Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

4 απαντήσεις

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο-δελφινάριο

Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο-δελφινάριο Verified
    Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο-δελφινάριο Empty Αττικό Ζωολογικό Πάρκο-δελφινάριο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Κυρ 05 Σεπ 2010, 7:26 am

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο
    Μία βόλτα που όλοι πρέπει να κάνουμε.
    Αυτές τις μέρες άρχισε η λειτουργία του πρώτου δελφιναρίου στην Ελλάδα το οποίο φιλοξενεί δυό θαλάσσιους λέοντες και τέσσερα δελφίνια. Σήμερα λοιπόν έκανα και εγώ την βόλτα μου από εκεί όπως και πάρα πολλοί άλλοι όπως βλέπετε. Έτσι είδα από κοντά τα 4 ρινοδέλφινα, τη Χλόη, τον Ιάσονα, τον Ερμή και την Κάλλια καθώς και τα 2 θαλάσσια λιοντάρια, τη Μάρα και τον Τσάρλι.
    Φυσικά το πάρκο δεν έχει μόνο το δελφινάριο, είναι πάρα πολλά τα ζώα που φιλοξενούνται εκεί, λεπτομέρειες: www.atticapark.com

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο-δελφινάριο 48283096

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο-δελφινάριο 89914632

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο-δελφινάριο 64633050

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο-δελφινάριο 40334993

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο-δελφινάριο 86911768

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο-δελφινάριο 69081967

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο-δελφινάριο 41554850

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο-δελφινάριο 69674103

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο-δελφινάριο 14995306

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο-δελφινάριο 30697212
    dim2max
    dim2max

Αριθμός μηνυμάτων : 381
    Τόπος : Αντίπερα όχθη

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο-δελφινάριο Empty Απ: Αττικό Ζωολογικό Πάρκο-δελφινάριο

Δημοσίευση  dim2max Κυρ 05 Σεπ 2010, 9:16 am

Μάλιστα, εντυπωσιακό φαίνεται αλλά δεν ξέρω αν θα πάω...

Βασικά δεν γνωρίζω με πια μέθοδο εκπαιδεύονται τα δελφίνια να κάνουν ολα αυτά τα κόλπα
    Τα ζώα του τσίρκου ας πούμε για παράδειγμα που γνωρίζω, τρώνε απίστευτο ξύλο για να μάθουν να εκτελούν διάφορα κόλπα... στους ελέφαντες βάζουν καρφιά στα μπροστινά πόδια για να μάθουν να κάνουν σούζες και διάφορα άλλα χαριτωμένα....

Βέβαια μου μοιάζει λίγο δύσκολο κάποιος να ''δείρει'' ενα δελφίνι, οπότε ίσως να τα εκπαιδεύουν επιβραβεύοντας τα με φαγητό όπως κάνω και εγώ με τον σκύλο μου και έχει καλά αποτελέσματα χωρίς να βασανίζεις το ζώο!!!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Κυρ 05 Σεπ 2010, 10:04 am

dim2max έγραψε:Μάλιστα, εντυπωσιακό φαίνεται αλλά δεν ξέρω αν θα πάω...

Βασικά δεν γνωρίζω με πια μέθοδο εκπαιδεύονται τα δελφίνια να κάνουν ολα αυτά τα κόλπα
    Τα ζώα του τσίρκου ας πούμε για παράδειγμα που γνωρίζω, τρώνε απίστευτο ξύλο για να μάθουν να εκτελούν διάφορα κόλπα... στους ελέφαντες βάζουν καρφιά στα μπροστινά πόδια για να μάθουν να κάνουν σούζες και διάφορα άλλα χαριτωμένα....

Βέβαια μου μοιάζει λίγο δύσκολο κάποιος να ''δείρει'' ενα δελφίνι, οπότε ίσως να τα εκπαιδεύουν επιβραβεύοντας τα με φαγητό όπως κάνω και εγώ με τον σκύλο μου και έχει καλά αποτελέσματα χωρίς να βασανίζεις το ζώο!!!
    ΚΑΚΙΑ: ευκολα μπορεις να εκπαιδευσεις τα δελφινια να βγαινουν εξω απο το νερο και να τρεχουν με την ουρα....απλα πετας εναν πιλοτο μεσα!!! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Κυρ 05 Σεπ 2010, 10:19 am

Το Αττικό Πάρκο είναι μέλος της μεγαλύτερης ένωσης ζωολογικών πάρκων και ενυδρείων με σκοπό την προστασία των άγριων ζώων μέσα από προγράμματα αναπαραγωγής. Ελέγχονται για να διαπιστώνεται ότι τηρούνται οι κανόνες όσον αφορά το επίπεδο διαβίωσης των ζώων και την εν γένει διαχείριση τους. Τα δελφινάκια αυτά είναι γεννημένα μέσα σε τέτοια ενυδρεία και θέλω να πιστεύω ότι αυτή η δραστηριότητα τα κρατά σε φόρμα όπως ότι και το εισιτήριο μας πηγαίνει στην φροντίδα τους. Εξάλλου απασχολούνται εκεί πολλοί εθελοντές φιλόζωοι. Βέβαια δεν κόβω και τον λαιμό μου, στην Ελλάδα ζούμε…

Νονέ, εγώ πάντως δεν πέταξα κανένα clown μέσα.
    endless

Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510

Δημοσίευση  endless Δευ 06 Σεπ 2010, 9:20 am

Ναι αλλα εξω θα τον πεταξουμε ολοι μαζι!!!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 12 Νοε 2010, 2:33 am

http://www.greektube.org/content/view/127159/2/

ρε τι μου θυμισεεε......χαχαχαχαχαχ
    ghatzip
    ghatzip

Αριθμός μηνυμάτων : 291
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010

Δημοσίευση  ghatzip Παρ 12 Νοε 2010, 7:40 am

Πολυ καλο, πηγαμε πριν μια εβδομαδα.Οποιος εχει παιδια ΠΡΕΠΕΙ να τα παει , θα περασουν αξεχαστα!!!!!!

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 4:07 am