Eνα medium polo κ ενα fouter Large δεν παρηγγειλες?virusakos έγραψε:dim2max έγραψε:Πήραμε επιτέλους και τα μπλουζάκια μας (μα καλά ποιος παρήγγειλε μακρυμάνικο στον Χάρη... ) μερικοί τα φορούσαν και στην συνάντηση!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θες να πάθω κανένα εγκεφαλικό;
Όχι τίποτα άλλο αλλά τα μπλουζάκια μου δεν τα έχω δει ακόμα τα έχει ο Revo γιατί με τα γεράματα ξεχνάει ο άνθρωπος και δεν τα έχω πάρει στα χέρια μου ακόμα...
Μαριάνναααααααααααααααααααααα
Δεν πιστεύω να έκανες κανένα λάθος ε; Ε; Ε;
+16
Revolution
vasilis_M
trust sound
xristinarx8
Mavros Piravlos
dimitseba
bigproedros
redneck
akis-rx8
Young Schumacher
alex-rx8
xristinarx
blueshark
dim2max
giorgos 75
endless
20 απαντήσεις
Eπισημο κρασακι 12 Παρασκευη(11/02/11) !
endless
Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
Rebuilds : Απο το στομα σου. .
Αριθμός μηνυμάτων : 1510
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
- Δημοσίευση Ν°76
Απ: Eπισημο κρασακι 12 Παρασκευη(11/02/11) !
art911
Αριθμός μηνυμάτων : 24
Ημ/νία εγγραφής : 22/01/2011
- Δημοσίευση Ν°77
Kalhspera kai apo mena, to "germano" ths xtesinhs voltas.
Poly kalh h omada, kai poly wraia h eikona me ta 16 wankel na phgainoun convoy sta limanakia
Xarika poly pou sas gnwrisa.
Stefanos
Poly kalh h omada, kai poly wraia h eikona me ta 16 wankel na phgainoun convoy sta limanakia
Stefanos
virusakos
Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 421
Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Αθήνα
- Δημοσίευση Ν°78
endless έγραψε:Eνα medium polo κ ενα fouter Large δεν παρηγγειλες?virusakos έγραψε:dim2max έγραψε:Πήραμε επιτέλους και τα μπλουζάκια μας (μα καλά ποιος παρήγγειλε μακρυμάνικο στον Χάρη... ) μερικοί τα φορούσαν και στην συνάντηση!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θες να πάθω κανένα εγκεφαλικό;
Όχι τίποτα άλλο αλλά τα μπλουζάκια μου δεν τα έχω δει ακόμα τα έχει ο Revo γιατί με τα γεράματα ξεχνάει ο άνθρωπος και δεν τα έχω πάρει στα χέρια μου ακόμα...
Μαριάνναααααααααααααααααααααα
Δεν πιστεύω να έκανες κανένα λάθος ε; Ε; Ε;
Μπα σε καλό σου βραδιάτικα
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°79
art911 έγραψε:Kalhspera kai apo mena, to "germano" ths xtesinhs voltas.
Stefanos
Kαι εμεις χαρηκαμε πολυ Στεφανε,την επομενη σε περιμενουμε με το RX..
Eμεις ουτος η αλλος πρεπει να ξαναβρεθουμε,νοιωθω μεγαλη υποχρεωση για το κερασμα και πρεπει να ανταποδωσω.
endless
Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
Rebuilds : Απο το στομα σου. .
Αριθμός μηνυμάτων : 1510
- Δημοσίευση Ν°80
Τι σοι παπαρατσι εχω γινει αν δεν ειχα το κερασμα σου Τσιγαρα!!!!
dim2max
Αριθμός μηνυμάτων : 381
Τόπος : Αντίπερα όχθη
- Δημοσίευση Ν°81
Σχετικά με το κέρασμα μια που ήμουν μέσα στο αμάξι του Χρήστου να πω επειδή έχω πατήσει με porche πως είναι πολύ δύσκολο να την περάσεις απο στάση..... έχουν ξεκίνημα απο άλλο πλανήτη....
Δυστυχώς το πάτημα ήταν για λίγα μέτρα γιατί στο τέλος του video στη διχάλα το Πόρσε πήγε δεξιά και εμείς αριστερά..... νομίζω ότι μαζεύαμε πάντως.....
Ρολαριστά πάντως πιστεύω πως το fd θα είναι μπροστά!!
