψης εχουν μονο οσοι σηκωνουν 40psi και οσοι δουλευουν παρακατω πιεση,...να πανε να κουρευονται.
Καταλαβαινω λοιπον απο την απαντηση σου και σε ευχαριστω για αυτη, οτι,...προκειται για γνωση που την απεκτησες διαβαζοντας, η που σου την μετεφερε καποιος αλλος στον οποιο εχεις εμπιστοσυνη και αυτο μου φτανει.
ΥΓ
Και κατι εκτος θεματος στο οποιο εσυ αναφερθηκες,...πιστευω πως πολυ καλα κανεις που πας το αυτοκινητο σου στο Χρηστο,...αν εμενα και εγω κοντα,... στον ιδιο θα το πηγαινα.
Φυσικα και δεν χρωστας σε κανεναν εξηγηση για το που θα πας το αυτοκινητο σου,..και πια τα σχεδια σου για αυτο.
spiffm
Αριθμός μηνυμάτων : 304
Ημ/νία εγγραφής : 11/09/2011
- Δημοσίευση Ν°24
Πάντως διάβασα πρόσφατα ότι η Revolution με τα εργοστασιακά 2κομματα ανεβάζει 2 bar και είναι και τα μόνα χρησιμοποιεί, και μάλιστα με T04z και cross porting. Τσιγάρα ετοίμασε τα βρυσακια!!!
juha kankoulen
Rotary : FD3S Latest Horsepower : 315
Rebuilds : ΛΑΖΑΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 254
Ημ/νία εγγραφής : 16/09/2010
Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ
- Δημοσίευση Ν°25
de nomizw na bazoun apo tin Eteka I mamidakis klp klp