dim2max Παρ 10 Σεπ 2010, 6:44 am
endless έγραψε:Tελικα μας ενημερωσε ο Tasos P. οτι δεν θα γινουν τα δυο πατηματα που ηταν κανονισμενα για σημερα κ λογικο το βρισκω απο μερους του.
Ααα.............. εγώ τα έμαθα ποιο αναλυτικά
Επειδή λέει.... ο Τάσος δεν είναι κανένας μ@λ@κ@ς, αλλά είναι έξυπνος κοντράκιας (λόγια του Τάσου είναι αυτά ) ..... κατάλαβε ότι ο νονός χθες τον πάτησε με την μικρή πίεση για να του πάρει μέτρα για σήμερα....... οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να έρθει να πατήσει με 2 αμάξια δυνατότερα απο του νονού...... αφού του νονού του έκανε αυτή την διαφορά δουλεύοντας στο ρελαντί....
Έτσι λοιπόν ο Τάσος δεν δέχτηκε να έρθει στο ίδιο σημείο με χθες και να πατήσει 0-400m αυτή τη φορά.... και όχι 0-200m.....
καλά ρε Τάσο.... λιιιιγο ακόμα πιο μπροστά αν ερχόσουν χθες για να πατήσεις..... εγώ που ήμουν στον ''τερματισμό''...... θα μπορούσα να διαβάσω τα νούμερα της πινακίδας σου
Επίσης ο Τάσος χθες σε ερώτηση που του έγινε αν θα τρέξουν με λάστιχα δρόμου..... απάντησε καταφατικά, έτσι ο νονός ήρθε πάλι σαν τον Γαμπρό με τις 19αρες και δρομίσια
μπράβο νονέ για την νίκη σου!!!!!!! ..........
..................
......................
Αααα και επειδή έμαθα πως κάποιοι στεναχωρήθηκαν που ο Τάσος δεν πατάει με λεφτά γιατί σήμερα θα ήταν 500 ευρώ πλουσιότερος........... παιδιά ........
η χρυσή ευκαιρία για 500 γρήγορα ευρώ δεν έχει χαθεί...... όποιος θέλει να οδηγήσει το αμάξι του Τάσου και να πατήσει μαζί μου 0-600m για το ποσό αυτό ..... εγώ είμαι εδώ και περιμένω.... τέλος...