Μπράβο στο πόρσε και στον τυχερό του ιδιοκτήτη
Art911 αν θέλεις κάποια στιγμή θα ήθελα να πατούσαμε και μαζί.... οχτάρι τούρμπο έχω..... όχι απο στάση ε..
Δυστυχώς το πάτημα ήταν για λίγα μέτρα γιατί στο τέλος του video στη διχάλα το Πόρσε πήγε δεξιά και εμείς αριστερά..... νομίζω ότι μαζεύαμε πάντως.....
Art911 αν θέλεις κάποια στιγμή θα ήθελα να πατούσαμε και μαζί.... οχτάρι τούρμπο έχω..... όχι απο στάση ε..
dim2max
- Δημοσίευση Ν°82
endless έγραψε:Τι σοι παπαρατσι εχω γινει αν δεν ειχα το κερασμα σου Τσιγαρα!!!!
τι σόι μουσική ήταν αυτή που άκουγες??????........ ευτυχώς που δεν ήρθα μαζί σου.....
Revolution
Rotary : Mazda RX-8 Revo Latest Horsepower : 280
Rebuilds : Den thelei
Αριθμός μηνυμάτων : 354
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
Τόπος : Οπου εχει καλη παρεα
- Δημοσίευση Ν°83
jdm-r έγραψε:art911 έγραψε:Kalhspera kai apo mena, to "germano" ths xtesinhs voltas.
Stefanos
Eμεις ουτος η αλλος πρεπει να ξαναβρεθουμε,νοιωθω μεγαλη υποχρεωση για το κερασμα και πρεπει να ανταποδωσω.
Αν δεν μπορεις γινε κομμωτης
virusakos
Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 421
Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Αθήνα
- Δημοσίευση Ν°84
Όποιος θέλει να ανοίξει με porche και να κερδίσει (είτε από στάση είτε από ρολαριστές, είτε πεζός είτε με ποδήλατο) μπορεί να βάλει εμένα να οδηγήσω το porche
vasilis_M
Latest Horsepower : 192 PS (έτσι λένε)
Rebuilds : στο μέλλον...
Αριθμός μηνυμάτων : 302
Ημ/νία εγγραφής : 08/09/2010
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
- Δημοσίευση Ν°85
μη σου ρίχνουν το ηθικό Χάρηvirusakos έγραψε:Όποιος θέλει να ανοίξει με porche και να κερδίσει (είτε από στάση είτε από ρολαριστές, είτε πεζός είτε με ποδήλατο) μπορεί να βάλει εμένα να οδηγήσω το porche
iaponas
Rotary : Rx7 Fc3s Αριθμός μηνυμάτων : 316
Ημ/νία εγγραφής : 25/08/2010
Τόπος : Εbisu
- Δημοσίευση Ν°86
Στα πόσα παίζει το πορσικό?
Πολύ τάπα εκκίνηση αν και έφυγε καλύτερα από τον Χρήστο.
Πολύ τάπα εκκίνηση αν και έφυγε καλύτερα από τον Χρήστο.
art911
- Δημοσίευση Ν°87
jdm-r έγραψε:art911 έγραψε:Kalhspera kai apo mena, to "germano" ths xtesinhs voltas.
Stefanos
Η αλήθεια είναι πως δε σεβάστηκα τη φιλοξενία σας και είπα να κεράσω για να με θυμάστε
Πέρα από κάθε πλάκα, οφείλω να πω ότι το 7αρι φαίνεται πολύ δυνατό. Η 911 είναι εντελώς νορμάλ (420PS) κατι πολύ σπάνιο. Έχει επίσης το βαρετό tiptronic σαζμαν που δεν είναι για πολύ γρηγορες εκκινησεις. Είναι 1580 κιλά. Το RX7 είναι αν καταλαβα καλά περίπου 500 άλογα και ξυρω στα 1300 κιλά ?
Πάντως θα είναι ενδιαφέρον να τα δούμε, αν και πιστεύω ότι δεν περνιέται εύκολα η 911 παροτι η σχεση δύναμης/κιλών είναι υπερ του RX7
ΥΓ. Αμαν πια αυτοι οι παπαρατσι.... Ουτε ενα κερασμα δεν μπορεις να κάνεις στα κρυφα
art911
- Δημοσίευση Ν°88
dim2max έγραψε:Σχετικά με το κέρασμα μια που ήμουν μέσα στο αμάξι του Χρήστου να πω επειδή έχω πατήσει με porche πως είναι πολύ δύσκολο να την περάσεις απο στάση..... έχουν ξεκίνημα απο άλλο πλανήτη....
