Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+5
Young Schumacher
urbanslider
RX-7 Fuel Vampires
ghatzip
Revolution
9 απαντήσεις

RX-8 forums ????

????????
    Επισκέπτης

RX-8 forums ???? Empty RX-8 forums ????

Δημοσίευση  ???????? Πεμ 14 Απρ 2011, 11:47 am

Παρατηροντας τοσο καιρο τα δρομενα κ τη διασπαση των forums σε 4-5 που ειναι σημερα κ εχοντας σαν αφορμη στο μυαλο μου το τελευταιο event,
    το 4track day οπου τρεια forum γιναμαι μια παρεα, γνωριζουμαι λιγο ως πολυ ο ενας τον αλλον,
    θα ηθελα να μαθω τη δικη σας αποψη για αυτη τη διασπαση κ τη γνωμη σας για το καθε forum.

Κι εγω σαν παλιος στο χωρο αλλα νεος στα forum θα σας παραθεσω την αποψη μου συντομα σε ενα μεγαλο σεντονι απο την μεχρι στιγμης εμπειρια μου!
    Revolution
    Revolution

RX-8 forums ???? Verified
    Rotary : Mazda RX-8 Revo Latest Horsepower : 280
    Rebuilds : Den thelei
    Αριθμός μηνυμάτων : 354
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
    Τόπος : Οπου εχει καλη παρεα

RX-8 forums ???? Empty Απ: RX-8 forums ????

Δημοσίευση  Revolution Πεμ 14 Απρ 2011, 12:44 pm

πηξαμε στα φορουμ.
    Και απο ποιοτητα τιποτα
    ghatzip
    ghatzip

Αριθμός μηνυμάτων : 291
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010

Δημοσίευση  ghatzip Πεμ 14 Απρ 2011, 7:58 pm

Aς γραψω τη γνωμη μου και ας ελπισω οτι δεν θα ειναι ενα τοπικ οπου ο καθενας θα βριζει αυτους που δεν χωνευει.Θα πω τα πραγματα οπως τα βλεπω οποτε ξεκαθαριζω οτι το ποστ δεν θα ειναι αντικειμενικο αλλα προσωπικη αποψη.

Ας αρχισω απο το club οπου γραφτηκα το 2006 . Πηγα σε καποιες συναντησεις οπου το κλιμα ηταν φιλικο αναμεσα στα μελη αλλα ισως επειδη οι παρεες ηταν ηδη σχηματισμενες , ενιωθα οτι δεν ηταν ευκολο για ενα νεο μελος να ενταχθει μεσα σε αυτες οποτε μετα απο2-3 συναντησεις αρκεστηκα στην απο του πληκτρολογιου συμμετοχη , και μονο. Μετα ηρθε το κλειδωμα το οποιο με βρηκε αντιθετο , κυριως με τον τροπο που εγινε , γαιτι σαν ιδεα δεν βρισκω παραλογο το να πληρωνεις για να εχεις καποιες παροχες.Προσπαθησα να μεινω εξω απο τις εντασεις μεταξυ του club -forum οντας μελος του forum . Οταν μετα απο καιρο ξαναηρθα σε επαφη με το club ειδα οτι καποια πραγματα εχουν αλλαξει προς το καλυτερο , και θεωρω οτι εδω και καιρο βρισκονται σε πολυ καλο δρομο . Νομιζω οτι εχει ενα βασικο πλεονεκτημα το club : ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! Γινονται εκλογες και αυτοι που ειναι αρεστοι στα περισσοτερα μελη , αναλαμβανουν και τη διαχειριση του σωματειου , κρινονται και λογοδοτουν για τις πραξεις τους.

Μετα ερχεται το forum οπου απο το 2007 ημουν ενεργο μελος , πετυχα την παρεα απο την ιδρυση της και νομιζω οτι ηταν μια πιο ανοικτη παρεα , πιο φιλικη και περασαμε παρα πολυ ωραια κανοντας συναντησεις , εκδρομες , trackdays , και φτιαχνοντας παραλληλα μια σοβαρη βαση δεδομενων με πληροφοριες γυρω απο το RX8 . Θεωρω οτι η δυναμη του forum ηταν η πολυσυλλεκτικοτητα του σε επιπεδο μελων , δηλαδη ειχαμε μαζευτει ατομα με γνωσεις γυρω απο το αυτοκινητο σε διαφορετικους τομεις ο καθενας .Δυστυχως οι ισοροπιες καποια στιγμη χαθηκαν με αποτελεσμα να αρχισει η αποχωρηση αρκετων μελων αλλοτε μεμονομενα και αλλοτε ομαδικα .Οφειλω να πω οτι εχω τις καλυτερες αναμνησιες απο εκεινη την εποχη , και τεραστιο κερδος αρκετες γνωριμιες , καποιες απο τις οποιες εξελιχθηκαν σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΙΛΙΕΣ.

