+9
dinoskid
spiffm
GTi
appellator
yiasin rx7
urbanslider
dkrx8
Επισκεπτ
alekos R.E.
13 απαντήσεις
ti borw na kanw gia tis thermokrasies tou 8riou m???????
appellator
Rotary : RX7-FD3S Rebuilds : never
Αριθμός μηνυμάτων : 236
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
Τόπος : ATHENS
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: ti borw na kanw gia tis thermokrasies tou 8riou m???????
Απ τα πιο ομορφα να το χαιρεσαι φιλος!
alekos R.E.
Rotary : rx8 renesis Latest Horsepower : 231
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 174
Ημ/νία εγγραφής : 01/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
- Δημοσίευση Ν°27
να σαι καλα φιλος...νταξη καλο ειναι... !!!το δικο σ δν το εχω δει ακομα αν κ πηστευω στο rotary stock που θα γηνει να τα πουμε κ απο κοντα....appellator έγραψε:Απ τα πιο ομορφα να το χαιρεσαι φιλος!
urbanslider
Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
Αριθμός μηνυμάτων : 2164
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : ebisu θα ήθελα...
- Δημοσίευση Ν°28
Αλεκάρα να το χαίρεσαι το εργαλείο (το οποίο είναι παρεπιπτόντως και ωραίο) αλλά τι θα έλεγες να μίκραινες λίγο τις φωτό στην υπογραφή σου....
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°29
να σαι καλα urban...ναι το ειδα κ γω αλλα δν ξερω τον τροπο να το κανω....urbanslider έγραψε:Αλεκάρα να το χαίρεσαι το εργαλείο (το οποίο είναι παρεπιπτόντως και ωραίο) αλλά τι θα έλεγες να μίκραινες λίγο τις φωτό στην υπογραφή σου....
GTi
Rotary : RX-8 cosmo Latest Horsepower : 231
Rebuilds : 1
Αριθμός μηνυμάτων : 220
Ημ/νία εγγραφής : 13/04/2011
Τόπος : L.A.
- Δημοσίευση Ν°30
Φιλαράκι πολύ όμορφο το 8άρι σου και σε απίστευτο χρώμα!!!
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°31
να σαι καλα φιλος ...φχαρηστω για τα καλα σ λογια....GTi έγραψε:Φιλαράκι πολύ όμορφο το 8άρι σου και σε απίστευτο χρώμα!!!
urbanslider
- Δημοσίευση Ν°32
Αλέκο
Κατ αρχάς οι δύο πάνω φωτό αν κατάλαβα καλά απ τα μαύρα πλαίσια είναι επεξεργασμένες.
Αυτό έχει γίνει με photoshop ή με την ζωγραφική ? Αν έχει γίνει με photoshop μπορείς να επιλέξεις ακριβώς το μέγεθος της φωτογραφίας και είναι πανεύκολο..
Αν έχει γίνει με ζωγραφική των windows απλά κόψε λίγο απ το μαύρο πλαίσιο και κάνε resize (αλλαγή μεγέθους) από το site που τις ανεβάζεις..
Site υπάρχει το imageshack .. http://imageshack.us/
Και το ακόμη καλύτερο photobucket το οποίο όμως χρειάζεται λογαριασμό αλλά σου μένουν οι φωτό και τις έχεις διαθέσιμες ανα πάσα ώρα.. http://photobucket.com/
Και τα δύο site αφού ανεβάσεις την φωτό έχουν την επιλογή resize όπου εκεί γίνεται το παιχνίδι.. επιλέγεις το μέγεθος που θες και έτοιμος..
Γενικά πάντως σου προτείνω το photobucket είναι και πιο εύκολο σε όλα του.
Κάνε κανα πείραμα, και ότι θέλεις ρώτα.
Κατ αρχάς οι δύο πάνω φωτό αν κατάλαβα καλά απ τα μαύρα πλαίσια είναι επεξεργασμένες.
Αυτό έχει γίνει με photoshop ή με την ζωγραφική ? Αν έχει γίνει με photoshop μπορείς να επιλέξεις ακριβώς το μέγεθος της φωτογραφίας και είναι πανεύκολο..
