Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+8
topaz
neokosmi
bigproedros
virusakos
ghatzip
dinoskid
endless
Επισκεπτ
12 απαντήσεις

Εndless VS Mavritanos

Επισκεπτ
    Επισκεπτ

Εndless VS Mavritanos Verified
    Αριθμός μηνυμάτων : 614
    Ημ/νία εγγραφής : 19/08/2011

Εndless VS Mavritanos Empty Εndless VS Mavritanos

Δημοσίευση  Επισκεπτ Παρ 19 Αυγ 2011, 9:35 pm

Eπειδη εχει γινει σουσουρο κ σε αλλο forum για αυτο το πατημα δειτε το βιντεακι . . .

. . . .αλλα δειτε κ το αποτελεσμα για να μην λενε μαλακιες καποιοι που
    α)ηρθαν για να πατησουν αλλα για ακομα μια φορα κοτεψαν ! ! ! ! !
    β)κ οι ιδιοι λενε τωρα οτι το αποτελεσμα ηταν το αντιθετο.

Εndless VS Mavritanos Endless1

Ελα μου ομως που την πατησαν για ακομα μια φορα σαν παρθενες μιας κ αναφερουν οτι ηταν το παρθενικο τους ανοιγμα. FY
    endless

Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010

Εndless VS Mavritanos Empty Απ: Εndless VS Mavritanos

Δημοσίευση  endless Παρ 19 Αυγ 2011, 10:09 pm

Πες τα ρε Επισκεπτ !!!!!!

Kαλως μας ξαναηρθες . . .

Αν θελετε παρακολουθηστε κ την συζητηση που ειχαμε στο Rx8club για να καταλαβεται γιατι κοτα μιλαμε . . . .

http://www.rx8club.gr/rx8/showthread.php?4739-%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-4/page28
    dinoskid
    dinoskid

Rotary : Rx8 Cosmo Αριθμός μηνυμάτων : 511
    Ημ/νία εγγραφής : 28/09/2010
    Τόπος : Αθηνα Αγια Παρασκευη

Δημοσίευση  dinoskid Σαβ 20 Αυγ 2011, 1:29 am

Ειναι λειψα τα αποδεικτικα στοιχεια και σιγουρα μονταρισμενα.... Razz
    Βαλε και εσυ μια καμερουλα στο πισω παρμπριζ βρε....να βλεπεις και τα μουτρα τους οταν μεγαλωνει η αποσταση..... Very Happy
    Επισκεπτ
    Επισκεπτ

Δημοσίευση  Επισκεπτ Σαβ 20 Αυγ 2011, 2:52 am

Για ακομα μια φορα ο χοντρουλης εγινε ρομπα με οσα εγραψε
    και το μονο που καταφερε για ακομα μια φορα ηταν εκτος απο το να γινει ρεζιλι οπως παντα
    να δημιουργηση ενταση θιγοντας καποιους με τον ποιο ανηθικο τροπο.

ΝΤΡΟΠΗ ΧΟΝΤΡΟΥΛΙ
    endless

Δημοσίευση  endless Σαβ 20 Αυγ 2011, 3:04 am

b3 Κ το καλυτερο POST EVER b3

Εndless VS Mavritanos Papagalakia

Nα σαι καλα Geo δεν υπαρχει η απαντηση σου στον turky pilotos , τη βλεπω κ λιωνω στο γελιο. . . .

ghatzip
    ghatzip

Αριθμός μηνυμάτων : 291
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010

Δημοσίευση  ghatzip Σαβ 20 Αυγ 2011, 3:10 am

Θα γραψω εδω αυτα που θα εγραφα στο rx8club . Ο λογος ειναι οτι δεν θεωρω σωστο να γινεται μια αναστατωση εκει , για θεματα που αφορουν αλλους. Εξ'αλλου οι ιδιοι θα τα διαβασουν και απο εδω... Λοιπον η αποψη μου ειναι η ακολουθη:

Με μεγαλη μου λυπη , θεωρω οτι αποκλειστικα υπευθυνη για την ολη κατασταση ειναι η Μαριαννα...Εκανε ολα τα λαθη που μπορουσε να κανει , ειτε απο απειρια, ειτε απο υπερβολικη σιγουρια , ειτε απο υπερεκτιμιση των ικανοτητων της και των ικανοτητων του αυτοκινητου της. Και οπως ειχα γραψει και αμεσως μετα το πατημα, οταν κανεις χαβαλε ,κανεις οτι γουσταρεις,αλλα αυτο γινεται οταν ξερεις οτι αυτος που εχεις απεναντι σου εκπεμπει στο ιδιο μηκος κυματος.Οταν ξερεις οτι ενα αποτελεσμα θα χρησιμοποιηθει για να πληξει το αυτοκινητο ή τον βελτιωτη σου , ειτε δεν πατας καθολου(για εμενα το πιο σωστο), ειτε ετοιμαζεσαι για πολεμο , χωρις χάρες και δωρακια .Ο χαβαλες χαβαλες , και η κοντρα κοντρα λοιπον...