Αποχωροντας απο το forum εγινα μελος στο rotaryheaven και στο antiforum . Αυτα τα δυο αλληλοσυμπληρωνονται και το καθενα προσφερει πραγματα που δεν εχει το αλλο . Το heaven παραειναι σοβαρο , εχει λιγα μελη , λιγα ποστ , μονο ουσια , και το σημαντικοτερο για εμενα , δεν παιρνει μερος (και ευχομαι να συνεχισει ετσι) στις αντιπαραθεσεις .Στα θετικα του οτι τα μελη του εχουν μια τρελα με την πιστα .

Το antiforum τωρα , θεωρω οτι επειδη ειναι σε παιδικη ηλικια ακομα(λιγοι μηνες εχουν περασει απο την ιδρυση του) , ψαχνει να βρει την ταυτοτητα του. Θεωρω(ισως κανω λαθος εδω) οτι ξεκινησε σαν χωρος αντιθετος με το forum . Δεν με ενθουσιαζει αυτη η ιδεα , και γι'αυτο στην αρχη ημουν πιο επιφυλακτικος. Ομως ειναι μια φοβερη παρεα(και ειναι πολυ βασικο να μεινει ετσι) , εχει φοβερη δυναμικη , εχει ελευθερια λογου στο μεγιστο βαθμο , φοβερο κεφι και ζωντανια , ατομα με γνωσεις , κανει events (μαζευοντας για πλακα μεσα σε 2εβδομαδες 20 ατομα για trackday στην Κρητη και γεμιζει μια πιστα με κοσμο Shocked Shocked , γεμιζει τα Μεγαρα με rotary σε χρονο dt ).

Επειδη το antiforum ειναι ο χωρος που αγαπαω περισσοτερο θα του κανω και την σκληροτερη κριτικη : Θα ηθελα να εμενε εξω απο αντιπαραθεσεις και καβγαδες. Εαν μεινουμε στο τι εγινε καποτε , θα καταντησουμε γραφικοι, και μοιραια θα σβησουμε . Υπαρχει τεραστια δυναμικη εδω και μπορουμε να παμε πολυ ψηλα ,αρκει να αφησουμε πισω το παρελθον και να προσπαθησουμε να οργανωσουμε το μελλον . Οταν προσπαθουμε να δημιουργησουμε κανουμε απιστευτα πραγματα (τοσα trackdays , εκδρομες , συνδιοργανωση rotary stock , βολτες , καφεδες , και πολλα αλλα).

Κλεινω με μια ευχη : Υπαρχουν πολλοι χωροι σημερα για τον κατοχο rotary για να αποφασισει σε ποιον ή ποιους θα ειναι μελος . Ας κοιταξει ο καθε χωρος τη δουλεια του , τα μελη του και ας μην δημιουργει τριβες και αντιπαραθεσεις με τους υπολοιπους.
    Να ενωθουμε ολοι ειναι μαλλον αδυνατον , να κανουμε ολοι μαζι καποιες εκδηλωσεις ή να συμμετεχουν μελη του ενος χωρου σε διοργανωσεις καποιου αλλου (βλεπε Σερρες, Μεγαρα,rotary stock) ειναι απολυτα εφικτο.
    RX-7 Fuel Vampires
    RX-7 Fuel Vampires

Rotary : RX7 - FD3S Latest Horsepower : 300 RWHP
    Rebuilds : None (88.000klm)
    Αριθμός μηνυμάτων : 54
    Τόπος : Piraeus

Δημοσίευση  RX-7 Fuel Vampires Πεμ 14 Απρ 2011, 8:22 pm

Θα γράψω κάτι που έχω ξαναπεί σε κατ’ιδίαν συναντήσεις με συμφορουμίστες (rx7.gr).

Για εμένα, αυτό που προσφέρουν τα φόρουμ στην Ελλάδα, δεν είναι κάτι που δεν μπορώ να βρω στο εξωτερικό και μιλάω σε επίπεδο πληροφορίας.

Αυτό που προσφέρει όμως ένα φόρουμ, είναι να βρεις 1,2 άντε 3 παιδιά που έχετε χημεία, τα λέτε καλά και μοιράζεστε το ίδιο πάθος. Επίσης μου προσφέρει τη δυνατότητα να βγω
    μια βόλτα και να χαρώ το θέαμα αυτών των αυτοκινήτων που με συγκίνησαν πριν ~6 χρόνια που αγόρασα το δικό μου (ασχέτως αν πλεόν τα 7άρια είμαστε οι τελευταίοι των μοϊκανών
    και αν μαζευτούμε 3~4 είναι επιτυχία).