Αν έχει γίνει με ζωγραφική των windows απλά κόψε λίγο απ το μαύρο πλαίσιο και κάνε resize (αλλαγή μεγέθους) από το site που τις ανεβάζεις..
Και το ακόμη καλύτερο photobucket το οποίο όμως χρειάζεται λογαριασμό αλλά σου μένουν οι φωτό και τις έχεις διαθέσιμες ανα πάσα ώρα.. http://photobucket.com/
Και τα δύο site αφού ανεβάσεις την φωτό έχουν την επιλογή resize όπου εκεί γίνεται το παιχνίδι.. επιλέγεις το μέγεθος που θες και έτοιμος..
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°33
κοιτα το μεγεθος το εφτιαξα...τωρα για τα μαυρα πλεσια δν ξερω πως να το κανω...απο το i phone της περασα κ βγηκαν ετσι....δν εχουν επεξεργασθει...τωρα με την ζωγραφικη δν ξερω πως κ αν γινετε να φυγουν αυτα τα πλεσια....urbanslider έγραψε:Αλέκο
spiffm
Αριθμός μηνυμάτων : 304
Ημ/νία εγγραφής : 11/09/2011
- Δημοσίευση Ν°34
Πολύ ωραίο!!!
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°35
να σαι καλα φιλος....spiffm έγραψε:Πολύ ωραίο!!!
urbanslider
- Δημοσίευση Ν°36
Μια χαρά είναι τώρα έφυγαν και τα μαύρα πλαίσια.. τζετ !!!
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°37
αργησα λιγο αλλα τα καταφερα....σε ευχαρηστω πολυ για την βοηθεια....urbanslider έγραψε:Μια χαρά είναι τώρα έφυγαν και τα μαύρα πλαίσια.. τζετ !!!
Επισκεπτ
Αριθμός μηνυμάτων : 614
Ημ/νία εγγραφής : 19/08/2011
- Δημοσίευση Ν°38
Aλεκο τουμπανο το εργαλειο.
Θα σου στειλω φωτο να μου φτιαξεις υπογραφη.
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°39
χαχα ανοιχτα οτι γουσταρεις....Επισκεπτ έγραψε:Aλεκο τουμπανο το εργαλειο.
dinoskid
Rotary : Rx8 Cosmo Αριθμός μηνυμάτων : 511
Ημ/νία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθηνα Αγια Παρασκευη
- Δημοσίευση Ν°40
Ρε παιδια να ρωτησω κατι ακυρο!!!!
Προσφατα ειχα παει στην Mazda να μου σβησουν το check engine γιατι μου αναψε απο μ@λ@κια μου καθως πειραζα το φιλτροκουτι και το ελευθερο φιλτρο που εχω βαλει....παω λοιπον και βλεπει στον εγκεφαλο την βλαβη και καλα....που οντως ηταν οτι ρουφαγε περισσοτερο αερα..μαλλον επειδη μετα απο κανα χρονο καθαρισα το φιλτρο... .
Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι σαν βλαβη παρυσιαστηκε στον εγκεφαλο και το cooling fan mod που εχω βαλει οτι και καλα ανοιγουν οι ανεμιστηρες πιο νωρις απο το κανονικο,πραγμα που ενημερωσα τον μηχανικο το τι εχω κανει και ολα οκ...ομως οταν αυτος μου εσβησε την βλαβη απο τον εγκεφαλο ξεχασα να ρωτησω εαν αυτο θα επηρεαση και το cooling fan mod δλδ σβηστηκε και αυτο;πραγμα το οποιο δεν παιζει εφοσον δεν παρεβαλει το mod κατι στον εγκεφαλο πχ σαν προγραμμα....απλα μου εχει μεινει στο μυαλο μην εχει γινει καμια μ@λ@κια γιατι δεν εχω scangauge για να δω ποτε ανοιγωκλεινουν οι ανεμιστηρες.....τι λετε;
Προσφατα ειχα παει στην Mazda να μου σβησουν το check engine γιατι μου αναψε απο μ@λ@κια μου καθως πειραζα το φιλτροκουτι και το ελευθερο φιλτρο που εχω βαλει....παω λοιπον και βλεπει στον εγκεφαλο την βλαβη και καλα....που οντως ηταν οτι ρουφαγε περισσοτερο αερα..μαλλον επειδη μετα απο κανα χρονο καθαρισα το φιλτρο... .
Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι σαν βλαβη παρυσιαστηκε στον εγκεφαλο και το cooling fan mod που εχω βαλει οτι και καλα ανοιγουν οι ανεμιστηρες πιο νωρις απο το κανονικο,πραγμα που ενημερωσα τον μηχανικο το τι εχω κανει και ολα οκ...ομως οταν αυτος μου εσβησε την βλαβη απο τον εγκεφαλο ξεχασα να ρωτησω εαν αυτο θα επηρεαση και το cooling fan mod δλδ σβηστηκε και αυτο;πραγμα το οποιο δεν παιζει εφοσον δεν παρεβαλει το mod κατι στον εγκεφαλο πχ σαν προγραμμα....απλα μου εχει μεινει στο μυαλο μην εχει γινει καμια μ@λ@κια γιατι δεν εχω scangauge για να δω ποτε ανοιγωκλεινουν οι ανεμιστηρες.....τι λετε;
giorgos 75
Latest Horsepower : ?????????
Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
Αριθμός μηνυμάτων : 827
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
Τόπος : ΘΗΒΑ
- Δημοσίευση Ν°41
γιατι μπορεις να δεις ποτε ανοιγοκλεινουν οι ανεμιστηρες απο το scanguage?Παντως γνωμη μου ειναι οτιdinoskid έγραψε: γιατι δεν εχω scangauge για να δω ποτε ανοιγωκλεινουν οι ανεμιστηρες.....τι λετε;
δεν νομιζω να επηρεαστουν στο ποτε ανοιγουν οι ανεμιστηρες γιατι την εντολη να ανοιξουν την δινει η ηλεκτροβαλβιδα που παρεμβαλεται στο κυκλωμα και οχι ο εγκεφαλος.
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°42
εχει δοικιο ο γιωργος...δν εχεις επεμβει στο εγκεφαλο για να πεις πως πμορει κ να ζβηστηκε καποια εξτρα ρυθμηση...giorgos 75 έγραψε:γιατι μπορεις να δεις ποτε ανοιγοκλεινουν οι ανεμιστηρες απο το scanguage?Παντως γνωμη μου ειναι οτιdinoskid έγραψε: γιατι δεν εχω scangauge για να δω ποτε ανοιγωκλεινουν οι ανεμιστηρες.....τι λετε;
δεν νομιζω να επηρεαστουν στο ποτε ανοιγουν οι ανεμιστηρες γιατι την εντολη να ανοιξουν την δινει η ηλεκτροβαλβιδα που παρεμβαλεται στο κυκλωμα και οχι ο εγκεφαλος.
dinoskid
- Δημοσίευση Ν°43
Δεν θυμαμαι ακριβως στους ποσους βαθμους οC ανοιγουν αλλα οταν το τοποθετησα στον Χρηστο κοιταγαμε στο Scangauge στους ποσους ανοιγουν (σε σχεση με πριν) και στους ποσους κλεινουν.....και ολα αυτα ακουγωντας τους ανεμιστηρες να μπαινουν σε λειτουργιαgiorgos 75 έγραψε:γιατι μπορεις να δεις ποτε ανοιγοκλεινουν οι ανεμιστηρες απο το scanguage?Παντως γνωμη μου ειναι οτιdinoskid έγραψε: γιατι δεν εχω scangauge για να δω ποτε ανοιγωκλεινουν οι ανεμιστηρες.....τι λετε;
Αν δεν κανω λαθος νομιζω οτι οι ανεςιστηρες χωρις το cooling fan mod ανοιγουν στους 98οC ενω με το cooling fan mod ανοιγουν στους 92οC και κλεισουν στους 80oC η κατι παρομοιο..παει κανας χρονος απο τοτε και τα εχω ξεχασει!!
giorgos 75
- Δημοσίευση Ν°44
Ευχαριστω συναδελφεalekos R.E. έγραψε:εχει δοικιο ο γιωργος...δν εχεις επεμβει στο εγκεφαλο για να πεις πως πμορει κ να ζβηστηκε καποια εξτρα ρυθμηση...giorgos 75 έγραψε:γιατι μπορεις να δεις ποτε ανοιγοκλεινουν οι ανεμιστηρες απο το scanguage?Παντως γνωμη μου ειναι οτιdinoskid έγραψε: γιατι δεν εχω scangauge για να δω ποτε ανοιγωκλεινουν οι ανεμιστηρες.....τι λετε;
giorgos 75
- Δημοσίευση Ν°45
Πες μου ετσι,απο το scanguage εβλεπες την θερμοκρασια νερου και το καταλαβαινες
Η θερμοκρασια που ενεργοποιητε το βεντιλατερ εξαρταται απο την ευαισθησια της ηλεκτροβαλβιδας.
