σε κατασταση cruising με 140χλμ με 6η το scanguage μου εδειξε μεχρι και 98 βαθμους.Οταν ειμουνα στα 120-130 εβλεπα
μεχρι και 92 βαθμους.
μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες σου george μην ανησυχεις.....μην ξεχνας οτι το κομματι μετα τον σειριο ειναι και ανηφορικο,οποτε και μεγαλυτερο φορτιο.....don't worry...εγω πριν αλλαξω το ψυγειο θα ειχα πανω απο 100giorgos 75 έγραψε:Χθες το απογευμα εθνικη θηβα-αθηνα με εξωτερικη θερμοκρασια 32C στο ανεβασμα μετα τα Σ.Ε.Α. ΣΕΙΡΙΟΣ
σε κατασταση cruising με 140χλμ με 6η το scanguage μου εδειξε μεχρι και 98 βαθμους.Οταν ειμουνα στα 120-130 εβλεπα
μεχρι και 92 βαθμους.
οχι το εφερνα χαλαρα λογο ζεστης.urbanslider έγραψε:Απόλυτα παράλογα δεν είναι τα 92 με αυτό τον καιρό .. μήπως το είχες σκίσει πιο πρίν ?
Ψυγείο μαμά έχεις ? Cooling mod έχεις ? Παραφλού μαμά ? Όλα αυτά παίζουν τον ρόλο τους..
Βασιλη η επιλογη σου να αλλαξεις ψυγειο ειναι μονοδρομος και πολυ συντομα θα σε ακολουθησω.basilis έγραψε:μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες σου george μην ανησυχεις.....μην ξεχνας οτι το κομματι μετα τον σειριο ειναι και ανηφορικο,οποτε και μεγαλυτερο φορτιο.....don't worry...εγω πριν αλλαξω το ψυγειο θα ειχα πανω απο 100giorgos 75 έγραψε:Χθες το απογευμα εθνικη θηβα-αθηνα με εξωτερικη θερμοκρασια 32C στο ανεβασμα μετα τα Σ.Ε.Α. ΣΕΙΡΙΟΣ
μεχρι και 92 βαθμους.
giorgos 75 έγραψε:Βασιλη η επιλογη σου να αλλαξεις ψυγειο ειναι μονοδρομος και πολυ συντομα θα σε ακολουθησω.
Το περιεργο ειναι οτι και το χειμωνα που ταξιδευα εθνικη οταν το ανοιγα μετα τα 200 και το κρατουσα λιγακι ανεβαζε παλι θερμοκρασιες...
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαurbanslider έγραψε:Γιώργο μην βάλεις ψυγείο .....
βγάλε τα οργανάκια !!!!!!!!!!!
στα 267 εβλεπες 101??? η110.????vasiliss23 έγραψε:λογικη ειναι η θερμοκρασια και εγω καπου εκει βλεπω με καμια 200αρα!!!να φανταστειτε στα 267 εβλεπα 101!!!!!για μαμα ψυγειο που εχεις παντως καλα ειναι αμα θες χαμηλοτερα βαλε ενα greedy
giorgos 75 έγραψε:στα 267 εβλεπες 101??? η110.????vasiliss23 έγραψε:λογικη ειναι η θερμοκρασια και εγω καπου εκει βλεπω με καμια 200αρα!!!να φανταστειτε στα 267 εβλεπα 101!!!!!για μαμα ψυγειο που εχεις παντως καλα ειναι αμα θες χαμηλοτερα βαλε ενα greedy
σου το λεω αυτο Βασιλη γιατι εγω στα 275- 280 που το ειχα ανοιξει ενα βραδυ ειχα δει μεγιστη θερμοκρασια 107 βαθμους και αμεσως αφησα το γκαζι.vasiliss23 έγραψε:giorgos 75 έγραψε:στα 267 εβλεπες 101??? η110.????vasiliss23 έγραψε:λογικη ειναι η θερμοκρασια και εγω καπου εκει βλεπω με καμια 200αρα!!!να φανταστειτε στα 267 εβλεπα 101!!!!!για μαμα ψυγειο που εχεις παντως καλα ειναι αμα θες χαμηλοτερα βαλε ενα greedy
101 γιατι????αντε να ηταν 102 δεν ειχα και το μυαλο μου εκει τοσο πολυ λογο της ταχυτητας!!!!!!!αλλα σε καμια περιπτωση 110
Τι έγινε ρε Mike?Mike 192 έγραψε:Λοιπόν....
Εξωτερική θερμοκρασία 38
Αυτοκίνητο στο ρελαντι 40 λεπτά στον ήλιο
Ανεμιστήρες λαδιού ανοιχτοί
Α/C Ανοιχτό
Θερμοκρασία εισαγωγής αέρα 62
Θερμοκρασία νερού 72 (εβδομήντα δυο)!!!!!!!!!
ρε Μαικ μας δουλευεις???Mike 192 έγραψε:Λοιπόν....
Εξωτερική θερμοκρασία 38
Α/C Ανοιχτό
vasiliss23 έγραψε:σαββατο βραδι ξανα 267(σχετικα ευκολα) θερμοκρασια απο scangaugeII 104 και απο το οργανακι της rb 106!!!!!!!καλα δεν ειναι για αυτα τα χλμ και αυτο το φορτιο????α ξεχασα 28 εξωτερικη θερμοκρασια ειχε!!!!!
spiffm έγραψε:vasiliss23 έγραψε:σαββατο βραδι ξανα 267(σχετικα ευκολα) θερμοκρασια απο scangaugeII 104 και απο το οργανακι της rb 106!!!!!!!καλα δεν ειναι για αυτα τα χλμ και αυτο το φορτιο????α ξεχασα 28 εξωτερικη θερμοκρασια ειχε!!!!!
Άσε τις μλκ Βασιλάκη, μα το TD είναι κοντά να ξεκ.... όλοι
Mike 192 έγραψε:Λοιπόν....
Εξωτερική θερμοκρασία 38
Α/C Ανοιχτό