Στην παρούσα φάση θα προτιμούσα να μην γραφτεί τίποτα στα φόρουμ, παρά αυτή η κατάσταση που επικρατεί τώρα που δεν ξέρω πώς να την χαρακτηρίσω, ασχέτως του ποιος έχει
    δίκιο και ποιος άδικο.

Κλείνοντας, όπως όλα έτσι και τα φόρουμ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, θα υπάρχουν φιλίες, αντιπαλότητες και συμφέροντα, το θέμα είναι να μπορεί ο καθένας να θέτει
    κριτήρια και να μπορεί να ισορροπεί…
    urbanslider
    urbanslider

Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Δημοσίευση  urbanslider Πεμ 14 Απρ 2011, 9:44 pm

ghatzip έγραψε:
    Επειδη το antiforum ειναι ο χωρος που αγαπαω περισσοτερο

Άμα δεν σου λειτουργεί το heaven μην ανυσηχείς δεν είναι τίποτα.. εμείς μπαίνουμε κανονικά...
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Πεμ 14 Απρ 2011, 11:24 pm

urbanslider έγραψε:
    ghatzip έγραψε:

Άμα δεν σου λειτουργεί το heaven μην ανυσηχείς δεν είναι τίποτα.. εμείς μπαίνουμε κανονικά...

Σταύρο 2 άτομα μείναμε....
    Revolution
    Revolution

Rotary : Mazda RX-8 Revo Latest Horsepower : 280
    Rebuilds : Den thelei
    Αριθμός μηνυμάτων : 354
    Τόπος : Οπου εχει καλη παρεα

Δημοσίευση  Revolution Πεμ 14 Απρ 2011, 11:29 pm

urbanslider έγραψε:
    urbanslider έγραψε:
    ghatzip έγραψε:

Σταύρο 2 άτομα μείναμε....

Με παπακι στις συναντησεις lol! lol!

Young Schumacher
    Young Schumacher

Rotary : RX8 Challenge Latest Horsepower : 192
    Αριθμός μηνυμάτων : 492
    Ημ/νία εγγραφής : 05/01/2011
    Τόπος : Athens

Δημοσίευση  Young Schumacher Πεμ 14 Απρ 2011, 11:31 pm

Εγω για ειμαι ειλικρινης το 2008 που αγωρασα το 8ρι μου μπηκα στο σαιτ της Mazda και ειδα στην γωνια πανω να γραφει Hellenicrx8club.gr και λεω οπ τη εγινε εδω.Ε και επειδη ημουν περιεργως μπηκα, ειδα το σαιτ γραφτηκα, και πηγα σε μια συναντηση τους οπου τους γνωρισα και απο τοτε εμεινα.Ομως αυτο που βλεπω δηλαδη το να υπαρχουν 4 με 5 διαφορετικα φορουμ πλεων μεχρι σημερα για μενα απλα ειναι η δικης τους επιλογη και τιποτα παραπανω.Δηλαδη το επελεξαν και απλα το εκαναν.Εδω γραφτηκα οταν ειχα παρει μια αιτηση της xristinarx8 απο το facebook.Ε μπηκα στο rx8antiforum.gr ειδα πως ειναι και ειπα ε δεν γραφομαι να γνωρισο καινουργιο κοσμο.Τη εχω να χασω.Και αυτο που θα πω για εδω ειναι το εξης.Ειστε μια ωραια μεγαλη παρεα με χαβαλε, πειραγματα, πραγματα που θελεται να κανεται και σας αρεσουν πολυ, και που φτιαξατε το rx8antiforum γιατι ετσι σας αρεσε και γουσταρατε πολυ.Και αυτο ειναι που μου αρεσει εδω.Σας ευχαριστω πολυ που με εχετε βαλει στην παρεα σας.
    geox
    geox

Rotary : οκτω Latest Horsepower : 172 τροχο
    Rebuilds : <<μαμα>>
    Αριθμός μηνυμάτων : 60
    Ημ/νία εγγραφής : 10/04/2011
    Τόπος : θεσ/νικη

Δημοσίευση  geox Πεμ 14 Απρ 2011, 11:58 pm

Μια ακομα προσωπικη εμπειρια με <<συνταγη>> ghatzip ,οσο αφορα την εξιστορηση των γεγονοτων c1

