Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+2
urbanslider
vasiliss23
6 απαντήσεις

Πολλαπλασιαστές RX8 απο LS2/ Yukon

vasiliss23
    vasiliss23

Πολλαπλασιαστές RX8 απο LS2/ Yukon Verified
    Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
    Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 288
    Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
    Τόπος : Πατρα

Πολλαπλασιαστές RX8 απο LS2/ Yukon Empty Πολλαπλασιαστές RX8 απο LS2/ Yukon

Δημοσίευση  vasiliss23 Τετ 27 Ιουλ 2011, 8:27 am

επειδη βλεπω οτι πολλοι μιλανε(και στο αμερικανικο και στο ελληνικο) για αυτους με καλες κριτικες λεω να τους παρω!!!!

οι πολλαπλασιαστες
    IGNITION COIL CADILLAC GM HUMMER ISUZU VEHICLES UF262 US $24.75
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400194945005&viewitem=#ht_9246wt_1165

η απαραιτητη καλωδιωση για να μην σφαξουμε την μαμα
    LS2 / Yukon Ignition Coils to RX8 Harness Adapter US $89.95
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250523666256&viewitem=#ht_729wt_939

οσο για βαση λεω να φτιαξω μια!!!

τωρα στο παρασυνθημα:

ειναι πιο καλοι-αξιοπιστοι απο τους μαμα???
    κανουν καλο στο 8αρι μας????
    τα dwel times συμφωνα και με την bhr http://blackhaloracing.com/?page_id=60&category=11&product_id=19 που εχει ακριβως τους ιδιους αλλα σε πολυ μεγαλυτερη τιμη ειναι τα ιδια!!!!

τι λετε λοιπον????
    urbanslider
    urbanslider

Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Πολλαπλασιαστές RX8 απο LS2/ Yukon Empty Απ: Πολλαπλασιαστές RX8 απο LS2/ Yukon

Δημοσίευση  urbanslider Πεμ 28 Ιουλ 2011, 4:28 am

Που λέει για τα dwell times Βασίλη ? Δεν είδα κάτι στο κείμενο.
    vasiliss23
    vasiliss23

Δημοσίευση  vasiliss23 Πεμ 28 Ιουλ 2011, 6:59 am

στο com το εχω δει αντωνη οχι στα link!!!!νομιζω ο mazdamaniac το ειχε αναφερει
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Πεμ 28 Ιουλ 2011, 10:50 pm

Είναι δηλαδή σίγουρα ίδια τα dwell ή παίζεις το μοτέρ σου λότο ??

Δεν το έχω ψάξει καθόλου με αυτά πάντως.. και για το ignition solution του mazsport δεν έλεγαν καλά λόγια ? Και λίγο μετά γίνονταν το ένα μπαμ μετά το άλλο ? (εντάξει εκεί βέβαια δεν ήξεραν τα dwell)..

Μήπως είναι προτιμότερο να έβαζες έναν ενισχυτή της HKS ? (φυσικά σε όλα αυτά υπολογίζεις και την μείωση της ζωής των μπουζί έτσι) ?
    endless

Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010

Δημοσίευση  endless Δευ 01 Αυγ 2011, 10:59 am

Νομιζω πως ο Urban εχει ενα δικιο.

Ξερω οτι αυτο που πληρωνεις περνεις.
    κ πως τα μοτερ μας ειναι λιγο εως πολυ μυστηρια γι αυτο κ δεν ασχολουντε πολλοι βελτιωτικοι οικοι μαζι τους.

Εαν δεν κανεις πολλα χιλιομετρα με το αμαξι θα σου προτεινα να ξαναβαλεις τους μαμα κ να μην ρισκαρεις στο αγνωστο με βαρκα το οχταρι.

Αλλιως να πας σε κατι δοκιμασμενο στον περιγυρο μας . . . .
    vasiliss23
    vasiliss23

Δημοσίευση  vasiliss23 Δευ 19 Νοε 2012, 6:34 am

εφτιαξα ενα κιτακι με τους πολλαπλασιαστες yukon!!!τα εχω ηδη 1 βδομαδα πανω αυτο που θα πω ειναι οτι εχουν διαφορα με τους μαμα σαν ποιοτητα και οτι ειδα διαφορα κατευθειαν(μπορει και οι παλιοι να ηταν στα τελευταια τους αν και με μονο 20000χλμ) και σε αποδοση και σε καταναλωση!!!!!

το αμαξι πλεον περνει μπροστα απλα με την σκεψη,το ρελαντι του ειναι πιο σταθερο και απο μαμα rx8 με 0χλμ και η αποκρηση στο πατημα του γκαζιου αμεσοτατη!!!απο καταναλωση με χαλαρους ρυθμους δλδ οπως και πριν,εχω μεση καταναλωση 8,5 εκτος πολης και 12 εντος!!!!

