+8
ghatzip
urbanslider
hammerthrower
alex-rx8
drifteRX-7
docmar
endless
giorgos 75
12 απαντήσεις
rx8 turbo (nonos) vs z750
hammerthrower
Rotary : rx8 231 Rebuilds : none
Αριθμός μηνυμάτων : 25
Ημ/νία εγγραφής : 19/05/2011
Τόπος : Μαρουσι
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: rx8 turbo (nonos) vs z750
godfather εγω δεν μιλησα προσωπικα για σενα και το αυτοκινητο σου γιατι ουτε σε ξερω ουτε με απασχολουν οι κοντρες.τωρα εαν ειμαι 26 χρονων και το αμαξι μου ειναι μαμα τι σημαινει;οτι δεν μπορω να εχω αποψει;απλα επειδη ο κυκλος μου ειναι παιδια με αυτοκινητα που τους αρεσει η στροφη και το βουνο δεν συχναζουν σε ευθειες που κατα γενικη ομολογια μαζευονται οι καγκουρες που εχουν βαλει πανω τις παναγιας τα ματια για να κανουν πατιμα απο δευτερες ρολαριστες κτλ..δεν νομιζω οτι θελει και ιδιαιτερη τεχνη να ανοιξεις ενα αυτοκινητο εκτος εαν εισαι τελειως χαζος
docmar
Rotary : RX7 FD ΤΕΡΑΣ Latest Horsepower : αρχισαν να ξεφευγουν
Rebuilds : ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 136
Ημ/νία εγγραφής : 10/09/2010
Τόπος : ΒΟΛΟΣ
- Δημοσίευση Ν°27
hammerthrower έγραψε:godfather εγω δεν μιλησα προσωπικα για σενα και το αυτοκινητο σου γιατι ουτε σε ξερω ουτε με απασχολουν οι κοντρες.τωρα εαν ειμαι 26 χρονων και το αμαξι μου ειναι μαμα τι σημαινει;οτι δεν μπορω να εχω αποψει;απλα επειδη ο κυκλος μου ειναι παιδια με αυτοκινητα που τους αρεσει η στροφη και το βουνο δεν συχναζουν σε ευθειες που κατα γενικη ομολογια μαζευονται οι καγκουρες που εχουν βαλει πανω τις παναγιας τα ματια για να κανουν πατιμα απο δευτερες ρολαριστες κτλ..δεν νομιζω οτι θελει και ιδιαιτερη τεχνη να ανοιξεις ενα αυτοκινητο εκτος εαν εισαι τελειως χαζος
Παλι γενικευσεις κανεις φιλε μου και δυστυχως, ετσι δεν καταφερνεις να τεκμηριωσεις σε εμας (εφοσον δεν μιλας στον Νονο μονο) την σεβαστη κατα τα αλλα αποψη σου.
Νομιζεις οτι αν σου δωσω εσενα (που ειμαι σιγουρος οτι δεν εισαι καθολου χαζος) το δικο μου αυτοκινητο με 1,7πιεση και σου ζητησω να κανεις μια κοντρα στημενη με ενα αλλο εξισου καλο αυτοκινητο,....η σου ζητησω να το τρεξεις σε επισημο αγωνα, μεσα σε χρονομετρα και φωτακια τα οποια δεν χαριζουν τιποτε και σε κανεναν,....οτι θα μπορεσεις να πλησιασεις μια καλη και αξιοπρεπη επιδοση.????
Επισης νομιζεις οτι ενας πολυ καλος κοντρακιας,...η ενας γενικα πολυ καλος οδηγος που οδηγει σε επισημους αγωνες dragster,..η σε drag events,.......στα σιγουρα δεν μπορει να οδηγήσει πολυ γρηγορα και αποτελεσματικα σε στροφες.????
Και παλι,...επαναληψη μητηρ πασης μαθήσεως,...οι γενικευσεις σε απομακρυνουν απο την αληθεια,...και αυτο συμβαινει γιατι κατα κανονα δεν ισχυουν.
