Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

3 απαντήσεις

rx8 turbo (nonos) vs Golf II vr6+NOS

????????
    Επισκέπτης

rx8 turbo (nonos) vs Golf II vr6+NOS  Empty rx8 turbo (nonos) vs Golf II vr6+NOS

Δημοσίευση  ???????? Παρ 11 Μαρ 2011, 12:13 am

Σ αυτο το βιντεο αξιζει να ακουσετε την συζητηση των δυο μπροστα για την σιγουρη νικη του golf!!!
    εδω το 8αρι φοραει δρομισια λαστιχα και φουλ ντυμενο, αντιθετα με το golf!!!

gangstarx7
    gangstarx7

rx8 turbo (nonos) vs Golf II vr6+NOS  Verified
    Rotary : RX7 FD Latest Horsepower : προς το παρων δε λεω
    Rebuilds : 1 και καλο!
    Αριθμός μηνυμάτων : 33
    Ημ/νία εγγραφής : 21/11/2010
    Τόπος : Αθηνα

rx8 turbo (nonos) vs Golf II vr6+NOS  Empty Απ: rx8 turbo (nonos) vs Golf II vr6+NOS

Δημοσίευση  gangstarx7 Πεμ 21 Ιουλ 2011, 11:35 am

τελικα φιλε ποιος περασε??
    docmar
    docmar

Rotary : RX7 FD ΤΕΡΑΣ Latest Horsepower : αρχισαν να ξεφευγουν
    Rebuilds : ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 136
    Ημ/νία εγγραφής : 10/09/2010
    Τόπος : ΒΟΛΟΣ

rx8 turbo (nonos) vs Golf II vr6+NOS  Empty Απ: rx8 turbo (nonos) vs Golf II vr6+NOS

Δημοσίευση  docmar Πεμ 21 Ιουλ 2011, 11:38 pm

Το golf τι ειναι,...ατμοσφαιρικο.???
    Το ακουω να ειναι ατμοσφαιρα,..... αυτα τα αμαξια ειναι αυτοκινητα των 14 δευτερολεπτων δεν φημηζονται δηλαδη για την γρηγοραδα τους.
    Αν ειναι τουρμπο,...οτι ειδους και να ειναι,...μια χαρα κρατιεσαι και τον περνας απο οτι βλεπω στο τελος,..οποτε και ενα μεγαλο μπραβο.

sorry
    προσεξα οτι ειναι ατμοσφαιρα με νιτρο,......οποτε μπραβο με επιφυλαξη.... Laughing
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Πεμ 28 Ιουλ 2011, 9:15 pm

Golf mk2 καρότσα, VR6 2.8 κυβικά, σφυριλατο με nos !
    Λάστιxα r888 , μπλόκε και σασμαν!
    υπέρ του βάρος, πρόσφυση και καιρός αφού ήταν νύχτα με 29 βαθμούς!!
    Πιστεύω ότι εκατσα καλα μισό αμάξι μπροστά αφού μου έριξε τον αμαζευτο στην εκκίνηση!
    Κανείς δε πίστευε ότι θα περνούσα, αφου έχουν χάσει πολλα δυνατά αυτοκίνητα των 400+ απο αυτόν!
    docmar
    docmar

Δημοσίευση  docmar Παρ 29 Ιουλ 2011, 12:49 am

Σΰγχαρητηρια φιλε.
    Ολα τα ανοιγματα εχουν την χαρη τους.
    Ομως ειναι ξεφτιλα ενα αυτοκινητο με πανω απο 400 αλογα,....πραγματικα,.....να χανει απο αυτο το αυτοκινητο.
    Ησουν μπροστα και μπραβο παντως.
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 29 Ιουλ 2011, 8:15 pm

Γιατί το θεωρείς ξεφτίλα?
    Αφου το golf είναι 6 κυλινδρο και κοντά σ αυτά τα άλογα με το nos!
    Aλλωστε απο ένα evo 400 αλόγων το golf είναι υπέρ στην σχέση βάρος/ίππο ,αφου ζυγίζει στα 800 κιλά περίπου!
    Οπότε όπως θα ξέρεις και 350 άλογα να είναι ,ένας αντίπαλος με 450 και 1400 κιλά θα έχει πρόβλημα δε νομίζεις?
    Τεσπα,εγώ ποτέ δεν αμφισβητω τον αντίπαλο, και ειδικά όταν βάζει λεφτά, σίγουρα σε κάτι θα ελπίζει!
    greddyrx7
    greddyrx7

Αριθμός μηνυμάτων : 75
    Ημ/νία εγγραφής : 28/08/2010
    Τόπος : Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση  greddyrx7 Παρ 29 Ιουλ 2011, 8:50 pm

Godfather-x8 έγραψε:Γιατί το θεωρείς ξεφτίλα?
    Aλλωστε απο ένα evo 400 αλόγων το golf είναι υπέρ στην σχέση βάρος/ίππο ,αφου ζυγίζει στα 800 κιλά περίπου!
    Οπότε όπως θα ξέρεις και 350 άλογα να είναι ,ένας αντίπαλος με 450 και 1400 κιλά θα έχει πρόβλημα δε νομίζεις?
    Τεσπα,εγώ ποτέ δεν αμφισβητω τον αντίπαλο, και ειδικά όταν βάζει λεφτά, σίγουρα σε κάτι θα ελπίζει!