το ολο κιτακι μου στοιχισε μαζι με μια βαση που εφτιαξα μονος 110 οι πολλαπλασιαστες 92 η καλωδιωση και 3 τα πραγματα για την custom βαση ολα μαζι 205 ευρω!!!!

οσο για τα dwel times συμφωνα με τους mazdamaniac(προγραμματιστης με AP) και τους βελτιωτες bhr και raceroots που βγαζουν πραγματα και βελτιωνουν το rx8 ειναι ιδια με τα μαμα αλλα με δυνατοτερο σπινθηρα!!!για ατμοσφαιρικο rx8 δεν χρειαζεται καμια αλλαγη σε turbo ομως πρεπει να αλλαξεις τα dwel times στον χαρτη που θα φτιαξεις!!!
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Δευ 19 Νοε 2012, 10:55 am

Βασίλη κατα πρώτον με γειές. Cool !! κατα δεύτερον, φωτό !! Laughing

Όλα καλά, και απόλυτα σύμφωνο με βρίσκει η όποια αναβάθμιση των ρευμάτων γενικά μιας και οι ΟΕΜ πολ/στες του 8αριου είναι ολίγον φλόμπα... αλλά δύο πράγματα δεν μου "στέκουν"...

vasiliss23 έγραψε:για ατμοσφαιρικο rx8 δεν χρειαζεται καμια αλλαγη σε turbo ομως πρεπει να αλλαξεις τα dwel times στον χαρτη που θα φτιαξεις!!!

Χωρίς να ξέρω, το παραπάνω δεν μου κάνει σωστό. Γιατί ένα τουμπάτο δηλαδή δουλεύει με άλλα dwel ? Δηλαδή τα τουρμπάτα με μαμά πολ/στες με τα stock dwel times δουλεύουν λάθος ? scratch Και σε αυτό πάνω μου έκανε εντύπωση ότι ο bse στο heaven γράφει ότι έχεις πλεονέκτημα αλλάζοντας τα dwel.

Και αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση...

vasiliss23 έγραψε:απο καταναλωση με χαλαρους ρυθμους δλδ οπως και πριν,εχω μεση καταναλωση 8,5 εκτος πολης και 12 εντος

Αυτό φίλε όχι απλά δεν μου στέκει αλλά αδυνατώ να το πιστέψω κιόλας... δηλαδή εδώ μιλάμε ότι λύνεται το μεγάλο πρόβλημα του wankel !!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Να με συμπαθάς αλλά τα νούμερα που αναφέρεις είναι η μέρα με τη νύχτα με τα κανονικά νούμερα του 8αριού, με τι τα έχεις δει αυτά τα νούμερα ?

Για να μην παρεξηγηθώ δεν κράζω την μετατροπή έτσι ?
    vasiliss23
    vasiliss23

Δημοσίευση  vasiliss23 Δευ 19 Νοε 2012, 12:15 pm

αντωνη ευχαριστω!!!οπως λεει και ο bse ναι εχεις σαφεστατα πλεονεκτημα αλλαζοντας τα dwel times ακομα και σε ατμοσφαιρα αλλα και ετσι να μεινουν δεν υπαρχει προβλημα δουλευει σωστα!!!

οι καταναλωσεις αντωνη ειναι περα για περα αληθινες αλλα 1ον στην εθνικη παω με 90-100 σταθερα χωρις ανοιγμα στο γκαζι κοινως σαν γυναικα(συγνωμη απο τις κοπελες του αντιφορουμ χεχεχε) και στην πολη παλι τα ιδια πολυ πολυ χαλαρα λες και εχω παρει ηρεμιστικα ενα πραγμα!!!μια ρεαλιστικη καταναλωση που εχω δει ειναι 10,2 εκτος και ταχυτητα 120-130 και προσπερασεις και εντος πολης 14,4 σε κανονικους ρυθμους!!!! τα νουμερα τα εχω δει απο το scangauge και φυσικα με τον παραδοσιακο τροπο βαζω βενζινη μεχρι να ξεχυλησει κανω τα χλμ και μετα ξαναβαζω και βλεπω ποσα εκαψα!!!

φωτο εχω απο τους πολλαπλασιαστες αλλα δεν εχω απο την καλωδιωση και την βαση που εφτιαξα δυστυχως!!!οταν τελειωσει με την βαση που εχω φτιαξει(κατι μικρολεπτομεριες δλδ) θα βγαλω κανονικη φωτο αλλα θα αργησω λιιιγο!!!!