Στη rotary σκηνη εισηλθα τον Ιανουαριο του 2008 ,στο αποκορυφωμα της <<κοντρας>> club-forum και εγινα μελος και στα δυο φορα.Παρακολουθουσα και τα δυο φορα-οπως κανω και τωρα-,πηγαινα στις συγκεντρωσεις και των δυο(το forum εκανε μονο τρεις στη Θσ/νικη)-οπως κανω και τωρα- παρολα αυτα <<κολησα>> στο club ισως γιατι και στων δυο τις συγκεντρωσις ειμασταν οι ιδιοι b1, ισως γιατι σtο φορουμ του club γραφοταν λιγοτερες <<ακροτητες>> silent ισως.................
    Μετα τα γεγονοτα του καλοκαιριου στο φορουμ και την απομακρυνση καποιων μελων...........εμαθα για το heaven(απο τους κ.κ. neokosmi-georx8) στο οποιο <<προσχωρησε>> η αφροκρεμα των εκδιωχθεντων ........την οποια και ακολουθησα Arrow
    Και τελος ηρθα εδω -καθυστερημενα βεβαια-διοτι........... οι κ.κ. neokosmi-georx8 κρατουσαν σιγη ιχθυος a1
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Παρ 15 Απρ 2011, 12:00 am

Θα είμαι λιγάκι πιο αναλυτικός... αλλά αξίζει...

Πριν αγοράσω το 8αρι δεν είχα ασχοληθεί ξανά με forum ή club. Αγοράζοντας το 8αρι και δεδομένου της ιδιαιτερότητας του μοτερ αλλά και της παράλληλης ενασχόλησής μου με τις πίστες, ήθελα να το ψάξω λιγάκι παραπάνω...

Γράφτηκα λοιπόν στο rx8club.gr στην αρχή χωρίς όμως να πληρώσω συνδρομή,΄το club το πέτυχα σε ένα υποτιθέμενο μεταβατικό στάδιο.. τα περισσότερα άτομα που είχαν τα θέματα με το rx8forum είτε δεν ασχολούνταν είτε είχαν αποχωρήσει σιγά σιγά.. οπότε και δεν έζησα την όποια κατάσταση είχε γίνει μεταξύ των μελών του club και του rx8forum, να σημειωθεί ότι δεν ήξερα την ύπαρξη του rx8forum μέχρι τότε.

Και ενώ λοιπόν ήμουν έτοιμος να κάνω το παραπάνω βήμα, να πληρώσω δηλαδή ώστε να γίνω κανονικό μέλος και να έχω πρόσβαση σε όλο το φόρουμ ξαφνικά ένα απόγευμα συνάντησα στον δρόμο (απο κει που λένε ότι με μάζεψαν) τον τότε mod. πλέον admin.. Με σταμάτησε λοιπόν δεξιά για να μου μιλήσει για το φόρουμ (αλλά έλα που εγώ νόμιζα πως εννούσε το φόρουμ του club) όταν διαπίστωσε λοιπόν ότι δεν έχω ιδέα περι forum-club διαμάχες και λοιπά.. άρχισε ένα μονόλογο για το πόσο απατεώνες ήταν τα παιδιά του club και πόσο άσχετοι είναι για το αυτοκίνητο και τα έλεγε αρκετά πειστικά.. έτυχε δε την επομένη να έχουν και συνάντηση οπότε πήγα.. Το κλίμα φιλικότατο και πολύ ζεστό. Πείστικα λοιπόν, έδεσα και έπειτα δεν ασχολήθηκα με το rx8club χωρίς αυτό να σημαίνει πως είχα και τίποτα με κανέναν.. απλά δεν έτυχε να ασχοληθώ ποτέ.. Στο μεταξύ βέβαια ο τότε mod πλέον admin μου έστελνε πμ με υλικό από τις αντιπαραθέσεις τους προκειμένου να με φανατίσει.. (ομολογώ ποτέ δεν το διάβασα..χίλια συγνώμη)

Σιγά σιγά λοιπόν έδενα με την παρέα του rx8forum και γνώρισα μερικούς πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους οι οποίοι ήταν και οι περισσότερο ενεργοί (ήταν για την ακρίβεια ο κορμός του φόρουμ) και από πρακτικής άποψης πάνω στο αυτοκίνητο..

Η βάση δεδομένων που είχε δημιουργηθεί ήταν τρομακτικά μεγάλη ώστε ότι απορία είχες (στην stock μορφή του 8αριού όμως) πραγματικά λυνόταν.. βέβαια επί των πρακτικών ή aftermarket θεμάτων λίγα ήταν τα πράγματα που γράφονταν από κάποιους που ήξεραν ή είχαν κάνει 5 πράγματα και αυτά συνήθως.. αμφισβητούνταν.. Από θεωρία όμως τίγκα στο copy-paste...

