Αφου την αλλη βδομαδα θα παραδωθει το ρχ8 μου στον καινουργιο του κατοχο.... ειπα να καθαρισω και λιγο την αποθηκη να μην πιανει χωρο.... ετσι εχουμε και λεμε:
4 x Πολ/σιαστες με 96000χλμ 25 Ευρω (Εγω τα ειχα καβατζα στο καπω πισω για ωρα αναγκης ποτε δεν ξερεις) πουληθηκαν
4 x Μπουζι με 30000χλμ 30 Ευρω (Εγω τα ειχα καβατζα στο καπω πισω για ωρα αναγκης ποτε δεν ξερεις) πουληθηκαν
2 x Φλασακια Δεξιο-αριστερο 50 Ευρω
2 x Πλαστικες σιτες Δεξιο-αριστερο 30 Ευρω
2 x Προβολης Ομιχλης Δεξιο-αριστερο 140 Ευρω Εχει μεινει ο ενας μονο ο αριστερος του οδηγου 70 ευρω
1 x Spoiler του μπροστα προφυλακτηρα 80 Ευρω πουληθηκαν
2 x Πιτσιληθρες Δεξιο-αριστερο 80 Ευρω πουληθηκαν
1 x οργανακη ScanGauge II 100 ευρω
Υ.Γ Οι τιμες θελω να πιστευω (επειδη δεν ξερω) καλες ειναι.... Το χαλι δεν το πουλαω εεεε ξυγημενα πραγματα
4 x Πολ/σιαστες με 96000χλμ 25 Ευρω (Εγω τα ειχα καβατζα στο καπω πισω για ωρα αναγκης ποτε δεν ξερεις) πουληθηκαν
4 x Μπουζι με 30000χλμ 30 Ευρω (Εγω τα ειχα καβατζα στο καπω πισω για ωρα αναγκης ποτε δεν ξερεις) πουληθηκαν
2 x Φλασακια Δεξιο-αριστερο 50 Ευρω
2 x Πλαστικες σιτες Δεξιο-αριστερο 30 Ευρω
2 x Προβολης Ομιχλης Δεξιο-αριστερο 140 Ευρω Εχει μεινει ο ενας μονο ο αριστερος του οδηγου 70 ευρω
1 x Spoiler του μπροστα προφυλακτηρα 80 Ευρω πουληθηκαν
2 x Πιτσιληθρες Δεξιο-αριστερο 80 Ευρω πουληθηκαν
1 x οργανακη ScanGauge II 100 ευρω
Υ.Γ Οι τιμες θελω να πιστευω (επειδη δεν ξερω) καλες ειναι.... Το χαλι δεν το πουλαω εεεε ξυγημενα πραγματα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την katsavidakias στις Δευ 23 Ιαν 2012, 3:51 am, 2 φορές συνολικά