Λαθος 1: Ανοιγεις με ενα αυτοκινητο που αν περασεις , θα το θεωρησουν ολοι φυσικο , εαν περασεις λιγο τον κανεις ηρωα , και εαν για οποιοδηποτε λογο χασεις , γινεσαι περιγελο.Αρα πηγες σε μια κοντρα στην οποια δεν ειχες τιποτα να κερδισεις και πολλα να χασεις.Πιστευεις οτι εαν ειχε κερδισει ο Γολιαθ , θα ηξερε κανεις σημερα τον Δαβιδ?

Λαθος2: Ανοιγεις απο σταση , εχοντας ενα αυτοκινητο το οποιο δεν γνωριζεις να ξεκινας απο σταση . Εφοσον ειχες θεωρητικα το πιο δυνατο αυτοκινητο , ζητας ενα πατημα οσο πιο "τιμιο" γινεται δηλαδη να κερδισει ο δυνατοτερος .Απο σταση ειναι θεμα ικανοτητων ΚΑΙ τυχης το ποιος θα βρεθει μπροστα στο ξεκινημα , με μεγαλυτερες πιθανοτητες να τις εχει ο πιο αδυναμος λογω πιο ευκολοδηγητου αυτοκινητου.

Λαθος 3: Ανοιγεις στα μετρα που βολευει τον αντιπαλο .Το δυνατοτερο αυτοκινητο θελει μετρα για να δειξει τις δυνατοτητες του , και να βγαλει την δυναμη στο δρομο.Στις Σερρες εκανα δυο πατηματα με τον Γιαννη απο σταση στα οποια στο ενα εχασα , λογω κακης εκκινησης , και δεν μπορεσα ποτε να τον προλαβω ενω ειχα καμμια 30αρια αλογα παραπανω. Επισης εκανα ανοιγμα με τον Χαρη οπου τον περασα εχοντας αρκετα αλογα λιγοτερα(?) γιατι εγφυγα καλυτερα και δεν προλαβε να με φτασει .

Λαθος 4: Ανοιγεις σε ενα πολυ επικινδυνο σημειο για τα αλογα που εχει το αυτοκινητο , με 2 μονο λωριδες και χωρις μπαρα αναμεσα στα 2 ρευματα κυκλοφοριας.Αυτο ειναι πρωτα πρωτα θεμα ασφαλειας , αλλα υποσυνειδητα σε επηρεαζει μεταφεροντας σου νευρικοτητα και ανασφαλεια.

Λαθος5 : Καπου διαβασα οτι ανοιξες με μικρη πιεση...Δεν ξερω εαν αυτο διευκολυνει στο να ξεκινησεις καλυτερα,εαν οχι τοτε τι να πω....μηπως βαθια μεσα σου ηθελες να χασεις????

Σαν τριτος που δεν ηταν καν παρων στο πατημα , θεωρω οτι πιαστηκες εντελως αδιαβαστη σε αντιθεση με την αλλη πλευρα η οποια ηταν εξαιρετικα προετοιμασμενη και διαβασμενη ή εξαιρετικα τυχερη εαν ολα αυτα εγιναν στη τυχη .Τωρα θα μου πεις ...καλα ρε GHA για να κανω ενα πατημα θα πρεπει να κοιταω ενα καρο μαλακιες και εαν ειναι ο Ερμης αναδρομος?Οπως σου ειπα και πιο πανω ,εαν οι απεναντι σου ειναι στο χαβαλε οχι ,εαν κανουν την τριχα τριχια ,τοτε ναι.

Για να κλεισω θεωρω οτι εαν το πατημα γινοταν στα σκοταδια ρολλαριστα απο δευτερα και 3500 σαλ εως τα 200+ θα ησουν μπροστα τοσο ωστε κανεις δεν θα μιλουσε.

