Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+2
Mike 192T
basilis
6 απαντήσεις

ΕΛΑΣΤΙΚΑ......

basilis
    basilis

ΕΛΑΣΤΙΚΑ...... Verified
    Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 821
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

ΕΛΑΣΤΙΚΑ...... Empty ΕΛΑΣΤΙΚΑ......

Δημοσίευση  basilis Πεμ 03 Νοε 2011, 9:07 pm

Ανοιγω το θεμα για να παραθεσω την αποψη μου,για τα ελαστικα που πηγα και εβαλα ο μαλακας!!!!(οχι εδω δεν με επηρεασε καποιος μεντορας οπως στις προηγουμενες αναρτησεις που φορουσα,εδω η μακακια ηταν ολη δικη μου)

Εδω και 5000χμ φοραω τα continental sc5,τα οποια παρουσιαζονται σαν υψηλων επιδοσεων ελαστικα.....αυτο που εχω παρατηρησει εγω ειναι παρα πολυ καλη συμπεριφορα στο στριψιμο και στο φρεναρισμα,αλλα αθλια συμπεριφορα στην προσφυση του πισω αξονα....
    Εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης στο οχταρι μου τα:

1)bridgestone 040(ατμοσφαιρα)
    2)avon zz3(ατμοσφαιρα)
    3)bridgestone 050a(ατμοσφαιρα+turbo)
    4)continental sc5(turbo)

τα δυο πρωτα δεν το συζηταμε,ουτε που τα σκεφτομαι ξανα.....η εκπληξη ειναι οτι δεν θα ξανασκεφτω ουτε τα continental....τι ευθυγραμμιση εχω κανει,τι πιεση αερα εχω μειωσει οτι και να εχω κανει δεν πιανουν ουτε στο μισο το κρατημα του 050a(επαναλαμβανω στην προσφυση του πισω αξονα,κραταω βεβαια καποιες επιφυλαξεις για να σας πω μηπως αλλαξει κατι με την καινουρια αναρτηση)...
    Εχω βαλει σε παρενθεσεις ατμοσφαιρα-turbo γιατι πιστευω πως τα conti θα ηταν τελεια σε αυτοκινητο με μικροτερη ροπη,αλλα για κατι παραπανω σε επιδοσεις δεν θα τα συνιστουσα σε κανεναν...
    Δεν θα μιλησω για βρεγμενο,γιατι εκει τα 050a νομιζω δεν εχουν ανταγωνισμο....

Ας πουμε πως αν εβαζα σημερα λαστιχα θα διαλεγα τα bridgestone s001 τα οποια ειναι ο αντικαταστατης του 050.....

Για να ακουσω και αλλες αποψεις-εμπειριες...κοινως ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
    Mike 192T
    Mike 192T

ΕΛΑΣΤΙΚΑ...... Verified
    Αριθμός μηνυμάτων : 666
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

ΕΛΑΣΤΙΚΑ...... Empty Απ: ΕΛΑΣΤΙΚΑ......

Δημοσίευση  Mike 192T Πεμ 03 Νοε 2011, 9:28 pm

Εν συντομία....
    Απο ολα οσα εχω δοκιμάσει σαν τα Toyo T1R.... κανένα...
    Τα Kumho KU31 που ξαναέβαλα ειναι πολύ καλα, ζεσταίνονται πολύ ευκολα.... αλλά δεν ειναι Toyo.... στη βροχη...
    vasiliss23
    vasiliss23

ΕΛΑΣΤΙΚΑ...... Verified
    Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
    Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 288
    Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
    Τόπος : Πατρα

Δημοσίευση  vasiliss23 Πεμ 03 Νοε 2011, 9:55 pm

απο οτι εχω δοκιμασει και εγω δλδ kumho ku31 και toyo t1-r ενα εχω να πω στο στεγνο τα kumho ειναι πραγματικα αλλου απο το 1ο χλμ μεχρι το τελευταιο!!!τα toyo δεν ειναι τοσο καλα αλλα στο βρεγμενο σε σχεση με τα kumho πολυ ανωτερα!!!!!βεβαια ποιος πιεζει το αμαξι στο βραγμενο???για τετοιες συνθηκες μιλαω για την τεραστια διαφορα που εχουν!!!!υπο νορμαλ συνθηκες ειναι κομπλε και τα 2!!!!
    urbanslider
    urbanslider

ΕΛΑΣΤΙΚΑ...... Verified
    Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Δημοσίευση  urbanslider Πεμ 03 Νοε 2011, 11:44 pm

PIRELLI P ZERO ROSSO !!!!