Αλλα πανω-κατω σε αυτες που ειπες δουλεουν.Εσυ αν θες να το τσεκαρεις αστο να δουλευει,
σηκωσε καπω και περιμενε να παρουν μπροστα.
Αν παρουν ταυτορονα και οι δυο εισαι κομπλε!
Η θερμοκρασια που ενεργοποιητε το βεντιλατερ εξαρταται απο την ευαισθησια της ηλεκτροβαλβιδας.
Αλλα πανω-κατω σε αυτες που ειπες δουλεουν.Εσυ αν θες να το τσεκαρεις αστο να δουλευει,
dinoskid
- Δημοσίευση Ν°46
giorgos 75 έγραψε:Πες μου ετσι,απο το scanguage εβλεπες την θερμοκρασια νερου και το καταλαβαινες
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°47
γεια σου συναδελφε...δεν κανει τπτ...χαχαχαgiorgos 75 έγραψε:Ευχαριστω συναδελφεalekos R.E. έγραψε:εχει δοικιο ο γιωργος...δν εχεις επεμβει στο εγκεφαλο για να πεις πως πμορει κ να ζβηστηκε καποια εξτρα ρυθμηση...giorgos 75 έγραψε:γιατι μπορεις να δεις ποτε ανοιγοκλεινουν οι ανεμιστηρες απο το scanguage?Παντως γνωμη μου ειναι οτιdinoskid έγραψε: γιατι δεν εχω scangauge για να δω ποτε ανοιγωκλεινουν οι ανεμιστηρες.....τι λετε;
125 gr
Αριθμός μηνυμάτων : 138
Ημ/νία εγγραφής : 24/09/2011
- Δημοσίευση Ν°48
!!
παιδια θα σας πω κατι που θελω να κανο εγο στο οχταρι μου,,,!!!,σκεφτομαι να του βαλω δυπλους ανεμιστιρες πανο απο το ψιγιο νερου,πανο απο τους εργοστασιακους,και να περνουνε μπρος παραληλα με τους εργοστασιακους
dimos47ki7
Αριθμός μηνυμάτων : 366
Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
Τόπος : Γλυφαδα
- Δημοσίευση Ν°49
125 gr έγραψε:παιδια θα σας πω κατι που θελω να κανο εγο στο οχταρι μου,,,!!!,σκεφτομαι να του βαλω δυπλους ανεμιστιρες πανο απο το ψιγιο νερου,πανο απο τους εργοστασιακους,και να περνουνε μπρος παραληλα με τους εργοστασιακους
επειδη κατι σχετικο κανουν καποιοι και σε υδροψυξεις υπολογιστων, δεν νομιζω οτι σε αυτοκινητο μπορεις να κερδισεις κατι. η ροη αερα ιδια θα παραμεινει.
απο οσο ξερω κατι τετοιο θα ειχε νοημα αν αλλαζες ψυγειο και εβαζες ενα με πολυ πυκνες κυψελες που περιοριζει τη ροη αερα, οποτε με 2 ανεμιστηρες τον εναν πανω στον αλλο θα μπορουσες να δημιουργησεις μεγαλυτερη πιεση αερα για να επιταχυνεις τον αερα μεσα απο τις πιο πυκνες κυψελες. εκει θα ειχε διαφορα
125 gr
Αριθμός μηνυμάτων : 138
Ημ/νία εγγραφής : 24/09/2011
- Δημοσίευση Ν°50
??
τσαμπα το ψαξιμο δηλαδη που θακανα,μια αλλη λυση ειναι να οδιγουσαμε κρυο αερα πανο στο ψυγιο απο την μεσα μερια της μηχανης,αλλα κ παλλη δεν ξερω....!!!