Τελος αφου υπαρχει διασταση αποψεων, γιατι δεν ζητας ενα πατημα τιμιο σε ενα σωστο μερος στα σωστα μετρα , με καμερες να δουμε ποιος λεει αληθεια καιο ποιος ψεμματα.

Υ.Γ. Ελπιζω Μαριανα να καταλαβαινεις οτι , αυτα που εγραψα , τα εγραψα καλοπροαιρετα και εντελως φιλικα .
    endless

Δημοσίευση  endless Σαβ 20 Αυγ 2011, 3:31 am

Eχεις δικιο κ στα 5 που βρηκες σαν λαθη!
    Κ υπαρχουν κ αλλα, κυριως οδηγικα τα οποια εκανα κ τα διαπιστωσα αργοτερα, μετα απο εναν καλο καυγα που ειχα αλλα επειτα στην πραξη τα καταλαβα!

Οσοι με ξερεται, γνωριζεται οτι εχω κανει 3 κοντρες κ στις τρεις πηγα χαβαλε.
    Σαν να κανουμε μια συναντηση κ να παταμε αναμεταξυ μας.
    Οι κοντρες δυστυχως κ μαλιστα μεταξυ βελτιωτικων οικων δεν ειναι ετσι.(γιατι πρεπει να σκεφτεις κ τους αλλους οπως προειπες που λενε για φιλικα πατηματα αλλα μονο να βγαλουν μια βρωμα επιδιωκουν).

Γι αυτο κ εχω παρει ολη την ευθυνη πανω μου κ δεν γυριζω απο δω κ απο κει να λεγοντας μαλακιες για τον βελτιωτη μου, γι αυτο κ δεν θα συγχωρησω κανεναν αν πει.

Αυτα τα καταλαβα λιγο αργα αλλα επιφυλασσομαι για το μελλον.

Ευχαριστω Γιωργο!
    virusakos
    virusakos

Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 421
    Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
    Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  virusakos Σαβ 20 Αυγ 2011, 3:45 am

ghatzip έγραψε:Επισης εκανα ανοιγμα με τον Χαρη οπου τον περασα εχοντας αρκετα αλογα λιγοτερα(?)
    Με μικρη πιεση μου το ειχε δωσει ο Revo και δεν την πειραξα.
    Θεωρητικα με μικρη πιεση δεν θα βγαζει γυρω στα 260;

Όσο για τα υπολοιπα που εγραψες συμφωνω απολυτα πλην του 3ου.
    Οτιδηποτε εχει να κανει με τον αξιαγαπητο εχει παψει να εχει φιλικο χαρακτηρα εδω και 1+ χρονια...
    Οσον αφορα το 3 ομως, τι νοημα εχει ενα ανοιγμα, φιλικο ή μη, αν δεν εχει τον ανθρωπινο παραγοντα σαν παραμετρο;
    Επισκεπτ
    Επισκεπτ

Δημοσίευση  Επισκεπτ Σαβ 20 Αυγ 2011, 3:51 am

virusakos έγραψε:
    ghatzip έγραψε:Επισης εκανα ανοιγμα με τον Χαρη οπου τον περασα εχοντας αρκετα αλογα λιγοτερα(?)
    Με μικρη πιεση μου το ειχε δωσει ο Revo και δεν την πειραξα.
    Θεωρητικα με μικρη πιεση δεν θα βγαζει γυρω στα 260;

Όσο για τα υπολοιπα που εγραψες συμφωνω απολυτα πλην του 3ου.
    Οτιδηποτε εχει να κανει με τον αξιαγαπητο εχει παψει να εχει φιλικο χαρακτηρα εδω και 1+ χρονια...
    Οσον αφορα το 3 ομως, τι νοημα εχει ενα ανοιγμα, φιλικο ή μη, αν δεν εχει τον ανθρωπινο παραγοντα σαν παραμετρο;

Μην ξεχνας Χαρη οτι αυτο το ανοιγμα οντως ηταν σε φιλικο επιπεδο κανοντας το χαβαλε σας και κανενας δεν σταθηκε σε αυτο.
    Φανταζεσαι στη θεση του g-ha να ηταν ο αξιαγαπητος(μπλιαχχχχ) ατμοσφαιρικος τι διασταση θα ειχε παρει το θεμα????