Στο μεταξύ σιγά σιγά άρχισα να γίνομαι ενεργότατο μέλος στο rx8forum να ποστάρω πολύ συχνά, να μην χάνω συνάντηση και event κτλ.. τυχαία λοιπόν γνωρίζω κάποια άτομα από το rx8club και ομολογώ ότι με όλα όσα είχα ακούσει μου έκανε εντύπωση πως δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί μου, με αντιμετώπιζαν σα να είμουν ένα με εκείνους όποτε τους έβλεπα.. εντάξει ήταν κάποιοι οι οποίοι με κοίταγαν λίγο επιφυλακτικά αλλά μέχρι εκεί ποτέ δεν μου δημιούργησαν το οτιδήποτε.. αν και πλέον δικαιολογώ απόλυτα την τότε επιφυλακτηκότητά τους..

Παρατηρούσα από ένα σημείο και έπειτα όμως ότι δύο συγκεκριμένα άτομα στο rx8forum ανακατεύονταν παντού (εννίοται και σε πράγματα που δεν τους αφορούσαν) πολλές φορές έφερναν ανθρώπους σε δύσκολη θέση προκειμένου να βγάλουν κάποια είδηση.. δεν δέχονταν αντίθετη άποψη από την δική τους.. πολλά παραδείγματα όπου κάποια μέλη που είχαν κάνει ένα δυο πράγματα και μοιράζονταν το αποτέλεσμα αμφισβητούνταν από τους 2 συγκεκριμένους, άρχισαν να υποστηρίζουν κάποιον βελτιωτή αλλά παράλληλα έκραζαν όλους τους άλλους.. ώστε να μην υπάρχει ανταγωνισμός.. Στην αρχή ήταν η easytuning με το accesport.. μετά η jdm-r και κράξιμο στην easytuning, μετά η easytuning πάλι και κράξιμο στην jdm-r μετά η tuning zone και κράξιμο σε όλους τους άλλους.. χωρίς δυστηχώς ίχνος αντικειμενικότητας σε καμία περίπτωση... μπάχαλο με λίγα λόγια...

Παρατηρούσα επίσης πως οτιδήποτε έκανε κάποιος με το αυτοκίνητό του έπρεπε να λογοδοτήσει.. ήθελε δεν ήθελε...

Και ήρθε η μαύρη στιγμή που μου πρότειναν να γίνω κι εγώ moderator.... και η πιο μαύρη που δέχτηκα...

Παράλληλα βέβαια εγώ είχα αρχίσει να αναπτύσω κάποια δραστηριότητα στο rx8club (ποστ, εννίοτε πήγαινα σε συναντήσεις κτλ..) χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα από τα παιδιά του club.. Για την ακρίβεια όχι μόνο δεν είχαν πρόβλημα αλλά με αντιμετώπιζαν σα να ήμουν παρέα τους χρόνια.. ποτέ δεν με έφερναν σε δύσκολη θέση, και ποτέ μα ποτέ δεν είχα ακούσει σε συνάντησή τους το οτιδήποτε για το rx8forum .. σε αντίθεση με τις συναντήσεις του rx8forum όπου το κράξιμο του club ήτο στην ημερήσια διάταξη...

Και γίνομαι moderetor..... εκεί μιλάμε για γλέντι τρελό... ξαφνικά είχα τα κουμπάκια edit, delete, κουμπιά που σε όλα τα φόρουμ υπάρχουν ελεύθερα στους χρήστες... και μου άνοιξαν ένα κρυφό υποφόρουμ όπου έγραφαν-είχαν πρόσβαση μόνον όσοι άνηκαν στην ομάδα διαχείρησης και εκεί σχεδιάζονταν οι όποιες κινήσεις της ομάδας (events, moderation, κουτσομπολιό, και πολύ μα πολύ παρασκήνιο).. παράλληλα μου έγινε και σχετικό briefing από το παιδί με τα νίκελ.. όπου μου επισυμάνθηκε ότι δεν τους άρεσε καθόλου το γεγονός ότι γράφω στο club και μάλιστα ότι ήταν και ο λόγος που δεν ήθελε ο ''κόκκινος'' να με κάνει mod. Εγώ του εξήγησα όμορφα τότε ότι στο club ούτε θα σταματήσω να πηγαίνω ούτε θα σταματήσω να γράφω.. και σε όποιον αρέσει.. το κατάπιαν..

Λίγο αργότερα όμως δυστυχώς το πράγμα άρχισε να ξεφεύγει..

