Το εν λογω θεμα μπηκε στην ενοτητα της γενικης συζητησης διοτι θα αντιπροσοπευσει την προσωπικη αποψη του καθε μελους αυτου του φορουμ ξεχωριστα...Να εκφερουν τη γνωμη τους καλουνται οι ιδιοκτητες RX8 και RX7FD-FC-FB...Προσωπικες αποψεις και βασικες διαφορες που εχει η ιδεολογια του καθε αυτοκινητου, διαφορες στα τεχνικα χαρακτηριστικα, στις επιδοσεις και στην ικανοτητα χειρισμου του καθε αυτοκινητου ξεχωριστα...Εγω προσωπικα εχω οδηγησει και RX8 challenge και ειμαι ιδιοκτητς FD...Πιστευω πως τα αυτοκινητα δεν εχουν ιδιαιτερη επαφη οσον αφορα την οδηγηκη συμπεριφορα, τις επιδοσεις και τις προοπτικες βελτιωσης τους...Θεωρω το RX7 πολυ πιο επικινδυνο, πολυ πιο αποτομο οταν το οδηγεις στα ορια του αλλα παραλληλα πιστευω πως αν το χειριστει σωστα καποιος, τοτε μπορει να αποδωσει αισθητα καλυτερα στην πιστα απο ενα RX8 (ειτε ειναι challenge ειτε ειναι cosmo). Mε τη φραση να αποδωσει αισθητα καλυτερα εννοω πως κατα τη γνωμη μου κατω απο σωστο χειρισμο μπορει να επιτυχει αρκετα καλυτερους χρονους σε σχεση με ενα ισοδυναμο σε αλογα και στησιμο RX8...Το RX7 στερειται ιδιαιτερα σε ανεσεις σε σχεση με αυτα που προσφερει το RX8. Το 8αρι εχει εξελιγμενα συστηματα που μπορουν να διορθωσουν καποια λαθη του εκαστοτε οδηγου, εχει πολυ φιλικη συμπεριφορα στο δρομο και γενικα ειναι πιο ανετο οσον αφορα την αργη και γρηγορη οδηγηση του, γεγονος ομως που το κανει καπως "συμβατικο και βαρετο σε σχεση με το επικινδυνο αλλα πολυ δυνατο σε σιγκινησεις 7αρι. Ολοι οι ιδιοκτητες RX8 KAI RX7FD-FC-FB ειναι ευπροσδεκτοι να αποτυπωσουν την προσωπικη τους γνωμη και ειδικα εκεινοι που εχουν βρεθει στη θεση του οδηγου και στα τεσσερα αυτοκινητα. Το συγκεκριμενο αρθρο δεν ξεκινησε με σκοπο να δημιουργηθουν διαμαχες μεταξυ των ιδιοκτητων των δυο ομοσταβλων αυτοκινητων αλλα προκειμενουν να αποτυπωθουν καλοπροεραιτα γενικες αποψεις αλλα και πιο εξειδικευμενες αποψεις απο εκεινους που εχουν τη γνωση και την δυνατοτητα να το κανουν!!
Πιστευω πως η μαζικη συμμετοχη σε αυτο το θεμα θα εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον καθως στο συγκεκριμενο φορουμ ως επι το πλειστον τα αυτοκινητα και οι οδηγοι που συναναστρεφομαστε ειναι οδηγοι RX8 και RX7...
Ακουω γνωμες!!
φιλικα,
Γιωργος
Πιστευω πως η μαζικη συμμετοχη σε αυτο το θεμα θα εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον καθως στο συγκεκριμενο φορουμ ως επι το πλειστον τα αυτοκινητα και οι οδηγοι που συναναστρεφομαστε ειναι οδηγοι RX8 και RX7...
Ακουω γνωμες!!
φιλικα,
Γιωργος