Αυτο ειναι φιλικο και μπραβο σας....
    virusakos
    virusakos

Δημοσίευση  virusakos Σαβ 20 Αυγ 2011, 4:01 am

Επισκεπτ έγραψε:Φανταζεσαι στη θεση του g-ha να ηταν ο αξιαγαπητος(μπλιαχχχχ) ατμοσφαιρικος τι διασταση θα ειχε παρει το θεμα????
    Δεν νομιζω φιλε.
    Με τον Ριζο που ολα τα γυριζω (οπως λεει ενας φιλος) που εχουμε μπλεξει...
    Δεν θα ειχε παρει διαστασεις γιατι το αμαξι του Revo το εχει ρυθμισει ο βελτιωτης του αξιαγαπητου...

Επισκεπτ έγραψε:Αυτο ειναι φιλικο και μπραβο σας....
    Μεταξυ μας, μη το μαθει ο gha...
    Το κραταω στο φιλικο μπας και μου δειξει τιποτα στη πιστα να μαθω κι εγω κατι Laughing Laughing Laughing
    Διαφορετικα θα του ειχα δειξει εγω φιλικο κλιμα... Laughing Laughing Laughing
    bigproedros
    bigproedros

Rotary : RX-8 Αριθμός μηνυμάτων : 578
    Ημ/νία εγγραφής : 04/10/2010
    Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Δημοσίευση  bigproedros Σαβ 20 Αυγ 2011, 6:29 am

dwsta re marianna okay okay okay okay okay
    neokosmi
    neokosmi

Αριθμός μηνυμάτων : 114

Δημοσίευση  neokosmi Σαβ 20 Αυγ 2011, 9:45 am

Παιδια το θεμα εχει καθαριστει απο το club και δεν υπαρχουν οι στιχομυθιες λογω καποιων κανονων που καλως η κακως προσπαθουμε να κρατησουμε.
    Να ζητησω συγνωμη, οπως εκανα και στο club, για οσα ποστ σβηστηκαν χωρις να εχουν τιποτε το ασχημο, αλλα δε θα βγαζαν νοημα χωρις τα αλλα.

Τωρα στο θεμα μας, το προβλημα ηταν οτι δεχτηκα να σε τρεξω και rematch ρε Γιωργο, αφου ειχα ηδη κερδισει το πρωτο 400αρι λογω χαλια εκκινησης οπως σωστα ειπες εσυ. Rolling Eyes
    Επρεπε να μεινω εκει και για 10 χρονια να καυχιεμαι οτι σε περασα στις Σερρες σε 0-400.
    lol! lol! lol! lol! lol!
    Αλλα φιλικο ανοιγμα ειναι να δεις τι κανει το αμαξι σου και εσυ χωρις να εκμεταλλευεσαι λαθη της στιγμης. okay okay okay

Α, και να ξερεις, φετος δε θα στην χαρισω, θα εχεις και εσυ την τυχη που εχουν ολα τα cosmo που μου αντιστεκονται. no1 no1 no1

Λες να αρχισω να τα βαζω με τουρμπατα? scratch scratch scratch
    virusakos
    virusakos

Δημοσίευση  virusakos Σαβ 20 Αυγ 2011, 9:47 am

neokosmi έγραψε:Λες να αρχισω να τα βαζω με τουρμπατα? scratch scratch scratch
    Ελπιζω αγαπητε Ιωαννη να μην ηταν σποντα αυτη προς το προσωπο μου knuppel

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
    neokosmi
    neokosmi

Αριθμός μηνυμάτων : 114

Δημοσίευση  neokosmi Σαβ 20 Αυγ 2011, 9:54 am

virusakos έγραψε:
    neokosmi έγραψε:Λες να αρχισω να τα βαζω με τουρμπατα? scratch scratch scratch
    Ελπιζω αγαπητε Ιωαννη να μην ηταν σποντα αυτη προς το προσωπο μου knuppel

Αγαπητε Χαρη, προς Θεου, δεν εννοουσα εσενα.
    Αλλωστε εσυ εχεις βρει τον ραφτη σου.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Εγω θα ραψω κουστουμι σε αλλα τουρμπατα... Razz Razz Razz Razz Razz Razz

(πλακα πλακα θα με παρει κανενας στα σοβαρα και θα μου ριξει μιση ευθεια στις Σερρες) Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
    virusakos
    virusakos

