Godfather-x8 έγραψε:Γιατί το θεωρείς ξεφτίλα?
Αφου το golf είναι 6 κυλινδρο και κοντά σ αυτά τα άλογα με το nos!
Aλλωστε απο ένα evo 400 αλόγων το golf είναι υπέρ στην σχέση βάρος/ίππο ,αφου ζυγίζει στα 800 κιλά περίπου!
Οπότε όπως θα ξέρεις και 350 άλογα να είναι ,ένας αντίπαλος με 450 και 1400 κιλά θα έχει πρόβλημα δε νομίζεις?
Τεσπα,εγώ ποτέ δεν αμφισβητω τον αντίπαλο, και ειδικά όταν βάζει λεφτά, σίγουρα σε κάτι θα ελπίζει!
Ημουν golfakiaς καλος πριν αρκετα χρονια και οπως ολα τα αυτοκινητα που ειχα, ετσι και αυτο το ειχα ψαξει απιστευτα.
Το δικο μου ηταν 2λιτρο σε golf2 gti σκαφος.
Το ειχα κανονικο βολτισιο ομως ετρεχα τοτε κανονικα στο πρωταθλημα auto dragster με αυτο στην τοτε ΒΑ κατηγορια.
Τοτε δεν υπηρχε χωρισμος στην κατηγορια και ετρεχαν ολα τα αυτοκινητα μαζι, ανεξαρτητου μεταδοσης και ανεξαρτητων κυβικων,...οποτε ετρεχα και με Μ3 και με Μ5 κλπ....
Πηρα το πρωταθλημα τοτε με 50 βαθμους διαφορα απο τον 2ο.
Ξερω καλα τα vr6 μοτερ, σαν και αυτο που μου περιγραφεις οτι εχει το αυτοκινητο που ετρεξες.
Κανενας δεν εχει στην ελλαδα δυνατο τετοιο ατμοσφαιρικο,....δεν ξερω γιατι, αλλα ετσι ειναι.
Ειχα τρεξει με πολλα τοτε τα παλια τα χρονια,....και ξερω τις δυνατοτητες τους,.....δεν ειναι αμαξια που πανε παραδοσιακα καλα που λεμε.
Ειναι χουσπες για τα κυβικα τους.
Τωρα αν το κανεις τουρμπο, αλλαζει το σκηνικο δραματικα,....αλλο πραμα.
Αν το ταιζει καμια 150 αλογα νιτρο, μπορει να φτασει στα 350 που λες,.....και επειδη τυγχανει να ξερω πολυ καλα και απο χρηση νιτρου,..ειναι πολυ δυσκολο να ειναι ετσι τα πραγματα εκτος και αν επεσες στην περιπτωση,....που δεν αποκλειεται,....αλλωστε τιποτε δεν αποκλειεται σε αυτη την ζωη.
Φιλε μην παρεξηγας,...φανταζομαι οτι εισαι αρκετα μικροτερος στην ηλικια,...εχω παρα πολλα χρονια που ασχολουμαι ενεργα με τις κοντρες (εχω και καμποσα χρονια που δεν τρεχω πια,....μονο στην πιστα με ασφαλεια και χωρις αστυνομίες)με τους αγωνες dragster και με την βελτιωση και το tuning,....παντα στε πολυ τραβηγμενο (απο τα μαλλια) επιπεδο.
Παντα ημουν των μετρησεων και οχι της αισθησης,....ειχα δει ποσο ευκολο ειναι να σε ξεγελασει η ατιμη η αισθηση,....ειτε μετρησεις σε dyno,...ειτε στον δρομο,...η με χρονομετρα ακριβειας η με ανοιγματα διπλα σε ενα παρομοιο αυτοκινητο.
Δεν πολυμιλαω πια,....αλλα καμια φορα μου βγαινει αυτοματα.
ΥΓ και το δικο μου 2αρι golf δεν ηταν κατω απο 1000 κιλα.