Πλέον όποιος διαφωνούσε έστω και στο ελάχιστο με την ομάδα διαχείρησης η τακτική ήταν μία μοναδική και συγκεκριμένη.. τον χλεύαζαν, του έκαναν χοντρή πλάκα με σκοπό να τον ''φορτώσουν'' να τους πει κι εκείνος καμιά χοντράδα.. και... ΜΠΑΜ !! Μάλλον ΜΠΑΝ !!! Και διαγραφή των ποστ του.. με συνοπτικές διαδικασίες..

Μην αντέχοντας εγώ άλλο με αυτό και έπειτα από άπειρες συστάσεις στους 2 συγκεκριμένους admin, όχι μόνο μέσω του κρυφού και του φανερού φόρουμ αλλά και τηλεφωνικός (όπου στο τηλέφωνο να σημειωθεί ότι ο κόκκινος παραδεχόταν τα λάθη του αλλά μόλις το κλείναμε έκανε τα ίδια) έφτασε λοιπόν ο κόμπος στο χτένι, οπότε αποχώρησα με μια μορφή απεργίας η οποία αποφασίστηκε από πολλά μέλη τα οποία είχαν δυσαρεστηθεί με την εικόνα του αγαπημένου τους φόρουμ.. δημιουργήθηκε ένα thread λοιπόν με τίτλο ''ακούστε μας'' όπου πολύ όμορφα εξηγούσαμε τα σφάλματα της ομάδα διαχείρησης, την κακή εικόνα που έβγαζε το φόρουμ, και πως θα απείχαμε για λίγο καιρό από αυτό ώστε να παραδεχτούν το σφάλμα τους να ζητήσουν συγνώμη και να ηρεμήσουν για να μην υπάρξει διάσπαση και να κρατηθέι η παρέα.. το thread φυσικά σε μισή ώρα είχε σβηστεί.. όλοι μας φυσικά κάναμε το ΜΠΑΝάκι μας μιας και ήταν καλοκαιράκι... Και προσπάθησαν να κουκουλώσουν το όλο θέμα βγάζοντάς μας όλους ψεύτες, αλήτες που μαζέψανε απ τους δρόμους, κλούβια αυγά, ασχημομούρηδες, άσχετους και λοιπά....

Έπειτα έχασα τα ίχνη του rx8forum μιας και ποτέ δεν ξαναμπήκα, καθώς δεν μπορούσα κιόλας...

Μετά μια σειρά ατόμων που στο μεταξύ είχαμε αναπτύξει μια Α χημεία μεταξύ μας αποφασίσαμε να φύγουμε εντελώς απ τον ελλαδικό χώρο και να εγκατασταθούμε στο εξωτερικό (μετανάστες ένα πράμα) και μας δέχτηκαν στο rotaryheaven.net ένα ιταλικό φόρουμ με αγγλική γραφή, σοβαρό ύφος, πιστάδικο-τεχνικό χαρακτήρα και με ενσωματωμένα φόρουμ πολλών χωρών.
    Εκεί λοιπόν εγκαταστήσαμε το δικό μας φόρουμ με ελληνική γραφή και μακριά από οποιαδήποτε αντιπαράθεση, κόμπλεξ, και λοιπά... χαρακτηριστικό είναι πως στο heaven από την πρώτη κιόλας στιγμή γράφουν άτομα που βρίσκονταν στο rx8forum μαζί με άτομα που είναι στο rx8club και το κλίμα που έχουμε δημιουργήσει είναι απίστευτο.. Είναι τυχαίο ???

Ή μήπως είναι τυχαίο που από τον πρώτο κιόλας μήνα στο heaven οργανώσαμε trackday, και μετά από ένα δίμηνο ξαναοργανώσαμε όπου ήρθαν και άτομα απ το antiforum ? Ε δε νομίζω να είναι τυχαίο...

Έπειτα από αρκετό καιρό μπήκα και στο rx8antiforum όπου είναι κάτι διαφορετικό από όλα τα άλλα... είναι λιγότερο τεχνικό και περισσότερο σατιρικό, περισσότερο χαβαλετζήδικο, αλλά με πολύ καλή παρέα. Και για να κλείσω το σεντόνι μου, σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με τον ghatzip για το αντιφόρουμ.

Σας κούρασα το ξέρω αλλά τα πράγματα έτσι έγιναν... αυτή λοιπόν είναι η ιστορία μου, προχωράμε..
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 15 Απρ 2011, 1:31 am

jdm-r έγραψε:
    θα ηθελα να μαθω τη δικη σας αποψη για αυτη τη διασπαση κ τη γνωμη σας για το καθε forum.

Το μονο που εχω να πω ειναι ολα τα forums και τα club's οποια και να ειναι αυτα.... ειναι οτι ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ....
    Μπαινει ο καθε κατοχος για να διαβασει κατι για να μαθει καλητερα το αυτοκινητο του και αντι για αυτο καθετε και βλεπει υπονοουμενα βρισιες και δεν ξερω και εγω τι αλλο....

