Ανοίγω αυτό το θέμα για να δω αφενός πόσοι Πατρινοί βρίσκονται μέσα στο φόρουμ και αφετέρου για να δω πόσοι και ποίοι από σας ψήνονται να κανονίσουμε ένα καφέ για να σας γνωρίσω και να γνωριστείτε και μεταξύ σας αν δε γνωρίζεστε ήδη, και φυσικά για να σας βομβαρδίσω με τις άπειρες ερωτήσεις μου για το 8αρι. Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε ημερομηνία και φυσικά εάν κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ που δεν είναι από Πάτρα θα ήθελε να μας τιμήσει με την παρουσία του είναι ευπρόσδεκτο. Περιμένω τις απαντήσεις σας. Ladies and gentlemen, play ball...
4 απαντήσεις
Καφές εν Πάτραις
Rotary X-perience
Rotary : None for the moment Αριθμός μηνυμάτων : 9
Ημ/νία εγγραφής : 02/08/2011
Τόπος : Πάτρα
- Δημοσίευση Ν°1
Καφές εν Πάτραις
vasiliss23
Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 288
Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
Τόπος : Πατρα
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Καφές εν Πάτραις
οσοι φιλε μου εχουν 8αρια στην πατρα λιγο πολυ γνωριζομαστε!!!!!μην ανχωνεσαι θα κανονισουμε και θα σου φερω αρκετα καλα 8αρια και φυσικα να σου λυσουμε καθε απορια(οσο ειναι δυνατον απο τις γνωσεις μας) γυρω απο το 8αρι!!!!!!φυσικα οποτε ορισουμε ημερομηνια να βρεθουμε εε ας ερθει και κανενας αθηναιος ολο εμεις θα ανεβαινουμε πανω????
basilis
Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
Rebuilds : 1
Αριθμός μηνυμάτων : 821
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
- Δημοσίευση Ν°3
Ειστε παραπονιαρηδες εσεις οι πατρινοι απο οτι βλεπω....
Εγω προτεινω η πρωτη anti-εκδρομη μετα τις διακοπες του καλοκαιριου (αν συμφωνουν και οι υπολοιποι βεβαια)να γινει κοντα στα μερη σας,για να σας φυγει ο καημος και να μην καιμε βενζινες για ενα καφε μονο!!!!
Οποτε ριξτε καμια προταση στο τραπεζι και το βλεπουμε!
Εγω προτεινω η πρωτη anti-εκδρομη μετα τις διακοπες του καλοκαιριου (αν συμφωνουν και οι υπολοιποι βεβαια)να γινει κοντα στα μερη σας,για να σας φυγει ο καημος και να μην καιμε βενζινες για ενα καφε μονο!!!!
Οποτε ριξτε καμια προταση στο τραπεζι και το βλεπουμε!
giorgos 75
Latest Horsepower : ?????????
Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
Αριθμός μηνυμάτων : 827
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
Τόπος : ΘΗΒΑ
- Δημοσίευση Ν°4
Καλη ιδεα Βασιλη εμενα μαρεσει...Αν κανονιστει εκδρομη ειμαι μεσα!!!
Rotary X-perience
Rotary : None for the moment Αριθμός μηνυμάτων : 9
Ημ/νία εγγραφής : 02/08/2011
Τόπος : Πάτρα
- Δημοσίευση Ν°5
vasiliss23 έγραψε:οσοι φιλε μου εχουν 8αρια στην πατρα λιγο πολυ γνωριζομαστε!!!!!
Καλά ντεεεε! Μη βαράς...
vasiliss23 έγραψε:μην ανχωνεσαι θα κανονισουμε και θα σου φερω αρκετα καλα 8αρια και φυσικα να σου λυσουμε καθε απορια(οσο ειναι δυνατον απο τις γνωσεις μας) γυρω απο το 8αρι!!!!!!
Χαίρομαι που τ'ακούω
vasiliss23 έγραψε:φυσικα οποτε ορισουμε ημερομηνια να βρεθουμε εε ας ερθει και κανενας αθηναιος ολο εμεις θα ανεβαινουμε πανω????
Έτσι! The more the merrier!!
basilis έγραψε:Εγω προτεινω η πρωτη anti-εκδρομη μετα τις διακοπες του καλοκαιριου (αν συμφωνουν και οι υπολοιποι βεβαια)να γινει κοντα στα μερη σας,για να σας φυγει ο καημος και να μην καιμε βενζινες για ενα καφε μονο!!!!
Yaaaaayyyyyyyyyy!!! Ψήστε το μάγκες... Εγώ μέσα είμαι από τώρα...
giorgos 75 έγραψε:Καλη ιδεα Βασιλη εμενα μαρεσει...Αν κανονιστει εκδρομη ειμαι μεσα!!!
Έλα να γράφει το count!!!