Ψάχνω ψυγείο νερού...εσείς ποιο έχετε?? Σκεφτόμουν για koyo αλλά δεν ακούω καλά λόγια εσείς τι έχετε να πείτε?
+4
giorgos 75
virusakos
Mike 192T
george123
8 απαντήσεις
ψυγεία νερού
Mike 192T
Αριθμός μηνυμάτων : 666
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: ψυγεία νερού
Χρήστο.... της Greedy δεν έβαλα?
Αν είναι αυτό, είναι όλα τα λεφτά! Θερμοκρασίες απλά δεν ανεβαίνουν! Και είναι γνωστό οτι πάω τάπα παντού.....
Αν είναι αυτό, είναι όλα τα λεφτά! Θερμοκρασίες απλά δεν ανεβαίνουν! Και είναι γνωστό οτι πάω τάπα παντού.....
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°3
Πρωσοπικη μου αποψη οσον αφορα τα ψυγεια.
Εχω δουλεψει και greddy k koyo και οσον αφορα το koyo για μενα ειναι εντελως αχρηστο.
Απο το να βαλεις koyo χιλιες φορες να αφησεις το μαμα ειναι πολυ καλυτερο το γνησιο του RX-8
και το εχω για πολυ καλο ψυγειο.
Υπαρχουν και ιμιτασιον RX-8 με 150 ευρω που εχω δοκιμασει και ειναι μαπα και αυτα.
Οσον αφορα το greddy τωρα ειναι κορυφη και δουλευουν ελαχιστα τα fan για να ριξουν τη θερμοκρασια.
Τα συγκεκριμενα τα δουλευω χρονια και στα rx-7 και με το greddy δεν εχω κανενα προβλημα.
Εχω δουλεψει και greddy k koyo και οσον αφορα το koyo για μενα ειναι εντελως αχρηστο.
Απο το να βαλεις koyo χιλιες φορες να αφησεις το μαμα ειναι πολυ καλυτερο το γνησιο του RX-8
και το εχω για πολυ καλο ψυγειο.
Υπαρχουν και ιμιτασιον RX-8 με 150 ευρω που εχω δοκιμασει και ειναι μαπα και αυτα.
Οσον αφορα το greddy τωρα ειναι κορυφη και δουλευουν ελαχιστα τα fan για να ριξουν τη θερμοκρασια.
Τα συγκεκριμενα τα δουλευω χρονια και στα rx-7 και με το greddy δεν εχω κανενα προβλημα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την jdm-r στις Πεμ 23 Δεκ 2010, 7:56 pm, 1 φορά
george123
Αριθμός μηνυμάτων : 42
Ημ/νία εγγραφής : 13/10/2010
- Δημοσίευση Ν°4
Και πάλι ευχαριστώ πολύ
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°5
Αν καποιος φοραει κατι αλλο σε ψυγειο καλο θα ηταν να μας πει εντυπωσεις.
Υπαρχουν δεκαδες ψυγεια αλλα στα RX-7 που εχουμε δοκιμαση διαφορα αλουμινιου,αρκετα ηταν χειροτερα απο τα μαμα.
Καλο ειναι να πας σε μια λυση που εχει δοκιμαστει απο καποιον,για να μην το ξαναπληρωσεις.
Υπαρχουν δεκαδες ψυγεια αλλα στα RX-7 που εχουμε δοκιμαση διαφορα αλουμινιου,αρκετα ηταν χειροτερα απο τα μαμα.
Καλο ειναι να πας σε μια λυση που εχει δοκιμαστει απο καποιον,για να μην το ξαναπληρωσεις.
virusakos
Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 421
Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Αθήνα
- Δημοσίευση Ν°6
Χρήστο εκτός από ψυγεία πουλάς και πλυντήρια;
Γιατί κάτι φήμες λένε πως υπάρχει ζήτηση...
Γιατί κάτι φήμες λένε πως υπάρχει ζήτηση...
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°7
virusakos έγραψε:Χρήστο εκτός από ψυγεία πουλάς και πλυντήρια;
Οχι ρε Χαρη για ποιον μα περασες,για τον ραδιο Τσιγαριδη home electric.
giorgos 75
Latest Horsepower : ?????????
Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
Αριθμός μηνυμάτων : 827
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
Τόπος : ΘΗΒΑ
- Δημοσίευση Ν°8
Επησης σημερα τοποθετησα και ψυγειο νερου greddy.
Το πρωι κατα τις 8:00 που κατεβαινα Αθηνα με εξωτερικη θερμοκρασια 25 βαθμους σε κατασταση
cruising απο 120-140 χλμ το scanguage θερμοκρασια νερου κατω απο 93 βαθμους δεν μου εδειξε.