Και το κακο ειναι οτι αυτο το κλιμα ολο δημιουργηται απο 10-15 ατομα και οχι απ ολο το συνολο.....
    Εγω προσωπικα εχω σταματηση να ειμαι ενεργο μελος και απλως μπαινω και διαβαζω (οσα πραγματα αξιζουν φυσικα να διαβαστουν) και νομιζω ειναι το καλητερο πραγμα που κανω....
    Για το μονο που ειμαι ευχαριστημενος ειναι οτι μου δοθηκε η ευκαιρια και εκανα φιλιες με καποια ατομα τα οποια ειναι παρα πολυ καλα....!!!
    xristinarx
    xristinarx

Latest Horsepower : 2 ponY STH MESH
    Rebuilds : OTI SPAEI JDMR PAEI
    Αριθμός μηνυμάτων : 284
    Ημ/νία εγγραφής : 29/11/2010
    Τόπος : zimbabwe

Δημοσίευση  xristinarx Παρ 15 Απρ 2011, 1:37 am

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ G-HA KAI URBAN ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ......

• RX8ANTIFORUM:TO ΥΨΟΣ-ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ γιατι αποτελειται απο κεφατους αυθορμητους και προθυμους σε ολα
      RX8CLUB:H IΣΟΡΟΠΙΑ-ΤΟ ΠΑΡΟΝ γιατι αποτελειται απο δημοκρατικους και σταθερους χαρακτηρες επισης προθυμους σε ολα
      RX8FORUM:O Ο ΠΑΤΟΣ-ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ γιατι αποτελειται απο γυμνους βασιλιαδες ετοιμους να κατατροπωσουν τους αθωους πολιτες,οι οποιοι βασιλιαδες πλεον με το μονο που εχουν να ασχοληθουν ειναι με το να πεταν βελακια στην αδεια τους αυλη και να μιλανε στις 1250 τους σκιες ,...

επισης rotaryheaven και rx7club μπορει να μην εχω εμπειρια απ τα site τους εχω ομως απ τα ατομα και εννοειται πως κατατασσονται στα πρωτα γιατι ειναι αξιολογοι ολοι τους
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 15 Απρ 2011, 1:56 am

Ένσταση Χριστινα, μην συγκρίνεις το forum του club με κανένα τυχαίο και μή επίσημο forum κάθε τυχαίου...

Θα γράψω και εγώ τη γνώμη μου μόλις βρώ ευκαιρία.
    redneck
    redneck

Rotary : fc3s Latest Horsepower : 0
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 424
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010

Δημοσίευση  redneck Παρ 15 Απρ 2011, 4:07 am

Το φορουμ των 7αριδων την δεκαετια του 90 ηταν οι δρομοι και τα κοντροστεκια .
    Οι συζητησεις και οι διαξιφισμοι γινονταν κατ'ιδιαν και σχεδον παντα ειχαν ουσια.

Τωρα εχουμε κλειστει ολοι πισω απο μια γ@μω-οθονη και διαβαζουμε την τυφλα μας ...

Τα 8αρια εχουν "χειροτερους" ιδιοκτητες απο τα 7αρια και ειμαι απολυτος σε αυτο που λεω.
    Event σαν το προχθεσινο στα Μεγαρα ομως αποδεικνυει περιτρανα τι μπορει να κανει ετουτο εδω το φορουμ.

Οσο για τα αλλα δυο φορουμ (στο heaven δεν ημουν μελος ποτε)...
    εχω να πω το εξης και ο νοων νοειτο...

1. Η ιδεα του ιντερνετ ειναι να προσφερει γνωσεις και παροχες δωρεαν και φτιαχτηκε με αυτο το σκεπτικο ...
    2. Οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα ...

Πιστευω οτι υπαρχει μελλον εδω μεσα , εχει πολλα να δωσει το antiforum ακομα.
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 15 Απρ 2011, 4:24 am

redneck έγραψε:Το φορουμ των 7αριδων την δεκαετια του 90 ηταν οι δρομοι και τα κοντροστεκια .
    Οι συζητησεις και οι διαξιφισμοι γινονταν κατ'ιδιαν και σχεδον παντα ειχαν ουσια.