Και παλι φιλικα.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°28
^^^docmar πιστεύω ότι με καλυψες με την απάντηση σου αρκετά θα έλεγα...θα μπορούσα να συμπλήρωνα πολλά όπως φαντάζομαι κ ΕΣΥ,αλλά δεν έχει νόημα... Το παλικάρι φαίνεται ότι δεν έχει επαφή ή τουλάχιστον εμπειρία!μιλάει αόριστα,γενικευει,και αλλά...οπότε αστον, είπε την άποψη του ΟΚ , κάποτε ίσως καταλάβει!
hammerthrower
- Δημοσίευση Ν°29
μιλας για αγωνα dragster και για οδηγους αγωνων,που ειναι ποσοι;;εδω μιλαμε για την πλεμπα που παει στα κοντροστεκια για να κανει κανενα πατημα.και σημερα τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν ευκολα φτιαχνονται ευκολα αποκτιουνται και δεν ειναι τιποτα δυστροπα οπως καποτε που πραγματι ηταν δυσκολα να τα πας.και κατι ακομα εχεις δει πολλες κοντρες απο σταση γιατι εγω σχεδον καμια ολες ειναι απο ρολαριστες και ο godfather στα βιντεο που εχει ειναι ρολαριστες.ο καθενας ξερει τι μπορει να κανει....
urbanslider
Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
Αριθμός μηνυμάτων : 2164
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : ebisu θα ήθελα...
- Δημοσίευση Ν°30
hammerthrower έγραψε:παντως διαβαζω τοσο καιρο και το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι πηρατε ενα αυτοκινητο το οποιο φτιαχτηκε για να το οδηγας και να το ευχαριστιεσαι.απο εκει και περα το αυτοκινητο δεν ειναι τοσο δυνατο σε σχεση με τον ανταγωνισμο και για να φτιαχτει θελει πολλα λεφτα.δεν εχω ακουσει κανενα να στριβει παρα μονο πατηματα με κατι fiat αλλα απ οτι εχω καταλαβει πρεπει να παιζει πολυ κουλαμαρα
Επειδή δεν έχω κατανοήσει το ποστ σου και ειδικά στα σημεία που τόνισα αναφέρεσαι μόνο για τον godfather (μιας και το πόσταρες στο thread του) ή αναφέρεσαι σε ολόκληρο το αντιφόρουμ (ένεκα και ο πληθυντικός)
Ευχαριστώ.
ΥΓ.
hammerthrower έγραψε:το οποιο φτιαχτηκε για να το οδηγας και να το ευχαριστιεσαι
Το κάθε αυτοκίνητο φτιάχτηκε για να το ευχαριστιέται ο εκάστοτε ιδιοκτήτης με τον τρόπο του.. δεν σημαίνει πως επειδή δεν το ευχαριστιέται όπως εσύ ή εγώ ότι δεν το ευχαριστιέται κιόλας... νομίζω?
Εγώ πχ είμαι της πίστας, το αμάξι μου φοράει coilover και δισκάτο διαφορικό το ευχαριστιέμαι όσο δεν παίρνει, όμως τι σημαίνει αυτό, ότι οποιοσδήποτε που το χρησιμοποιεί με διαφορετική φιλοσοφία δεν το ευχαριστιέται ? Ή επειδή δεν γουστάρει ο καθένας εδώ να μπαίνει όλη την ώρα με full lock και να βλέπει τις νησίδες για cliping points, σημαίνει ότι είναι και κουλός ?
Και τελικά διαβάζοντας εδώ νομίζεις ότι γνωρίζεις το τι κάνει ή τι μπορεί να κάνει ο καθένας με το αμάξι του ??
Φιλικά πάντα.
hammerthrower
- Δημοσίευση Ν°31
εκανα μια προσωπικη διαπιστωση.εαν ειμαι λαθος μην ασπαστειτε την αποψη μου απλα λεω αυτο που προσωπικα εχω δει.γι αυτο ειναι οι αποψεις για να διιστανται απλα ειπα κατι και αισθανομαι οτι παρεξηγηθηκαν καποιοι χωρις λογο.δεν ειναι κακο καποιος να του αρεσει οι ευθεια και να μην μπορει να παει στισ στροφες.
urbanslider
- Δημοσίευση Ν°32
Δεν παρεξηγήθηκα (εγώ τουλάχιστον)
απλά δεν κατάλαβα (και ακόμη δεν έχω καταλάβει) αν αναφέρεσαι στον godfather ή γενικά στα άτομα του αντιφόρουμ, επειδή είδα και χρησιμοποίησες πλυθηντικό.
