Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

5 απαντήσεις

Tow Hook Cam

Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Tow Hook Cam Verified
    Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Tow Hook Cam Empty Tow Hook Cam

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Τετ 01 Ιουν 2011, 11:48 am

Με την ευκαιρία της ηλεκτροστατικής βαφής των γάντζων μου που είχαν σκουριάσει, είπα να τους βρω και μια χρησιμότητα για να μην τους κουβαλάω απλός, αφού μέχρι στιγμής δεν μου χρειάστηκαν ποτέ. Σκέφτηκα ότι είναι μια πολύ καλή θέση για κάμερα εκεί η οποία θα βλέπει μπροστά αλλά να μπορεί να γυρνά και προς το αυτοκίνητο και πλάι για πιο ωραία πλάνα. Μια μικρή βασούλα είχα στο συρτάρι (σε όλα τα μαγαζιά με ηλεκτρονικά πουλάνε πάμφθηνα) και το μόνο που έλειπε ήταν κάποιος τρόπος να στηριχθεί πολύ σταθερά στον γάντζο.
    Σκάλισα λοιπόν τα κουτιά της αποθήκης μου και βρήκα μερικά ποδαράκια για έπιπλα που δεν είχα χρησιμοποιήσει (έχω το συνήθειο να μαζεύω διάφορα μπιχλιμπίδια). Το σχήμα τους μου έκανε και το μέγεθος αφού τα δοκίμασα, ιδανικό!
    Έκοψα λοιπόν τα ποδαράκια από τα δύο και κράτησα μόνο τη βάση τους, στο κέντρο είχε και σπείρωμα έτοιμο, βρήκα και μια βίδα και έτοιμη η βάση!
    Με την πρώτη ευκαιρία θα τραβήξω και μερικά πλάνα και θα ανεβάσω.
    10 λεπτά υπόθεση με υλικά που είχα και μπαινοβγαίνει πανεύκολα χωρίς εργαλεία στηρίζοντας οποιαδήποτε φωτογραφική έχει σπείρωμα για τρίποδο. Και πολύ πιο σίγουρη από βεντούζα.
    Το επόμενο βήμα είναι να φτιάξω μια που θα προσαρμόζεται σε ένα OEM γάντζο που όλοι έχετε και θα έχει και μπράτσο να ανεβαίνει πιο ψηλά για να βλέπει οδηγό, αλλά να γυρνά και στο πλάι για να βλέπει τροχούς.

Tow Hook Cam Towhookcam1

Tow Hook Cam Towhookcam2

Tow Hook Cam Towhookcam3

Tow Hook Cam Towhookcam4

Tow Hook Cam Towhookcam5

Tow Hook Cam Towhookcam6
    urbanslider
    urbanslider

Tow Hook Cam Verified
    Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Tow Hook Cam Empty Απ: Tow Hook Cam

Δημοσίευση  urbanslider Τετ 01 Ιουν 2011, 12:03 pm

Ωραίος πύραυλε !!!

okay

Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο πίσω γάτζο για να τραβάει το αμάξι που ακολουθεί (ντριφτάροντας πάντα) ..
    dimitseba
    dimitseba

Tow Hook Cam Verified
    Rotary : RX-8 (fd3s with 25g Latest Horsepower : coming up...
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 256
    Ημ/νία εγγραφής : 05/09/2010

Δημοσίευση  dimitseba Τετ 01 Ιουν 2011, 1:19 pm

Super ιδεα!!! Μας εστειλες για μια ακομη φορά!!!
    Απο λαιμους για την βαση της καμερας εχω πολλά μεγεθη να σου δωσω αλλα δεν ξέρω πως πανε με τους κραδασμους?? scratch
    Πολυ εφευρετικό αυτό με το ποδαράκι! Μπραβο! antiforum no1
    basilis
    basilis

Tow Hook Cam Verified
    Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 821
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  basilis Τετ 01 Ιουν 2011, 5:11 pm

Καλα εγραψες παλι,εσυ χαραμιζεσαι παλικαρι μου....

(μεταξυ μας.......τοσο πολυ βαριοσουνα χθες?????? Razz Razz Razz )
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 01 Ιουν 2011, 7:22 pm

Πολύ ωραία ιδέα, και τα πλάνα ακριβώς πάνω από την ασφαλτο είναι τα αγαπημένα μου
    schumi44
    schumi44

Tow Hook Cam Verified
    Rotary : FL CHALLENGE S/R Latest Horsepower : 205PS
    Αριθμός μηνυμάτων : 255
    Ημ/νία εγγραφής : 10/12/2010

Δημοσίευση  schumi44 Πεμ 02 Ιουν 2011, 12:46 am

Συμφορουμιτες,Δαδιωτες...αν ξερατε τι σημαινει Δαδιωτης δεν θα σας εκανε καμια εντυπωση. Wink
    Οταν ο πατερας μου στο απεναντι χωριο αλλαζε πεταλα στο γαϊδουρι,αυτοι εβαζαν αξονες με διπλες ροδες απο τα φορτηγα ''Ταρζαν'' στα τρακτερ τους. Tow Hook Cam Crazy-484

http://amfiklia.yooblog.gr/2011/01/29/%CE%B1%CE%BC%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1%E2%80%93%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%83%E2%80%93%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%83-%CE%B7-%CE%B4/
    «Είχαμε τόση τεχνολογία, που πηγαίναμε με τις αλωνιστικές μηχανές από το Ταίναρο μέχρι τον Εβρο. Φτιάξαμε μέχρι και δικής μας έμπνευσης φορτηγά, από διάφορα κομμάτια από άλλες μάρκες. Το υπουργείο δεν ήξερε πώς να τα ονομάσει και τα είπε Ταρζάν τύπου Αμφίκλειας!»

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ 24 Νοε 2024, 6:36 pm