Με χαρά
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°89
art911 έγραψε:jdm-r έγραψε:art911 έγραψε:Kalhspera kai apo mena, to "germano" ths xtesinhs voltas.
Stefanos
Η αλήθεια είναι πως δε σεβάστηκα τη φιλοξενία σας και είπα να κεράσω για να με θυμάστε
Πέρα από κάθε πλάκα, οφείλω να πω ότι το 7αρι φαίνεται πολύ δυνατό. Η 911 είναι εντελώς νορμάλ (420PS) κατι πολύ σπάνιο. Έχει επίσης το βαρετό tiptronic σαζμαν που δεν είναι για πολύ γρηγορες εκκινησεις. Είναι 1580 κιλά. Το RX7 είναι αν καταλαβα καλά περίπου 500 άλογα και ξυρω στα 1300 κιλά ?
Πάντως θα είναι ενδιαφέρον να τα δούμε, αν και πιστεύω ότι δεν περνιέται εύκολα η 911 παροτι η σχεση δύναμης/κιλών είναι υπερ του RX7
ΥΓ. Αμαν πια αυτοι οι παπαρατσι.... Ουτε ενα κερασμα δεν μπορεις να κάνεις στα κρυφα
Στεφανε sorry φιλαρακι αλλα παντα ανταποδιδω το κερασμα,δεν ειμαι και γυφτακος.
Ασε που μου επιασες την κουβεντα και δεν σε πηρα χαμπαρι.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°90
endless έγραψε:Τι σοι παπαρατσι εχω γινει αν δεν ειχα το κερασμα σου Τσιγαρα!!!!
χαλι μαυρο......τι ειναι αυτα ρε Χρηστοοοοοοοοοο,τι ακουγες κιαμο και κοιμηθηκες ετσι η τον dim???
παντως το Σαββκο που θα ερθω ,αν τυχη και κατεβω με το 8αρι θα ηθελα ετσι ενα 400αρι με την 911!
art911
- Δημοσίευση Ν°91
Godfather-x8 έγραψε:endless έγραψε:Τι σοι παπαρατσι εχω γινει αν δεν ειχα το κερασμα σου Τσιγαρα!!!!
χαλι μαυρο......τι ειναι αυτα ρε Χρηστοοοοοοοοοο,τι ακουγες κιαμο και κοιμηθηκες ετσι η τον dim???
παντως το Σαββκο που θα ερθω ,αν τυχη και κατεβω με το 8αρι θα ηθελα ετσι ενα 400αρι με την 911!
Τι εγινε βρε παιδιά ???
Στημένη μου την έχετε ???
Ένας ένας .......
Φίλε Χρήστο είμαι στη διάθεσή σου για παιχνίδι. Πάμε να κάνουμε την πλάκα μας.
xristinarx8
Rotary : rx-8 Latest Horsepower : 192moularia
Rebuilds : makria apo mas
Αριθμός μηνυμάτων : 392
Ημ/νία εγγραφής : 29/08/2010
Τόπος : tokyo
- Δημοσίευση Ν°92
art911 έγραψε:Godfather-x8 έγραψε:endless έγραψε:Τι σοι παπαρατσι εχω γινει αν δεν ειχα το κερασμα σου Τσιγαρα!!!!
Τι εγινε βρε παιδιά ???
Ένας ένας .......
Στεφανε σε εριξα κατευθειαν στα βαθια..
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°93
art911 έγραψε:Godfather-x8 έγραψε:endless έγραψε:Τι σοι παπαρατσι εχω γινει αν δεν ειχα το κερασμα σου Τσιγαρα!!!!
Τι εγινε βρε παιδιά ???
Ένας ένας .......
Στεφανε δεν πιστευω να νομιζεις πως κανουμε κατι διαφορετικο εκτος απο την πλακα μας.
dim2max
- Δημοσίευση Ν°94
Godfather-x8 έγραψε:παντως το Σαββκο που θα ερθω ,αν τυχη και κατεβω με το 8αρι θα ηθελα ετσι ενα 400αρι με την 911!
νονέ σε πρόλαβα χα χα χα χα
Δίκιο έχει ο άνθρωπος... είπε να πατήσει με τον χρήστο μπήκα και εγώ σφήνα ..... εσύ τι ήρθες να κάνεις;;; να γίνουμε τσούρμο....
