Χμμμ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...
+5
Revolution
endless
urbanslider
basilis
Mavros Piravlos
9 απαντήσεις
Συνεργεια-Βελτιωσεις
Mavros Piravlos
Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
Rebuilds : 1
Αριθμός μηνυμάτων : 1944
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Συνεργεια-Βελτιωσεις
basilis
Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
Αριθμός μηνυμάτων : 821
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
- Δημοσίευση Ν°27
Mavros Piravlos έγραψε:
Πιθανός υπάρχει ένα συνεργείο που πιθανός το λένε Tuning Zone και πιθανός έχει και κάποια διεύθυνση, αλλά σίγουρα είναι το καλύτερο από όλα αυτά που έχουν διεύθυνση και σίγουρα βγάζει και τα δυνατότερα project που πιθανός λειτουργούνε αψεγάδιαστα σε σχέση με αυτά που εδώ και χρόνια λιώνουν στις πίστες.
Κατάλαβα καλά?
Καλα να παθεις και να μην μαθεις ποτε που ειναι το συνεργειο,αν ειχαν διαφημησεις μπορει και να το εβαζαν σε αυτες!!!!ποιος φταιει που δεν εχουν τωρα πια?????
καλα να παθεις λοιπον και να περιμενεις pm!
Mavros Piravlos
- Δημοσίευση Ν°28
Ωπ Ιάπωνας?
Για λέ για λέ...
Για λέ για λέ...
iaponas
Rotary : Rx7 Fc3s Αριθμός μηνυμάτων : 316
Ημ/νία εγγραφής : 25/08/2010
Τόπος : Εbisu
- Δημοσίευση Ν°29
TUNING ZONE
ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 13 - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
210 2315159
ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 13 - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
210 2315159
dim2max
Αριθμός μηνυμάτων : 381
Τόπος : Αντίπερα όχθη
- Δημοσίευση Ν°30
vasiliss23 έγραψε:παντως του τασου ειναι απο τα 8αρια που ειναι σωστα βελτιωμενα(για τον ladim δεν ξερω τπτ αλλα λογικα και αυτο καλο θα ειναι)!!!οσο για αυτο που ακουγεται για σπασμενο μοτερ του τασου δεν υφισταται χερει ακρας υγειας!!!!
Εγώ Βασίλη δεν θα μιλήσω για το αμάξι κάποιου συγκεκριμένου παιδιού, θα μιλήσω γενικά για αυτό που βλέπω....
Αυτό που βλέπω είναι ότι γίνεται συνεχώς μια ΛΑΘΟΣ σύγκριση.... συγκρίνουμε πχ Τ618 + χημική υπερτροφοδότηση VS T618..... και λέμε ότι είναι και τα 2 γρήγορα και αξιόλογα αυτοκίνητα...... μας πως είναι και τα 2 αξιόλογα αφού το πρώτο βγάζει 50+άλογα λιγότερα χωρίς την χημική υπερτροφοδότιση.... με το ίδιο σετ-απ.
Δεν έχω δει ποτέ dyno απο αμάξι του ακατανόμαστου με Τ618 ΜΟΝΟ...... και να βγάζει πάνω απο 300ps ..... αυτό για εμένα δεν είναι αξιόλογο αλλά οπισθοδρομικό..... 300+ έβγαζε του Πυραυλου πριν απο 5 χρόνια...
Αξιόλογο πάντα κατα τη γνώμη μου ήταν η τελευταία έκδοση Τ618 που φορούσε η Μαριάννα...... το αμάξι αν και δεν είχε πάει δυναμόμετρο σίγουρα έβγαζε πάνω απο 330ps με βενζίνη πρατηρίου ΜΟΝΟ..... και εγώ αυτό το ξέρω καλά γιατί είχαμε πατήσει και μαζί και το είχα εμπεδώσει το έργο τότε.....
Mavros Piravlos
- Δημοσίευση Ν°31
Μπράβο ρε Ιάπωνα!
Τόση μυστικότητα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Θέλω να φτιάξω μπανεράκια για τα Rotary συνεργεία που υπάρχουν να τα έχουμε πρόχειρα...
Τόση μυστικότητα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Θέλω να φτιάξω μπανεράκια για τα Rotary συνεργεία που υπάρχουν να τα έχουμε πρόχειρα...