Κοντά στα 1000kg μπορεί αλλά 800kg με τίποτα!
    docmar
    docmar

Δημοσίευση  docmar Σαβ 30 Ιουλ 2011, 12:56 am

Ημουν golfakiaς καλος πριν αρκετα χρονια και οπως ολα τα αυτοκινητα που ειχα, ετσι και αυτο το ειχα ψαξει απιστευτα.
    Το δικο μου ηταν 2λιτρο σε golf2 gti σκαφος.
    Το ειχα κανονικο βολτισιο ομως ετρεχα τοτε κανονικα στο πρωταθλημα auto dragster με αυτο στην τοτε ΒΑ κατηγορια.
    Τοτε δεν υπηρχε χωρισμος στην κατηγορια και ετρεχαν ολα τα αυτοκινητα μαζι, ανεξαρτητου μεταδοσης και ανεξαρτητων κυβικων,...οποτε ετρεχα και με Μ3 και με Μ5 κλπ....
    Πηρα το πρωταθλημα τοτε με 50 βαθμους διαφορα απο τον 2ο.
    Ξερω καλα τα vr6 μοτερ, σαν και αυτο που μου περιγραφεις οτι εχει το αυτοκινητο που ετρεξες.
    Κανενας δεν εχει στην ελλαδα δυνατο τετοιο ατμοσφαιρικο,....δεν ξερω γιατι, αλλα ετσι ειναι.
    Ειχα τρεξει με πολλα τοτε τα παλια τα χρονια,....και ξερω τις δυνατοτητες τους,.....δεν ειναι αμαξια που πανε παραδοσιακα καλα που λεμε.
    Ειναι χουσπες για τα κυβικα τους.
    Τωρα αν το κανεις τουρμπο, αλλαζει το σκηνικο δραματικα,....αλλο πραμα.
    Αν το ταιζει καμια 150 αλογα νιτρο, μπορει να φτασει στα 350 που λες,.....και επειδη τυγχανει να ξερω πολυ καλα και απο χρηση νιτρου,..ειναι πολυ δυσκολο να ειναι ετσι τα πραγματα εκτος και αν επεσες στην περιπτωση,....που δεν αποκλειεται,....αλλωστε τιποτε δεν αποκλειεται σε αυτη την ζωη.

Φιλε μην παρεξηγας,...φανταζομαι οτι εισαι αρκετα μικροτερος στην ηλικια,...εχω παρα πολλα χρονια που ασχολουμαι ενεργα με τις κοντρες (εχω και καμποσα χρονια που δεν τρεχω πια,....μονο στην πιστα με ασφαλεια και χωρις αστυνομίες)με τους αγωνες dragster και με την βελτιωση και το tuning,....παντα στε πολυ τραβηγμενο (απο τα μαλλια) επιπεδο.
    Παντα ημουν των μετρησεων και οχι της αισθησης,....ειχα δει ποσο ευκολο ειναι να σε ξεγελασει η ατιμη η αισθηση,....ειτε μετρησεις σε dyno,...ειτε στον δρομο,...η με χρονομετρα ακριβειας η με ανοιγματα διπλα σε ενα παρομοιο αυτοκινητο.

Δεν πολυμιλαω πια,....αλλα καμια φορα μου βγαινει αυτοματα. silent

ΥΓ και το δικο μου 2αρι golf δεν ηταν κατω απο 1000 κιλα.
    greddyrx7
    greddyrx7

Δημοσίευση  greddyrx7 Σαβ 30 Ιουλ 2011, 2:28 am

docmar έγραψε:

Ημουν golfakiaς καλος πριν αρκετα χρονια και οπως ολα τα αυτοκινητα που ειχα, ετσι και αυτο το ειχα ψαξει απιστευτα.
    Το δικο μου ηταν 2λιτρο σε golf2 gti σκαφος.
    Το ειχα κανονικο βολτισιο ομως ετρεχα τοτε κανονικα στο πρωταθλημα auto dragster με αυτο στην τοτε ΒΑ κατηγορια.
    Τοτε δεν υπηρχε χωρισμος στην κατηγορια και ετρεχαν ολα τα αυτοκινητα μαζι, ανεξαρτητου μεταδοσης και ανεξαρτητων κυβικων,...οποτε ετρεχα και με Μ3 και με Μ5 κλπ....
    Πηρα το πρωταθλημα τοτε με 50 βαθμους διαφορα απο τον 2ο.
    Ξερω καλα τα vr6 μοτερ, σαν και αυτο που μου περιγραφεις οτι εχει το αυτοκινητο που ετρεξες.
    Κανενας δεν εχει στην ελλαδα δυνατο τετοιο ατμοσφαιρικο,....δεν ξερω γιατι, αλλα ετσι ειναι.
    Ειχα τρεξει με πολλα τοτε τα παλια τα χρονια,....και ξερω τις δυνατοτητες τους,.....δεν ειναι αμαξια που πανε παραδοσιακα καλα που λεμε.
    Ειναι χουσπες για τα κυβικα τους.
    Τωρα αν το κανεις τουρμπο, αλλαζει το σκηνικο δραματικα,....αλλο πραμα.
    Αν το ταιζει καμια 150 αλογα νιτρο, μπορει να φτασει στα 350 που λες,.....και επειδη τυγχανει να ξερω πολυ καλα και απο χρηση νιτρου,..ειναι πολυ δυσκολο να ειναι ετσι τα πραγματα εκτος και αν επεσες στην περιπτωση,....που δεν αποκλειεται,....αλλωστε τιποτε δεν αποκλειεται σε αυτη την ζωη.