Όχι τίποτα άλλο.... θα έρθει και ο Καραθάνος να ζητήσει πάτημα για να βάλει μετά το βιντεάκι στο facebook.... και καλά εγώ πατάω απο μόνο απο πόρσε και πάνω ....
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°95
ελα παραδεξουτο!!!!Αφου ουτε παλι θα πατησεις!!!!!!
δε ξερω πως γινεται αυτο μ εσενα,αλλα οταν ειναι να πατησεις με καποιον,δε γινετε το πατημα και μετα ερχομαι εγω και καθαριζω για σενα
αλλα αυτη τη φορα θα σου χρεωσω τα οδηπορικα!!!
δε ξερω πως γινεται αυτο μ εσενα,αλλα οταν ειναι να πατησεις με καποιον,δε γινετε το πατημα και μετα ερχομαι εγω και καθαριζω για σενα
αλλα αυτη τη φορα θα σου χρεωσω τα οδηπορικα!!!
art911
- Δημοσίευση Ν°96
xristinarx8 έγραψε:art911 έγραψε:Godfather-x8 έγραψε:endless έγραψε:Τι σοι παπαρατσι εχω γινει αν δεν ειχα το κερασμα σου Τσιγαρα!!!!
Τι εγινε βρε παιδιά ???
Ένας ένας .......
Στεφανε σε εριξα κατευθειαν στα βαθια..
Μου αρεσουν τα βαθια... Να χάνω δε μου αρέσει ....
art911
- Δημοσίευση Ν°97
jdm-r έγραψε:art911 έγραψε:Godfather-x8 έγραψε:endless έγραψε:Τι σοι παπαρατσι εχω γινει αν δεν ειχα το κερασμα σου Τσιγαρα!!!!
Τι εγινε βρε παιδιά ???
Ένας ένας .......
Στεφανε δεν πιστευω να νομιζεις πως κανουμε κατι διαφορετικο εκτος απο την πλακα μας.
Με ανησυχεις τωρα....
dim2max
- Δημοσίευση Ν°98
Godfather-x8 έγραψε:ελα παραδεξουτο!!!!Αφου ουτε παλι θα πατησεις!!!!!!
Γιατί πότε είπα σε κάποιον ότι θα πατήσω και δεν πήγα να πατήσω νονέ μπορείς να με βοηθήσεις λίγο;
Πότε καθάρισες για εμένα νονέ;;
αν εννοείς για το πάτημα με τον τάσο.... δεν νομίζω να πάτησες εκ μέρος μου τουλάχιστον δεν θυμάμαι να σε όρισα εγώ ''αντικαταστάτη μου'' ....
Το δικό μου πάτημα με τον τάσο ήταν κανονισμένο για την επόμενη μέρα απο το δικό σου.... ο τάσος τελικά δεν ήρθε να πατήσει ούτε μαζί μου με χρήματα ούτε με τον χρήστο χωρίς χρήματα..... το θέμα έληξε εκεί, εσύ θυμάσαι κάτι άλλο;;
Νονέ δεν σε παρεξηγώ..... έχεις εξεταστική και μάλλον απο το πολύ διάβασμα έχεις πάθει ''υπερφόρτωση'' και άρχισες να ξεχνάς
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°99
^^αλλος εχει εξεταστικη και τα δικα σ νευρα δουλευουν σαν ξυλοκοπτικο!!!! οταν λεω παλι δε θα πατησεις,εννοω οτι εισαι γκαντεμης και οτι πατημα κανονιζεις συνηθως,δε γινεται!
π.χ Τασο,subaru κ.α....κατι τυχαινει σε αυτους ή σ εσενα π.χ κολονουν,ζημιες,δουλειες κ.α!!!!και οταν λεω καθαριζω εγω,εννοω οτι εμενα παντα μου 'τρεχουν' και μου καθονται!!!
γιαυτο μη παρεξηγεις ,στην ιδια μερια ειμαστε και σε πειραζω!!!
αντε μην ερθω εκει και σε
π.χ Τασο,subaru κ.α....κατι τυχαινει σε αυτους ή σ εσενα π.χ κολονουν,ζημιες,δουλειες κ.α!!!!και οταν λεω καθαριζω εγω,εννοω οτι εμενα παντα μου 'τρεχουν' και μου καθονται!!!
γιαυτο μη παρεξηγεις ,στην ιδια μερια ειμαστε και σε πειραζω!!!
αντε μην ερθω εκει και σε