Θα γυρισει το καλοριφερ μεσα να ζεσταινει τις βαλβολινες ποιο γρηγορα
Ακη το τσιπουρο πρεπει να ειναι πολυ καλο φιλαρακι αν κρινω απο την κατασταση του JDM-R
Ακη το τσιπουρο πρεπει να ειναι πολυ καλο φιλαρακι αν κρινω απο την κατασταση του JDM-R
θα εχουμε και αλλο στην ποριαRevolution έγραψε:Θα γυρισει το καλοριφερ μεσα να ζεσταινει τις βαλβολινες ποιο γρηγορα
jdm-r έγραψε:Young Schumacher έγραψε:Οταν ζεσταθουν μπαινουν αερα
Μη λες τετοια και πεταξει κανεναν ανεμιστηρα μεσα στο σασμαν ο Ακης.
dinoskid έγραψε:Εγω δεν βαζω premix και δεν πιστευω οτι θα δω τρελη διαφορα...ειδικα στην συμπιεση...
Οπως λεει και ο Revo ειναι λοττο ο wankel
Εγω δεν το κουναω κρυο το αμαξι περιμενω να ζεσταθει πρωτα αλλα το κυριοτερο πιστευω ειναι η καθαρη βενζινη.
εεε που βρισκομαι να μεταφερθει παρακαλωRevolution έγραψε:dinoskid έγραψε:Εγω δεν βαζω premix και δεν πιστευω οτι θα δω τρελη διαφορα...ειδικα στην συμπιεση...
Εγω δεν το κουναω κρυο το αμαξι περιμενω να ζεσταθει πρωτα αλλα το κυριοτερο πιστευω ειναι η καθαρη βενζινη.
dino μαλλον για αποψε εισαι off topic
dinoskid έγραψε:εεε που βρισκομαι να μεταφερθει παρακαλωRevolution έγραψε:dinoskid έγραψε:Εγω δεν βαζω premix και δεν πιστευω οτι θα δω τρελη διαφορα...ειδικα στην συμπιεση...
τα πιτσιρικια στο χοριο μου με εχουν τραβιξη βιντεο που το καιω και το εχουν βαλη στο διαδιχτιο μπιτε να παρετε μια γευσει απο την τρελα μου.....dinoskid έγραψε:εεε που βρισκομαι να μεταφερθει παρακαλωRevolution έγραψε:dinoskid έγραψε:Εγω δεν βαζω premix και δεν πιστευω οτι θα δω τρελη διαφορα...ειδικα στην συμπιεση...
akis-rx8 έγραψε:τα πιτσιρικια στο χοριο μου με εχουν τραβιξη βιντεο που το καιω και το εχουν βαλη στο διαδιχτιο μπιτε να παρετε μια γευσει απο την τρελα μου.....dinoskid έγραψε:εεε που βρισκομαι να μεταφερθει παρακαλωRevolution έγραψε:dinoskid έγραψε:Εγω δεν βαζω premix και δεν πιστευω οτι θα δω τρελη διαφορα...ειδικα στην συμπιεση...
akis-rx8 έγραψε:τα πιτσιρικια στο χοριο μου με εχουν τραβιξη βιντεο που το καιω και το εχουν βαλη στο διαδιχτιο μπιτε να παρετε μια γευσει απο την τρελα μου.....dinoskid έγραψε:εεε που βρισκομαι να μεταφερθει παρακαλωRevolution έγραψε:dinoskid έγραψε:Εγω δεν βαζω premix και δεν πιστευω οτι θα δω τρελη διαφορα...ειδικα στην συμπιεση...
akis-rx8 έγραψε:τα πιτσιρικια στο χοριο μου με εχουν τραβιξη βιντεο που το καιω και το εχουν βαλη στο διαδιχτιο μπιτε να παρετε μια γευσει απο την τρελα μου.....
dim2max έγραψε:akis-rx8 έγραψε:τα πιτσιρικια στο χοριο μου με εχουν τραβιξη βιντεο που το καιω και το εχουν βαλη στο διαδιχτιο μπιτε να παρετε μια γευσει απο την τρελα μου.....
Βάλε λινκ να λιώσω.......!!!!!