τι ναι ναι ρε Ακη?????????akis-rx8 έγραψε:ναι ναι ναι
πες το μη ντρεπεσαι!!!!
τι ναι ναι ρε Ακη?????????akis-rx8 έγραψε:ναι ναι ναι
dake έγραψε:εγω παντος πιστευω πως τα πιο χοντρα ατυχηματα γινοντε απο αντρες αλα τα πιο ηλιθια απο γυναικες.
Godfather-x8 έγραψε:dake έγραψε:εγω παντος πιστευω πως τα πιο χοντρα ατυχηματα γινοντε απο αντρες αλα τα πιο ηλιθια απο γυναικες.
εισαι μικρος ακομα, γι αυτο!!!!
μονο για κατσαρολα κανουν και για ΧΧΧ............Godfather-x8 έγραψε:τι ναι ναι ρε Ακη?????????akis-rx8 έγραψε:ναι ναι ναι
πες το μη ντρεπεσαι!!!!
Ακουσα καλα ακη??? ποτε θα ερθεις Αθηνα να σε περιποιηθουν οι κυριες τουakis-rx8 έγραψε:μονο για κατσαρολα κανουν και για ΧΧΧ............Godfather-x8 έγραψε:τι ναι ναι ρε Ακη?????????akis-rx8 έγραψε:ναι ναι ναι
πες το μη ντρεπεσαι!!!!
xristinarx8 έγραψε:Ακουσα καλα ακη??? ποτε θα ερθεις Αθηνα να σε περιποιηθουν οι κυριες τουakis-rx8 έγραψε:μονο για κατσαρολα κανουν και για ΧΧΧ............Godfather-x8 έγραψε:τι ναι ναι ρε Ακη?????????akis-rx8 έγραψε:ναι ναι ναι
πες το μη ντρεπεσαι!!!!
Φερε μαζι κ τις κατσαρολες σου ομως γιατι μαλλον θα σου χρειαστουν
alex-rx8 έγραψε:xristinarx8 έγραψε:Ακουσα καλα ακη??? ποτε θα ερθεις Αθηνα να σε περιποιηθουν οι κυριες τουakis-rx8 έγραψε:μονο για κατσαρολα κανουν και για ΧΧΧ............Godfather-x8 έγραψε:τι ναι ναι ρε Ακη?????????akis-rx8 έγραψε:ναι ναι ναι
πες το μη ντρεπεσαι!!!!
χριστινα εξαιρουνται οι γυναικες του γιατι δεν εχω ορεξη να κουβαλησω και εγω κατσαρολες
alex-rx8 έγραψε:
χριστινα εξαιρουνται οι γυναικες του γιατι δεν εχω ορεξη να κουβαλησω και εγω κατσαρολες
xristinarx8 έγραψε:alex-rx8 έγραψε:xristinarx8 έγραψε:Ακουσα καλα ακη??? ποτε θα ερθεις Αθηνα να σε περιποιηθουν οι κυριες τουakis-rx8 έγραψε:μονο για κατσαρολα κανουν και για ΧΧΧ............Godfather-x8 έγραψε:τι ναι ναι ρε Ακη?????????akis-rx8 έγραψε:ναι ναι ναι
πες το μη ντρεπεσαι!!!!
Αυτα τα λενε απο την αρχη Ακη
Godfather-x8 έγραψε:alex-rx8 έγραψε:
ΜΗΝ εισαι ρεεεεεε, θα ερθουμε Χριστινα αλλα δεν εχουμε κατσαρολες εμεις, οποτε κρατατε τις δικες σας, τα κοριτσια του να δουμε ποια εχει τις μεγαλυτερες!!!
alex-rx8 έγραψε:
δεν ειμαι
απλα η χριστινα εχει ορεξη και ποιος την ακουει καταλαβαινεις τι θελω να πω
EEEEEE ΣΑΣ ΑΚΟΥΩGodfather-x8 έγραψε:alex-rx8 έγραψε:
δεν ειμαι
απλα η χριστινα εχει ορεξη και ποιος την ακουει καταλαβαινεις τι θελω να πω
και φυσικα δεν εισαι αλλιως επρεπε να εισαι στο και οχι στο
απλα ηταν μεταφορικο το σχολιο
οσο για την Χριστινα μου,ασεεεεεεεε καταλαβαινω απο πρωτο χερι σου λεωωωωωω!!!!!