παντως η αναβαθμιση αυτη πρεπει οποιος θελει να εχει σωστα ρευματα να την κανει!!μονο βλεποντας τις ψυχτρες στους πολλαπλασιαστες λεει πολλα τους ακουμπησα μετα απο καλη βολτα και ηταν δροσεροι!!!συν οτι αυτοι οι πολλαπλασιαστες χρησιμοποιηουντε σε αμαξια με πανω απο 1000αλογα χωρις να καταλαβαινουν ΤΠΤ!!!!

φωτο απο τους πολλαπλασιαστες

Πολλαπλασιαστές RX8 απο LS2/ Yukon Img20121112171654.th

Πολλαπλασιαστές RX8 απο LS2/ Yukon Img20121112171612.th
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Δευ 19 Νοε 2012, 1:42 pm

vasiliss23 έγραψε:αντωνη ευχαριστω!!!οπως λεει και ο bse ναι εχεις σαφεστατα πλεονεκτημα αλλαζοντας τα dwel times ακομα και σε ατμοσφαιρα αλλα και ετσι να μεινουν δεν υπαρχει προβλημα δουλευει σωστα!!!

Ναι αλλά γιατί στα τουρμπάτα θέλουν άλλα dwel ενώ στα ατμοσφαιρικά δεν είναι απαραίτητο ? .... όπου "δεν είναι απαραίτητο" = προσοχή για μένα.... και για το ignition solution έγραφαν καλά λόγια, και σωθήκανε, και άλογα λέγανε ότι πήρανε, κτλ κτλ, αλλά μόλις έκαναν τα πρώτα κράου θυμήθηκαν τα dwel..... Cool

Όσο για την κατανάλωση κι εγώ χωρίς γκάζι με ταχύτητα τσουλιτό στην εθνική σου παρουσιάζω 5l/100 και το λέω αληθινό και με υπογραφή απ τον βενζινά αν θες, δεν θα πουλήσω όμως το golf να κυκλοφορώ με το 8αρι..... όπως επίσης στην κίνηση αν λέω του πίσω να με σπρώξει σου κάνω και κάτω από 12.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
    Να είμαστε λίγο ρεαλιστές, καλή η αναβάθμιση (το κιτάκι άλωστε της BHR μου άρεσε κι εμένα όταν το πρωτοείδα) έχεις καλύτερα ρεύματα αλλά μην τρελαθούμε ότι θα φτιάξεις και κατανάλωση καλύτερη από οικονομικό εμβολοφόρο.... a3

Η ποιότητα των πολ/στων σίγουρα θα είναι ανώτερη, το λογικό μειονέκτημα βέβαια είναι ότι πλέον τα μπουζί θα έχουν μικρότερη διάρκεια, αλλά αν είναι να έχεις σωστά ρεύματα ίσως και να αξίζει να τα αλλάζεις νωρίτερα.
    vasiliss23
    vasiliss23

Δημοσίευση  vasiliss23 Δευ 19 Νοε 2012, 8:16 pm

εγω αντωνη αυτα ειδα απο την αλλαγη και αυτα λεω τωρα αμα καποιος δεν πιστευει αυτα που λεω δικαιωμα του!!!!απο εκει και περα δεν μπορω να κανω τπτ!!!!οσο για τα dwel στα τουρμπατα δεν ξερω γιατι το λενε αυτο!!!
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Δευ 19 Νοε 2012, 11:42 pm

vasiliss23 έγραψε:
    οι καταναλωσεις αντωνη ειναι περα για περα αληθινες αλλα 1ον στην εθνικη παω με 90-100 σταθερα χωρις ανοιγμα στο γκαζι κοινως σαν γυναικα(συγνωμη απο τις κοπελες του αντιφορουμ χεχεχε) και στην πολη παλι τα ιδια πολυ πολυ χαλαρα λες και εχω παρει ηρεμιστικα ενα πραγμα!!!μια ρεαλιστικη καταναλωση που εχω δει ειναι ......

Μόνος σου το λες, με λίγα λόγια...

Τα σπάει το εργαλείο και ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ αμα δεν πατήσω...

Και το ξαναλέω, δεν αμφισβήτησα τα ωφέλη που είδες, τα οποία είναι σημαντικά !!! Απλά σου επισήμανα ότι υπερβάλεις στο θέμα της κατανάλωσης !