Φιλε μην παρεξηγας,...φανταζομαι οτι εισαι αρκετα μικροτερος στην ηλικια,...εχω παρα πολλα χρονια που ασχολουμαι ενεργα με τις κοντρες (εχω και καμποσα χρονια που δεν τρεχω πια,....μονο στην πιστα με ασφαλεια και χωρις αστυνομίες)με τους αγωνες dragster και με την βελτιωση και το tuning,....παντα στε πολυ τραβηγμενο (απο τα μαλλια) επιπεδο.
    Παντα ημουν των μετρησεων και οχι της αισθησης,....ειχα δει ποσο ευκολο ειναι να σε ξεγελασει η ατιμη η αισθηση,....ειτε μετρησεις σε dyno,...ειτε στον δρομο,...η με χρονομετρα ακριβειας η με ανοιγματα διπλα σε ενα παρομοιο αυτοκινητο.

Δεν πολυμιλαω πια,....αλλα καμια φορα μου βγαινει αυτοματα. silent

ΥΓ και το δικο μου 2αρι golf δεν ηταν κατω απο 1000 κιλα.

ABF και τα μυαλά στα κάγκελα!!! cheers
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Σαβ 30 Ιουλ 2011, 7:03 am

^πραγματικα δεν παρεξηγω και ειδικά εσένα που έχεις μια εμπειρία τόσων χρόνων αλλα και που με έχεις στηρίξει σε τόσα τοπικ!
    Ίσως το ύφος που γράφω να είναι λάθος!
    Πάντως τα χαρακτηριστικά του golf μου τα είπε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του, ακόμα και 1000 κιλά να ήταν με 350 άλογα στημενος, εγώ πήγα βολτισιος με ούτε 400 άλογα γιατί είχα θέμα με external! Όπως και να έχει ήταν ωραίο πάτημα και πήρα και το χρήμα!
    Αυτή την βδομάδα θα έρθω μάλλον Αθήνα, έχει κανονιστει πάτημα,αν θέλεις έλα,θα χαρώ να σε γνωρίσω!
    docmar
    docmar

Δημοσίευση  docmar Σαβ 30 Ιουλ 2011, 8:34 am

Godfather-x8 έγραψε:^πραγματικα δεν παρεξηγω και ειδικά εσένα που έχεις μια εμπειρία τόσων χρόνων αλλα και που με έχεις στηρίξει σε τόσα τοπικ!
    Πάντως τα χαρακτηριστικά του golf μου τα είπε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του, ακόμα και 1000 κιλά να ήταν με 350 άλογα στημενος, εγώ πήγα βολτισιος με ούτε 400 άλογα γιατί είχα θέμα με external! Όπως και να έχει ήταν ωραίο πάτημα και πήρα και το χρήμα!
    Αυτή την βδομάδα θα έρθω μάλλον Αθήνα, έχει κανονιστει πάτημα,αν θέλεις έλα,θα χαρώ να σε γνωρίσω!

Φιλε μου,....δεν σε ξερω δεν με ξερεις,...οτι εχω στο μυαλο μου το γραφω,...ουτε εχω σκοπο να σε υποστηριζω ουτε και το αντιθετο ομως.
    Δεν ειμαι Αθηναιος,...ομως αν δωσεις σημα μπορει να παιζει να ειμαι και εγω εκει,....συχνα πυκνα τυγχανει να εχω δουλειες οποτε και πηγαινω.
    Παιζει και να κατεβω και με το 7αρι μου,... αυτο που εχω στην υπογραφη μου.
    Καλη επιτυχια οπως και να εχει.
    greddyrx7
    greddyrx7

Δημοσίευση  greddyrx7 Σαβ 30 Ιουλ 2011, 9:49 am

Godfather-x8 έγραψε:^πραγματικα δεν παρεξηγω και ειδικά εσένα που έχεις μια εμπειρία τόσων χρόνων αλλα και που με έχεις στηρίξει σε τόσα τοπικ!

Πες βρε τίποτα παραπάνω!!! Με ποιόν πατάς κτλπ! cheers

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 5:15 am