αν εχει ορεξη απλα δεν ακουγετε(μεταξυ μας αυτα)
alex-rx8 έγραψε:xristinarx8 έγραψε:alex-rx8 έγραψε:xristinarx8 έγραψε:Ακουσα καλα ακη??? ποτε θα ερθεις Αθηνα να σε περιποιηθουν οι κυριες τουakis-rx8 έγραψε:μονο για κατσαρολα κανουν και για ΧΧΧ............Godfather-x8 έγραψε:τι ναι ναι ρε Ακη?????????akis-rx8 έγραψε:ναι ναι ναι
πες το μη ντρεπεσαι!!!!
εχεις μπερδευτει λιγο Αλεξανδρο(alex-rx8) με λενε οχι ακη!!!ο ακης ειναι ο αλλος (akis-rx8)!!!!!
δεν ειναι ο δρομος του απο εδω!!θα περασει και θα ξαναγραψει και εδω.μην τον μπερδευουμεxristinarx8 έγραψε:alex-rx8 έγραψε:xristinarx8 έγραψε:alex-rx8 έγραψε:xristinarx8 έγραψε:Ακουσα καλα ακη??? ποτε θα ερθεις Αθηνα να σε περιποιηθουν οι κυριες τουakis-rx8 έγραψε:μονο για κατσαρολα κανουν και για ΧΧΧ............Godfather-x8 έγραψε:τι ναι ναι ρε Ακη?????????akis-rx8 έγραψε:ναι ναι ναι
πες το μη ντρεπεσαι!!!!
εχεις μπερδευτει λιγο Αλεξανδρο(alex-rx8) με λενε οχι ακη!!!ο ακης ειναι ο αλλος (akis-rx8)!!!!!
Sorry Alex...απο κεκτημενη ταχυτητα!!!το διορθωσα ομως!!!Μα που ειναι ο Ακης ομως κ δεν απανταει
bigproedros έγραψε:kota i xristina...xexe!efere tis katsaroles o akis stin pita kai i xristina tpt....
bigproedros έγραψε:kota i xristina...xexe!efere tis katsaroles o akis stin pita kai i xristina tpt....
xristinarx8 έγραψε:bigproedros έγραψε:kota i xristina...xexe!efere tis katsaroles o akis stin pita kai i xristina tpt....
proedre to anapodo synevh...allos den eixe mazi tou fovithike mallon thn
χριστινα εδω ειμαι με τα κουζινικα σου θα σου τα φερω σιντιμα για να φαμε και κανενα καμενο φαγιτο............alex-rx8 έγραψε:xristinarx8 έγραψε:bigproedros έγραψε:kota i xristina...xexe!efere tis katsaroles o akis stin pita kai i xristina tpt....
akis-rx8 έγραψε:χριστινα εδω ειμαι με τα κουζινικα σου θα σου τα φερω σιντιμα για να φαμε και κανενα καμενο φαγιτο............alex-rx8 έγραψε:xristinarx8 έγραψε:bigproedros έγραψε:kota i xristina...xexe!efere tis katsaroles o akis stin pita kai i xristina tpt....
τι κανεις καλο? απο τα χερακια σου να ειναι και οτι νανε..........xristinarx8 έγραψε:akis-rx8 έγραψε:χριστινα εδω ειμαι με τα κουζινικα σου θα σου τα φερω σιντιμα για να φαμε και κανενα καμενο φαγιτο............alex-rx8 έγραψε:xristinarx8 έγραψε:bigproedros έγραψε:kota i xristina...xexe!efere tis katsaroles o akis stin pita kai i xristina tpt....
OLO LOGIA!!!!!!!
exeis kamia idiaiterh protimish Akh???
οταν ερθετε θα σου κανω προτα το τραπεζη και μετα το τσαγακη.......σου.xristinarx8 έγραψε:fere prwta esy to k meta tha doume poios tha mageirepsei