Δημοσίευση  virusakos Σαβ 20 Αυγ 2011, 9:55 am

neokosmi έγραψε:(πλακα πλακα θα με παρει κανενας στα σοβαρα και θα μου ριξει μιση ευθεια στις Σερρες) Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
    Χαβαλες να γινεται και ας ειναι ολοκληρη η ευθεια Razz
    Το αλλο για το ραφτη το αφηνω ασχολιαστο.... Θα τα πουμε τον Φεβρουαριο... knuppel

ghatzip
    ghatzip

Αριθμός μηνυμάτων : 291

Δημοσίευση  ghatzip Σαβ 20 Αυγ 2011, 9:57 am

Α ρε Γιαννη αντε να ερθει ο Φλεβαρης να αναστεναξουν οι Σερρες!!!!!
    topaz

Αριθμός μηνυμάτων : 32

Δημοσίευση  topaz Κυρ 21 Αυγ 2011, 12:28 am

τι να πει κανεις, εγιναν οι κοντρες..

ΕΠΙΣΤΗΜΗ!
    juha kankoulen
    juha kankoulen

Rotary : FD3S Latest Horsepower : 315
    Rebuilds : ΛΑΖΑΡΟΣ
    Αριθμός μηνυμάτων : 254
    Ημ/νία εγγραφής : 16/09/2010
    Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Δημοσίευση  juha kankoulen Κυρ 21 Αυγ 2011, 1:33 am

Αχ Κωστη θυμάσαι τι ωραία που ήταν όταν είχαμε βγει εσύ, εγώ, ο Appele κι ο Βαμπυράκος κι ανοίγαμε για την πάρτη μας??
    geox
    geox

Rotary : οκτω Latest Horsepower : 172 τροχο
    Rebuilds : <<μαμα>>
    Αριθμός μηνυμάτων : 60
    Ημ/νία εγγραφής : 10/04/2011
    Τόπος : θεσ/νικη

Δημοσίευση  geox Κυρ 21 Αυγ 2011, 2:50 am

neokosmi έγραψε:......................
    ......θα εχεις και εσυ την τυχη που εχουν ολα τα cosmo που μου αντιστεκονται. no1 no1 no1
    .........

Φιλαρακι ενα θα σου πω ,και προσπαθησε να το καταλαβεις:

Τα τυφλα πουλια,τα χτιζει..........ο Θεος φωλιες a14

b9
    Revolution
    Revolution

Rotary : Mazda RX-8 Revo Latest Horsepower : 280
    Rebuilds : Den thelei
    Αριθμός μηνυμάτων : 354
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
    Τόπος : Οπου εχει καλη παρεα

Δημοσίευση  Revolution Δευ 22 Αυγ 2011, 2:39 am

virusakos έγραψε:
    Δεν θα ειχε παρει διαστασεις γιατι το αμαξι του Revo το εχει ρυθμισει ο βελτιωτης του αξιαγαπητου...

Αν ειναι ετσι τα ρυθμισμενα την αλλη φορα θα το ρυθμισω μονος μου με κλειστα τα ματια και χωρις εγκεφαλο... καλητερα θα πηγαινει απο οτι τωρα
    PARTEO

Αριθμός μηνυμάτων : 22
    Ημ/νία εγγραφής : 15/09/2010

Δημοσίευση  PARTEO Δευ 22 Αυγ 2011, 5:03 am

ghatzip έγραψε:Θα γραψω εδω αυτα που θα εγραφα στο rx8club . Ο λογος ειναι οτι δεν θεωρω σωστο να γινεται μια αναστατωση εκει , για θεματα που αφορουν αλλους. Εξ'αλλου οι ιδιοι θα τα διαβασουν και απο εδω... Λοιπον η αποψη μου ειναι η ακολουθη:

Με μεγαλη μου λυπη , θεωρω οτι αποκλειστικα υπευθυνη για την ολη κατασταση ειναι η Μαριαννα...Εκανε ολα τα λαθη που μπορουσε να κανει , ειτε απο απειρια, ειτε απο υπερβολικη σιγουρια , ειτε απο υπερεκτιμιση των ικανοτητων της και των ικανοτητων του αυτοκινητου της. Και οπως ειχα γραψει και αμεσως μετα το πατημα, οταν κανεις χαβαλε ,κανεις οτι γουσταρεις,αλλα αυτο γινεται οταν ξερεις οτι αυτος που εχεις απεναντι σου εκπεμπει στο ιδιο μηκος κυματος.Οταν ξερεις οτι ενα αποτελεσμα θα χρησιμοποιηθει για να πληξει το αυτοκινητο ή τον βελτιωτη σου , ειτε δεν πατας καθολου(για εμενα το πιο σωστο), ειτε ετοιμαζεσαι για πολεμο , χωρις χάρες και δωρακια .Ο χαβαλες χαβαλες , και η κοντρα κοντρα λοιπον...