Revolution
Rotary : Mazda RX-8 Revo Latest Horsepower : 280
Rebuilds : Den thelei
Αριθμός μηνυμάτων : 354
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
Τόπος : Οπου εχει καλη παρεα
- Δημοσίευση Ν°32
dim2max έγραψε:vasiliss23 έγραψε:παντως του τασου ειναι απο τα 8αρια που ειναι σωστα βελτιωμενα(για τον ladim δεν ξερω τπτ αλλα λογικα και αυτο καλο θα ειναι)!!!οσο για αυτο που ακουγεται για σπασμενο μοτερ του τασου δεν υφισταται χερει ακρας υγειας!!!!
Αυτό που βλέπω είναι ότι γίνεται συνεχώς μια ΛΑΘΟΣ σύγκριση.... συγκρίνουμε πχ Τ618 + χημική υπερτροφοδότηση VS T618..... και λέμε ότι είναι και τα 2 γρήγορα και αξιόλογα αυτοκίνητα...... μας πως είναι και τα 2 αξιόλογα αφού το πρώτο βγάζει 50+άλογα λιγότερα χωρίς την χημική υπερτροφοδότιση.... με το ίδιο σετ-απ.
Δηλαδη αν ο bill βαλει αιθανολη στην ιδια πιεση με το ιδιο προγραμμα ειναι +50hp?
Mavros Piravlos
- Δημοσίευση Ν°33
Ιάπωνα κάποιο λάθος κάνεις, σε αυτή τη διεύθυνση είναι κάποιος που εμπορεύεται κρέατα και τον τσίμπησε ο ΕΦΕΤ
http://www.efet.gr/deltio308.html
http://www.efet.gr/deltio308.html
iaponas
- Δημοσίευση Ν°34
Μπορεί να πήραν το μαγαζί τα παιδιά,ξέρω γω...
Mavros Piravlos
- Δημοσίευση Ν°35
Μπορεί...
iaponas
- Δημοσίευση Ν°36
Ας κάνει κάποιος ένα τηλέφωνο να το εξακριβώσουμε.
dim2max
Αριθμός μηνυμάτων : 381
Τόπος : Αντίπερα όχθη
- Δημοσίευση Ν°37
Revolution έγραψε:dim2max έγραψε:vasiliss23 έγραψε:παντως του τασου ειναι απο τα 8αρια που ειναι σωστα βελτιωμενα(για τον ladim δεν ξερω τπτ αλλα λογικα και αυτο καλο θα ειναι)!!!οσο για αυτο που ακουγεται για σπασμενο μοτερ του τασου δεν υφισταται χερει ακρας υγειας!!!!
Δηλαδη αν ο bill βαλει αιθανολη στην ιδια πιεση με το ιδιο προγραμμα ειναι +50hp?
Όχι ρε Γιάννη δεν κατάλαβες μάλλον τι θέλω να πω.
Για να πάρεις άλογα είτε με νίτρο είτε με αιθανόλη πρέπει να φτιάξεις πρόγραμμα βασισμένο σε αυτό που θα ψεκάσεις.... αν ψεκάσεις με το κανονικό σου πρόγραμμα όχι μόνο άλογα δεν θα πάρεις αλλά θα χαλάσεις και το αμάξι σου αφού η αναλογία αέρα-καυσίμου θα είναι άλλα ντάλα...
Δεν λέω όμως αυτό.... αυτό που λέω είναι πως δεν συγκρίνουμε αντικειμενικά τα αυτοκίνητα... δηλαδή να συγκρίνουμε την απόδοση μόνο των ίδιων τούρμπο κιτ που φοράνε και που στη μία περίπτωση είναι 260-280ps και στην άλλη 320-340ps... αυτό λέω εγώ λοιπόν, πως οτιδήποτε κάτω των 300ps με τα δικά μου τουλάχιστον κριτήρια δεν είναι αξιόλογο για τα σημερινά δεδομένα.
dinoskid
Rotary : Rx8 Cosmo Αριθμός μηνυμάτων : 511
Ημ/νία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθηνα Αγια Παρασκευη
- Δημοσίευση Ν°38