Oι καλυτερες εποχες Μανο που λιγοι εδω μεσα ειχαν την τυχη να γνωρισουν λογο ηλικιας και εχουν μαθει αλλιως. okay
    Young Schumacher
    Young Schumacher

Rotary : RX8 Challenge Latest Horsepower : 192
    Αριθμός μηνυμάτων : 492
    Ημ/νία εγγραφής : 05/01/2011
    Τόπος : Athens

Δημοσίευση  Young Schumacher Παρ 15 Απρ 2011, 5:07 am

Παντος τιποτα δεν ειναι πως παλια παιδια.Γιατι απλα καποτε ειχαν την ορεξη να ασχοληθουν και μετα ισως βαρεθηκαν.Παντα ομως θα υπαρχουν και ατομα που θα θελουν να διαλησουν καποια αλλα club's για να τους εχουν εκεινη.Δηλαδη να τους φερνουν σε διαξιφησμους μεταξη τους.Αυτο το λεω γιατι το εχω ζησει με το παλιο club που ημουν πριν παρο το rx8.Εφηγαν ολοι και πηγαν στον αλλο με αποτελεσμα να μεινουν μονο φιλοι.Αυτο ειναι απο ασκετο club που ημουν.Ομως αυτα εχει η ζωη.Ολα για καποιο σκοπο γινονται.Φυσικα ολα ειναι μια μεγαλη εμπειρια που μαθαινουμε και προσπαθουμε να γινομαστε καλητερη.

Προς θεου μην παρεξηγηθω απλα την γνωμη μου λεω.
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Σαβ 16 Απρ 2011, 8:50 am

Για εμένα υπάρχουν δύο πλευρές στα rx8forums. Η μια είναι πίσω από το πληκτρολόγιο και η άλλη στην πίστα συναντήσεις κλπ. Για την πρώτη έχω καλυφθεί από τα παραπάνω οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω.

Για την δεύτερη τώρα. Λόγο του ότι είμαι από Χανιά και έρχομαι συνήθως για τα Track Days μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος με την κατάσταση στα forums. Έχω πλέον επικοινωνία με κάποια παιδιά που σαφώς και ξεπερνάει τα όρια του αυτοκινήτου όπως Urban, G-ha, Mike, Τσιγάρα (παιδί....), Vasilis23, Χάρη, Μαριάννα κλπ.

Τις περισσότερες φορές το αυτοκίνητο θα έρθει ασυνόδευτο Αθήνα και πάντα η Μαράννα θα το παραλάβει από το καράβι παρόλο το πρωινό ξύπνημα (έχει δεν έχει προλάβει να απλώσει τα ρούχα τhw). Κάποια στιγμή χρειαστικα αυτοκίνητο για να πάω Πάτρα και ο Τσιγάρας μου έδωσε το FD, ο Μike ήθελε να πάρω την Alfa και ο Urban το Golf. Εκτός από ότι πήρα το αυτοκίνητό του έκατσε όλο το ΣΚ ο Χρήστος για να ετοιμάσει το αυτοκίνητο για τα Μέγαρα με χτυπημένο πόδι.
    Στα της πίστας, δεν θα μπορούσα να είχα εξελιχθεί σαν οδηγός χωρίς την βοήθεια από G-ha, ο οποίος μπορούν να το βεβαιώσουν και όσοι άλλοι τυχεροί έχουν μείνει κάποιους γύρους πίσω από το αυτοκίνητό του εκτελεί χορογραφία και σχολιάζοντας διαγράμματα πριν και μετά από κάθε TD, του Mike και του Vasili23.
    Στα του αυτοκινήτου πλέον, ο Τσιγάρας θα φτιαξει ότι τρέλα μου έχει καρφωθεί στο μυαλό και θα γυρήσει όλη την Αθήνα, για να βρει κάποιο υλικό που θέλω, μαζί με Urban και Μαριάννα. Πλέον υποθέτω μετά το TD αφήνει και λίγο χρόνο για το αυτοκίνητό μου και τους κανιβαλισμούς που έχω κάνει στην πίστα
    Ο Urban κάθε φορά που έρχομαι με φιλοξενεί στο σπίτι του και πάντα θα βγούμε για φαγητό με τα παιδιά που ανέφερα παραπάνω. Σαν Σταύρος τουλάχιαστον θα είμουν άδικος εάν τα έβλεπα όλα μαύρα με τα forums
    Για να μην είμαι και άδικος και με κανένα φιλόξενοι απέναντί μου ήταν και ο Πιλότος και ο Claus.
    Για εμένα τα forums και κάθε forums ξεκινάνε και τελειώνουν στις παρέες. Πάντα θα συμβαίνουν πράγματα τριγύρο αλλά το θέμα είναι τελικά ότι κάνεις κάποιες παρέες και σταματάνε τα άλλα να σε ενδιαφέρουν. Εάν υπάρχει όρεξη και συνεργασία από εκεί και πέρα συμβαίνουν TD όπως το 4ο με 3 forums και rotarystock

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ 24 Νοε 2024, 6:55 pm