αυτό μόνο.
Αν θέλεις μου απαντάς. Ευχαριστώ.
απλά δεν κατάλαβα (και ακόμη δεν έχω καταλάβει) αν αναφέρεσαι στον godfather ή γενικά στα άτομα του αντιφόρουμ, επειδή είδα και χρησιμοποίησες πλυθηντικό.
αυτό μόνο.
Αν θέλεις μου απαντάς. Ευχαριστώ.
hammerthrower
- Δημοσίευση Ν°33
γενικα μιλησα και οχι στα μελη ουτε στον godfather που ουτε τον ξερω τον ανθρωπο μια προσωπικη διαπιστωση χωρις να θελω να θιξω κανεναν.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°34
urbanslider έγραψε:Δεν παρεξηγήθηκα (εγώ τουλάχιστον)
Σιγουρα????
urbanslider
- Δημοσίευση Ν°35
hammerthrower έγραψε:γενικα μιλησα και οχι στα μελη ουτε στον godfather που ουτε τον ξερω τον ανθρωπο μια προσωπικη διαπιστωση χωρις να θελω να θιξω κανεναν.
Σεβαστή η γνώμη σου αν και δεν συμφωνώ απόλυτα. Τουλάχιστον με τον τρόπο που την διατύπωσες στο πρώτο πόστ. Το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να βλέπει ή θέλει να βλέπει την μία όψη του νομίσματος δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και η άλλη..
Και πάλι εκτιμώ ότι ο καθένας την ευχαρίστηση την ερμηνεύει όπως θέλει.
drag, drift, ευθεία, βόλτα μέχρι την καφετέρια κτλ.. δεν σημαίνει ότι όποιος κάνει κάτι από αυτά δεν μπορεί να κάνει κάλιστα και κάτι άλλο ταυτόχρονα.. γενικά μιλάω..
Εγώ για παράδειγμα. Δεν μου αρέσει το drag, σέβομαι όμως το γεγονός ότι -όσο και αν σου φαίνεται περίεργο- απαιτήται τεχνική για να τα φέρεις εις πέρας ακόμα και στην ευθεία...
Πιστεύω ότι υπάρχει ποικιλία ως προς τον τρόπο χρήσης του αυτοκινήτου και δει του RX8 που είναι και λίγο πιο ειδικό αυτοκίνητο. Και σίγουρα υπάρχουν οδηγοί που δεν γνωρίζουμε τις περιπέτειές τους και τις ικανότητές τους. Αν για παράδειγμα έρθεις σε ένα trackday μας (μιας και είσαι τεχνικός οδηγός θα το λατρέψεις) θα εκπλαγείς με το πόσες κρυφοπληγές έχουμε ανάμεσά μας..
urbanslider
- Δημοσίευση Ν°36
jdm-r έγραψε:urbanslider έγραψε:Δεν παρεξηγήθηκα (εγώ τουλάχιστον)
Σιγουρα????
Να πας για ύπνο Χρηστάκο έχεις ταξίδι αύριο !!!!!!!!
ghatzip
Αριθμός μηνυμάτων : 291
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
- Δημοσίευση Ν°37
Φιλε urban , τι ακριβως ειναι ο τεχνικος οδηγος? Ξερω τεχνικος διευθυντης , τεχνικος ελεγχος(οχηματων) , αλλα για τεχνικο οδηγο δεν εχω ακουσει. Πως μπορω φιλε να γινω τεχνικος οδηγος οταν μεγαλωσω (κι'αλλο)? Και ενας φιλος μου απο την Κρητη θα ενδιαφερεται και αυτος σιγουρα γιατι μας αρεσουν και στους δυο τα αμαξια.
urbanslider
- Δημοσίευση Ν°38
ghatzip έγραψε:Φιλε urban , τι ακριβως ειναι ο τεχνικος οδηγος? Ξερω τεχνικος διευθυντης , τεχνικος ελεγχος(οχηματων) , αλλα για τεχνικο οδηγο δεν εχω ακουσει. Πως μπορω φιλε να γινω τεχνικος οδηγος οταν μεγαλωσω (κι'αλλο)?