Το λάστιχο είναι απλά αλλού !!! πρόσφυση πάρα πολύ καλή, επίσης πολύ καλή συμπεριφορά του πλαινού στην πίστα..

Συγκεκριμένα φόραγα τα bridgestone της εργοστασιακής τοποθέτησης και δεν είμουν καθόλου ευχαριστημένος, δεν είχα καλά μούτρα, και ούτε καλή πρόσφυση (εννίοτε αυτό μου άρεσε βέβαια Cool ).. και δεν έλεγε να φαγωθεί με τίποτα !!! κοινώς ντριφτολάστιχο...(για πέταμα)...

Τα pirelli με το που τα έβαλα απλά διαπίστωσα πόσο χρόνο έχανα με τα υπόλοιπα ελαστικά... είναι μαλακά άρα δεν έχουν την αντοχή στον χρόνο που έχουν τα bridgestone, αλλά είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει και τα συνιστώ ειδικά για αυτοκίνητα με πολλά άλογα..

Επίσης ένα ελαστικό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι το vredestein sessanta ! Το οποίο διαπίστωσα όταν είχα κάτσει συνοδηγός στο 8αρι του πύραυλου ότι έχει τρελή πρόσφυση !! Πάλευε κυριολεκτικά με τα 500+ άλογά του...
    ghatzip
    ghatzip

ΕΛΑΣΤΙΚΑ...... Verified
    Αριθμός μηνυμάτων : 291
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010

Δημοσίευση  ghatzip Παρ 04 Νοε 2011, 12:38 am

urbanslider έγραψε:Συγκεκριμένα φόραγα τα bridgestone της εργοστασιακής τοποθέτησης και δεν είμουν καθόλου ευχαριστημένος, δεν είχα καλά μούτρα, ...

Θες να μας πεις οτι φταιγαν τα λαστιχα για τα...μουτρα σου Shocked Shocked Shocked
    Ποτε τα αλλαξες γιατι εγω δεν ειδα καμμια βελτιωση (στα μουτρα σου) ??????

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
    dimos47ki7
    dimos47ki7

ΕΛΑΣΤΙΚΑ...... Verified
    Αριθμός μηνυμάτων : 366
    Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
    Τόπος : Γλυφαδα

Δημοσίευση  dimos47ki7 Παρ 04 Νοε 2011, 3:05 am

τωρα θα πω κι εγω για το δικο μου, αν και εχει καποια διαφορα σαν προσθιοκινητο...
    μου ηρθε με sportcontact3 τα οποια δεν μπορω να πω οτι τα χαρηκα ποτε. εχουν προσφυση, αλλα νιωθω τελειως αποκομμενος απο το δρομο, νιωθω συνεχως οτι δεν ξερω που ειναι το οριο προσφυσης, και αναγκαστικα χαλαω ρυθμο. γενικα ποοολυ μαλακα πλαινα και απειρο μαγουλιασμα σε καθε στροφη.

εβαλα τα Eagle F1 Assymetric2 που βγηκαν πολυ προσφατα. με το που τα εβαλα, μπηκα και πιστα. πολυ καλο κρατημα, γρηγορο ζεσταμα και αρκετα λιγοτερο μαγουλιασμα απο τα πλαινα. το καλυτερο ειναι οτι εχουν μια ταση στο turn-in να ανοιγουν πολυ λιγο την ουρα (5-10 εκατοστα) κατι που βοηθα πολυ ενα μπροστοβαρο και προσθιοκινητο αμαξι σαν το δικο μου

θα συμφωνησω με τον Αντωνη επειδη ειμαι full pirellακιας, και δεν εβαλα τα p zero μονο και μονο λογω μικρης διαρκειας ζωης. φορουσα στο παλιο αμαξι τα P7000 και ηταν το καλυτερο λαστιχο που εχω οδηγησει ανεξαρτητως αυτοκινητου...εχει μια διαδικασια κατασκευης η pirelli με την οποια φτιαχνει τα πλαινα των ελασδτικων της πολυ πιο ενισχυμενα σε σχεση με αλλες εταιρειες, και αυτο ισως εξηγει την καλη συμπεριφορα τους

I love you pirelli Very Happy

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ 21 Νοε 2024, 5:38 pm