Λαθος 1: Ανοιγεις με ενα αυτοκινητο που αν περασεις , θα το θεωρησουν ολοι φυσικο , εαν περασεις λιγο τον κανεις ηρωα , και εαν για οποιοδηποτε λογο χασεις , γινεσαι περιγελο.Αρα πηγες σε μια κοντρα στην οποια δεν ειχες τιποτα να κερδισεις και πολλα να χασεις.Πιστευεις οτι εαν ειχε κερδισει ο Γολιαθ , θα ηξερε κανεις σημερα τον Δαβιδ?

Λαθος2: Ανοιγεις απο σταση , εχοντας ενα αυτοκινητο το οποιο δεν γνωριζεις να ξεκινας απο σταση . Εφοσον ειχες θεωρητικα το πιο δυνατο αυτοκινητο , ζητας ενα πατημα οσο πιο "τιμιο" γινεται δηλαδη να κερδισει ο δυνατοτερος .Απο σταση ειναι θεμα ικανοτητων ΚΑΙ τυχης το ποιος θα βρεθει μπροστα στο ξεκινημα , με μεγαλυτερες πιθανοτητες να τις εχει ο πιο αδυναμος λογω πιο ευκολοδηγητου αυτοκινητου.

Λαθος 3: Ανοιγεις στα μετρα που βολευει τον αντιπαλο .Το δυνατοτερο αυτοκινητο θελει μετρα για να δειξει τις δυνατοτητες του , και να βγαλει την δυναμη στο δρομο.Στις Σερρες εκανα δυο πατηματα με τον Γιαννη απο σταση στα οποια στο ενα εχασα , λογω κακης εκκινησης , και δεν μπορεσα ποτε να τον προλαβω ενω ειχα καμμια 30αρια αλογα παραπανω. Επισης εκανα ανοιγμα με τον Χαρη οπου τον περασα εχοντας αρκετα αλογα λιγοτερα(?) γιατι εγφυγα καλυτερα και δεν προλαβε να με φτασει .

Λαθος 4: Ανοιγεις σε ενα πολυ επικινδυνο σημειο για τα αλογα που εχει το αυτοκινητο , με 2 μονο λωριδες και χωρις μπαρα αναμεσα στα 2 ρευματα κυκλοφοριας.Αυτο ειναι πρωτα πρωτα θεμα ασφαλειας , αλλα υποσυνειδητα σε επηρεαζει μεταφεροντας σου νευρικοτητα και ανασφαλεια.

Λαθος5 : Καπου διαβασα οτι ανοιξες με μικρη πιεση...Δεν ξερω εαν αυτο διευκολυνει στο να ξεκινησεις καλυτερα,εαν οχι τοτε τι να πω....μηπως βαθια μεσα σου ηθελες να χασεις????

Σαν τριτος που δεν ηταν καν παρων στο πατημα , θεωρω οτι πιαστηκες εντελως αδιαβαστη σε αντιθεση με την αλλη πλευρα η οποια ηταν εξαιρετικα προετοιμασμενη και διαβασμενη ή εξαιρετικα τυχερη εαν ολα αυτα εγιναν στη τυχη .Τωρα θα μου πεις ...καλα ρε GHA για να κανω ενα πατημα θα πρεπει να κοιταω ενα καρο μαλακιες και εαν ειναι ο Ερμης αναδρομος?Οπως σου ειπα και πιο πανω ,εαν οι απεναντι σου ειναι στο χαβαλε οχι ,εαν κανουν την τριχα τριχια ,τοτε ναι.

Για να κλεισω θεωρω οτι εαν το πατημα γινοταν στα σκοταδια ρολλαριστα απο δευτερα και 3500 σαλ εως τα 200+ θα ησουν μπροστα τοσο ωστε κανεις δεν θα μιλουσε.

Τελος αφου υπαρχει διασταση αποψεων, γιατι δεν ζητας ενα πατημα τιμιο σε ενα σωστο μερος στα σωστα μετρα , με καμερες να δουμε ποιος λεει αληθεια καιο ποιος ψεμματα.

Υ.Γ. Ελπιζω Μαριανα να καταλαβαινεις οτι , αυτα που εγραψα , τα εγραψα καλοπροαιρετα και εντελως φιλικα .
    αμα εισαι χρονια στο κουρμπετι........... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 12:21 am