Βρε gha !! Βρε gha !!! εδώ δεν κάνεις για τούρμπο θες να γίνεις και τεχνικός ?? Εσύ που στην μεγάλη ευθεία στα Μέγαρα μπερδεύεσαι και πατάς 3 κόρνες ???
Ακόμα και το racechrono σε έχει μάθει βρε gha και δεν ξεκινάει με κουμπί.. κι αυτό με 3 κόρνες το ξεκινάς πλέον...
ghatzip έγραψε:οταν μεγαλωσω (κι'αλλο)?
ΕΕ πόσο άλλο ???
ghatzip
Αριθμός μηνυμάτων : 291
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
- Δημοσίευση Ν°39
Φιλε Urban , οι 3 κορνες δεν ειναι για κοντρα , ειναι για να κανει στην ακρη ο Σταυρος ...
urbanslider
- Δημοσίευση Ν°40
Βρε gha...
Το κάναμε το θέμα...
Tο καλύψαμε... τεχνικά...
Το κάναμε το θέμα...
Tο καλύψαμε... τεχνικά...
georx8
Rotary : RX-8 challenge Latest Horsepower : 480ps
Rebuilds : ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΔΕ ΛΕΩ
Αριθμός μηνυμάτων : 103
Ημ/νία εγγραφής : 31/08/2010
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
- Δημοσίευση Ν°41
χαχαχαχαχαχαχααghatzip έγραψε:Φιλε Urban , οι 3 κορνες δεν ειναι για κοντρα , ειναι για να κανει στην ακρη ο Σταυρος ...
Αρχίζει το μάτς
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°42
hammerthrower έγραψε:μιλας για αγωνα dragster και για οδηγους αγωνων,που ειναι ποσοι;;εδω μιλαμε για την πλεμπα που παει στα κοντροστεκια για να κανει κανενα πατημα.και σημερα τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν ευκολα φτιαχνονται ευκολα αποκτιουνται και δεν ειναι τιποτα δυστροπα οπως καποτε που πραγματι ηταν δυσκολα να τα πας.και κατι ακομα εχεις δει πολλες κοντρες απο σταση γιατι εγω σχεδον καμια ολες ειναι απο ρολαριστες και ο godfather στα βιντεο που εχει ειναι ρολαριστες.ο καθενας ξερει τι μπορει να κανει....
Το 70% από τις κόντρες που έχω παει αλλα και από βίντεο που υπάρχουν είναι απο στάση φίλε μου!!!
Μάλλον δεν έχεις δει όλα τα βίντεο και δε ξέρεις ούτε εμένα ούτε τι οδηγός είμαι ούτε το αμάξι μου!
Πάω και σε στροφές και σε ευθείες,και με αμάξι και με μηχανή, ακόμα και χωράφι σου κάνω με τρακτέρ!
Ωστόσο...
Ακόμα και σε αυτό το τοπικ υπάρχουν 2 βίντεο στην 1 σελίδα, όπου το 1 είναι απο στάση!!!
Όσο για οδηγοί αγώνων είναι πολλοί, και τα καλα-γρηγορα αυτοκίνητα τα σημερινά αντιθέτως δε φτιάχνονται εύκολα, αλλα θέλουν πολλά για να κάνουν μια κόντρα και όχι απλό πάτημα ή να στρίβουν και όχι απλά να προσπαθείς να το μαζέψεις!