Τώρα για τα dwel επειδή την απορία μου την έχω, σκέφτομαι να κάνω ένα δυο ερωτήσεις δεξιά αριστερά έτσι από περιέργεια... Laughing Laughing
    vasiliss23
    vasiliss23

Δημοσίευση  vasiliss23 Δευ 19 Νοε 2012, 11:49 pm

ε μα βρε σντωνη καλος η κακος ετσι ειναι πλεον η οδηγηση μου και εντος και εκτος(αμα βεβαια κουνηθει κανεις θα το πατησω χεχεχε) εγω ειπα την χαμηλοτερη καταναλωση που ειδα!!!αλλος μπορει παλι να δει πιθανως καλυτερη καταναλωση απο πριν στο δικο του αλλα να απεχει απο εμενα 5-6λιτρα γιατι μπορει να το παει σπαστο!!!απλα ανεφερα οτι ειδα διαφορα στην καταναλωση και φυσικα στην αποδοση οσο μπορω να καταλαβω(δεν εγινε και τουρμπο)!!!!

οσο για τα dwel εχω ρωτησει και εγω εδω τριγυρω τι γινεται και εχω παρει τις απαντησεις που θελω γι αυτο εκανα την κινηση με αυτους τους πολλαπλασιαστες!!!φυσικα προσαρμοζοντας τα καταλληλα θα εχω μεγαλυτερη διαφορα απο οτι τωρα!!!!τωρα απλα δεν υπαρχει κανενα προβλημα δουλευει σωστα αλλα περνει και περαιτερω βελτιωση!!!

κανε και εσυ τις ψαχτικες σου και οτι μαθεις ποσταρε το δεν θα ειναι κακο να μαθαινουμε και αλλα νεα για αυτους τους πολλαπλασιαστες!!!!
    Mike 192T
    Mike 192T

Αριθμός μηνυμάτων : 666
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  Mike 192T Τρι 20 Νοε 2012, 6:15 am

vasiliss23 έγραψε:
    το αμαξι πλεον περνει μπροστα απλα με την σκεψη,το ρελαντι του ειναι πιο σταθερο και απο μαμα rx8 με 0χλμ και η αποκρηση στο πατημα του γκαζιου αμεσοτατη!!!απο καταναλωση με χαλαρους ρυθμους δλδ οπως και πριν,εχω μεση καταναλωση 8,5 εκτος πολης και 12 εντος!!!!

Οντως τοση διαφορα στην καταναλωση....
    Να σε ρωτησω...
    1. Αλλαξες βενζιναδικο?
    Ρωταω διοτι αλλαξα βενζιναδικο και η διαφορα ηταν χαοτικη πριν και μετα... 300χλμ max πριν και απο το καινουργιο χαλαρα 400χλμ με ενα τεποζιτο
    2. Χρησιμοποιεις cruise control?
    vasiliss23
    vasiliss23

Δημοσίευση  vasiliss23 Τρι 20 Νοε 2012, 6:28 am

Mike 192T έγραψε:
    vasiliss23 έγραψε:

Οντως τοση διαφορα στην καταναλωση....
    Να σε ρωτησω...
    1. Αλλαξες βενζιναδικο?
    Ρωταω διοτι αλλαξα βενζιναδικο και η διαφορα ηταν χαοτικη πριν και μετα... 300χλμ max πριν και απο το καινουργιο χαλαρα 400χλμ με ενα τεποζιτο
    2. Χρησιμοποιεις cruise control?

βαζω εδω και 2 χρονια απο το ιδιο βενζιναδικο 95αρα και οχι δεν χρησιμοποιω cruise control γιατι απλα δεν εχω χχεχεχεχεχε!!!!!μακαρι να ειχα βεβαια!!βρε παιδια γιατι τοσο μεγαλη απορια με την καταναλωση???παω κυρια στον δρομο κοτα πως να το πω αλλιως δεν το τρεχω τα εχω κοψει αυτα!!!!τεσπα εγω ειπα οτι ειδα διαφορα στην καταναλωση κανεις δεν ρωτησε ποση ειχα πριν!!!!η διαφορα ειναι μικρη αλλα υπαρκτη!!!δεν ειπα πουθενα οτι ειχα 12 εκτος και πηγε 8,5 τωρα γιατι εκει θα ελεγα παπατζες!!!ειχα 8,9-9 και εφτασε 8,5 μικρη αλλα υπαρκτη!!!αντιστοιχα και εντος πολεως!!!!
    vasiliss23
    vasiliss23

Δημοσίευση  vasiliss23 Τρι 20 Νοε 2012, 6:35 am

ακομα και μετρησεις που εχουν κανει εχουν δει 8,7 εκτος πολης γιατι να μην το καταφερω εγω ρε παιδια???πιο ανετα παει το αμαξι το δικο μου απο ενα μαμα και εχει και πραγματα που κανουν διαφορα απο ενα μαμα!!!

http://www.car-emissions.com/cars/view/11244
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Τρι 20 Νοε 2012, 6:54 am

Καλά Βασίλη εσύ έχεις το RX8 θαύμα με λίγα λόγια... Laughing Laughing Laughing Ανταλλαγή με golf κάνεις ? Σου δίνω και το 8αρι μου και διαφορά...