Γενικά,συγνώμη αλλα απεχεις πολύ απο την πραγματικότητα της βελτίωσης ή της οδήγησης, αυτή είναι η άποψη μου,όπως είπες κ ΕΣΥ την δική σου!!
hammerthrower
- Δημοσίευση Ν°43
το θεμα ειναι οτι δεν μιλησα προσωπικα για σενα.απλα υπαρχει μια παροιμια που λεει οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε.οσο αν εχω ιδεα η δεν εχω ασε να το ξερω εγω καλυτερα οταν συζηταμε κατι να μην το παιρνεις επι προσωπικου δεν σε ειπα κουλο και ποσος με νοιαζει εαν εισαι η οχι.απλα εκανα μια διαπιστωση γενικη.οσο για τα ξεκινηματα απο σταση ειχα αυτοκινητο με launch contol και το αυτοκινητο ξεκιναγε καλα και βλακας να ησουν οποτε πιστεψε και η γιαγια μου να το επαιρνε θα το ξεκιναγε.το θεμα δεν ειναι αυτο εγω σαν συμπερασμα ηθελα να πω οτι η πλειοψηφια των ανθρωπων που στριβουν και το πινουν το αμαξι δεν ασχολουνται με ευθειες γιατι τις θεωρουν ανιαρες και βαρετες σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι που κανουν και τα 2 αλλα ειναι η μειοψηφια.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°44
Είναι που δε μιλησες προσωπικα για μένα!hammerthrower έγραψε: και ο godfather στα βιντεο που εχει ειναι ρολαριστες.ο καθενας ξερει τι μπορει να κανει....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Godfather-x8 στις Πεμ 16 Ιουν 2011, 6:25 am, 1 φορά
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°45
Αστο, αν έχεις και launch control δωσε το να το ξεκινήσει και η γιαγιά του!!docmar έγραψε:
Φιλε
εγω εχω ενα evo με 750τροχο,...
Θα είναι πολύ βαρετό στη ευθεία!
Πουλά το πάρε ένα rally και τρεχα σε κανένα βουνό!
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°46
Εγώ πάλι πιστεύω ότι η διαφορά κόντρας-πίστας είναι και οι ικανότητες και οι γνώσεις. Κάπου το είχα ξαναγράψει ότι τα <<τέρατα>> 500-600 αλόγων δεν είναι πλέον και τόσο τέρατα όσο ήταν παλαιότερα και το δεν πατάει κάτω με τέτοιες ιπποδυνάμεις απλά δικαιολογίες και δη για την πίστα. Έλειψη διάθεσης για δημιουργική ενασχόληση με το αυτοκίνητο είναι.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°47
ghatzip έγραψε:Φιλε urban , τι ακριβως ειναι ο τεχνικος οδηγος? Ξερω τεχνικος διευθυντης , τεχνικος ελεγχος(οχηματων) , αλλα για τεχνικο οδηγο δεν εχω ακουσει. Πως μπορω φιλε να γινω τεχνικος οδηγος οταν μεγαλωσω (κι'αλλο)? Και ενας φιλος μου απο την Κρητη θα ενδιαφερεται και αυτος σιγουρα γιατι μας αρεσουν και στους δυο τα αμαξια.
hammerthrower
- Δημοσίευση Ν°48
godfather παντως εχεις δικιο ενταξει δεν ειμαι τοσο εμπειρος οσο εσυ οποτε συγχωρεσε με.εβλεπα τα video σου και εισαι πραγματι πολυ καλος.ειδα και τους χρονους σου απο σταση για ατμοσφαιρικο αυτοκινητο παρα πολυ καλοι,πιστευω με ενα καλυτερο set up σε αναρτηση και ελαστικα πιστευω κατεβαινουν κι αλλο.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°49
Ε οχι τετοιοι χρόνοι για ατμόσφαιρα....
docmar
Rotary : RX7 FD ΤΕΡΑΣ Latest Horsepower : αρχισαν να ξεφευγουν
Rebuilds : ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 136
Ημ/νία εγγραφής : 10/09/2010
Τόπος : ΒΟΛΟΣ
- Δημοσίευση Ν°50
Ενταξει ρε φιλε,....πες μας ετσι να καταλαβουμε και εμεις οτι εισαι ο χιουμοριστας της υποθεσης.
Οχι τιποτε αλλο,...να μην χαλαμε και δευτερολεπτα στο πληκτρολογιο τσαμπα ναουμ.
Τωρα εγινες σαφης.
Οχι τιποτε αλλο,...να μην χαλαμε και δευτερολεπτα στο πληκτρολογιο τσαμπα ναουμ.
Τωρα εγινες σαφης.