Αυτές τις μετρήσεις μήπως τις είχαν κάνει με λουκέτο στο γκάζι ? Γιατί έτσι σου παρουσιάζω κι εγώ μια κατανάλωση της τάξης των 7 λίτρων στην λέω και πραγματική και άντε να με βγάλεις ψεύτη.
    Παρεπιπτώντος κι εγώ χαλαρά οδηγάω εκτός πίστας αλλά τέτοιες καταναλώσεις ούτε που έχω δει ποτέ...

Το ξαναλέω ας είμαστε ρεαλιστές. Δηλαδή όταν εγώ έβλεπα στο ΤΤ απ το εργοστασιακό trip computer κάτι 4άρια όταν δεν ακούμπαγα το γκάζι, έπρεπε να βγώ να πώ ότι το ΤΤ καίει 4 λίτρα ??? Θα με κράζανε και με το δίκιο τους διότι απλά δεν είναι πραγματικά...

εεε...

λέω τα περι κατανάλωσης να τα αφήσουμε στην άκρη να μην χαλάσει το thread...

Mike 192T
    Mike 192T

Αριθμός μηνυμάτων : 666
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  Mike 192T Τετ 21 Νοε 2012, 12:46 am

Ρεζουμε:
    Εκτος απο μαμα οτι πολ/στη και να βαλεις πανω -και να δουλεψει και σωστα με τους χρονισμους- ειναι καλυτεροι.
    Επισης μπουζοκαλωδια και μπουζι...

Εχουμε θεματακι με το ρευμα, το γνωριζουμε!!!
    dkrx8
    dkrx8

Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 307
    Ημ/νία εγγραφής : 07/02/2011
    Τόπος : RIo de Janeiro

Δημοσίευση  dkrx8 Πεμ 22 Νοε 2012, 2:04 am

κι εγω εχω ενα θεματακι με το ρευμα μου ανεβοκατεβαζει τα volt στο ρελαντι, και πιστευω οτι ειναι οι πολλαπλασιαστές. Μπαταρια καινουργια, δυναμο το κοιταξα ειναι οκ, οποτε μαλλον εκει καταληγω, εχουν και τα χιλιομετρακια τους
    vasiliss23
    vasiliss23

Δημοσίευση  vasiliss23 Πεμ 22 Νοε 2012, 4:09 am

ρωτα τον μηχανικο σου αμα μπορει να σεταρει το προγραμμα σου για αυτους τους πολλαπλασιαστες και φτιαξε ενα κιτακι!!!!θα δεις διαφορα!!εδω ειδα εγω που ειμαι και ατμοσφαιρα εσυ θα δεις τρελα πραγματα(απο οτι λενε οσοι τους εχουν βαλει σε turbo)!!!

κατι αλλο αυτοι οι πολλαπλασιαστες χρησιμοποιουντε σε αμαξια με 1000+ αλογα και σε καθαροαιμα dragster οποτε βαση λογικης αναφλεγουν καθε αναλογια καυσιμου αερα ακομα και τα πιο φτωχα χωρις αν εχεις misfire!!!
    alekos R.E.
    alekos R.E.

Rotary : rx8 renesis Latest Horsepower : 231
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 174
    Ημ/νία εγγραφής : 01/11/2011
    Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Δημοσίευση  alekos R.E. Τετ 13 Φεβ 2013, 12:02 pm

Παράξενα πράγματα...δλδ ρε παιδιά με τις καταναλωσεις που προαναφεροντε θα πρέπει να βγάζει 600-650 χλμ το ντεποζιτο μας μιας κ είναι 62λιτρων....μακάρι κ μπράβο αν κάποιος το κατάφερε αυτο εγω παντός μερικές φορές που το δούλεψα εκτός πόλης αυστηρά κ επίτηδες μέχρι τις 3000 στοφες (για να δω αν φιλοτιμηθει να κάψει λίγο αλλα τπτ) μ έκαψε 11.5-12....πιο νορμαλ πεθαινεις...!!!ήταν απελπισία τόσο νορμαλ αλλα κ πλ έκαψε....ατιμε φελιξ μας καταστρεψες...!!!χαχαχα Razz

Παρόμοια θέματα

-

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ 21 Νοε 2024, 12:14 pm