Το μεσσημερι κατα τις 15:30 στην επιστροφη προς θηβα με εξωτερικη θερμοκρασια
34 βαθμους και με 150 χλμ πορεια το scanguage μου εδειχνε 86-88 βαθμους.Βεβαια εκανα και τα
ανοιγματακια μου μεχρι τα 200 (οχι παραπανω λογο ζεστης) που εκει πηγε μεχρι τους 95 βαθμους που ειναι
η θερμοκρασια που μπαινουν σε λειτουργεια τα βεντιλατερ.Με το που ξεκινανε η θερμοκρασια πεφτει αισθητα.
Επησης αυτο που παρατηρησα απο βολτες μεσα στην θηβα ειναι οτι τα βεντιλατερ τωρα δεν μπαινουν σε λειτουργια τοσο συχνα οσο πριν.Πολυ τα ειχα κουρασει,ηρθε η ωρα τους να ξεκουραστουνε και αυτα
Πιστευω να μην σας κουρασα.
Το πρωι κατα τις 8:00 που κατεβαινα Αθηνα με εξωτερικη θερμοκρασια 25 βαθμους σε κατασταση
cruising απο 120-140 χλμ το scanguage θερμοκρασια νερου κατω απο 93 βαθμους δεν μου εδειξε.
34 βαθμους και με 150 χλμ πορεια το scanguage μου εδειχνε 86-88 βαθμους.Βεβαια εκανα και τα
ανοιγματακια μου μεχρι τα 200 (οχι παραπανω λογο ζεστης) που εκει πηγε μεχρι τους 95 βαθμους που ειναι
η θερμοκρασια που μπαινουν σε λειτουργεια τα βεντιλατερ.Με το που ξεκινανε η θερμοκρασια πεφτει αισθητα.
Επησης αυτο που παρατηρησα απο βολτες μεσα στην θηβα ειναι οτι τα βεντιλατερ τωρα δεν μπαινουν σε λειτουργια τοσο συχνα οσο πριν.Πολυ τα ειχα κουρασει,ηρθε η ωρα τους να ξεκουραστουνε και αυτα
endless
Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
Rebuilds : Απο το στομα σου. .
Αριθμός μηνυμάτων : 1510
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
- Δημοσίευση Ν°9
giorgos 75 έγραψε:
Eμας οχι, τα βεντιλατερ σου ομως. . . .
Γεια σου ρε Μαγιορκα που παλι μας πηρες τη μπουκια απ το στομα!!!
Πως τα καταφερνεις παντα κ με αφηνεις να περιμενω την επομενη παρτιδα!
giorgos 75
- Δημοσίευση Ν°10
ειμαι λιγο ευελικτοςendless έγραψε:giorgos 75 έγραψε:
Eμας οχι, τα βεντιλατερ σου ομως. . . .
Γεια σου ρε Μαγιορκα που παλι μας πηρες τη μπουκια απ το στομα!!!
Πως τα καταφερνεις παντα κ με αφηνεις να περιμενω την επομενη παρτιδα!
vasilis_M
Latest Horsepower : 192 PS (έτσι λένε)
Rebuilds : στο μέλλον...
Αριθμός μηνυμάτων : 302
Ημ/νία εγγραφής : 08/09/2010
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
- Δημοσίευση Ν°11
καλορίζικο Γιώργο το έλεγες και το έβαλες...giorgos 75 έγραψε:Επησης σημερα τοποθετησα και ψυγειο νερου greddy.
alex-rx8
Rotary : RX8 COSMO Latest Horsepower : 231
Rebuilds : ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ.....
Αριθμός μηνυμάτων : 282
Ημ/νία εγγραφής : 03/01/2011
- Δημοσίευση Ν°12
μπραβο γιωργο...οτι καλυτερο υπαρχει το εχεις βαλει στο σου...καλοριζικο
θα το δω και απο κοντα!!!!
θα το δω και απο κοντα!!!!
giorgos 75
- Δημοσίευση Ν°13
Σας ευχαριστω παιδια!!!
dkrx8
Αριθμός μηνυμάτων : 307
Ημ/νία εγγραφής : 07/02/2011
Τόπος : RIo de Janeiro
- Δημοσίευση Ν°14
Ψαχνω κι εγω ψυγειο και προσανοτολιζομαι για το μαμα, διαβασα ομως για το greddy που λετε. Τι τιμη παιζει ο greddy?
dkrx8
Αριθμός μηνυμάτων : 307
Ημ/νία εγγραφής : 07/02/2011
Τόπος : RIo de Janeiro
- Δημοσίευση Ν°15
RE-Amemiya Aluminum Big Radiator SE3P RX-8
Γι αυτο εχετε καμια αποψη ή γνωμη.... στο ψαξιμο ειμαι.
http://www.rhdjapan.com/re-amemiya-aluminum-big-radiator-se3p-rx-8.html?___store=rhdjapan_en&___from_store=rhdjapan_fr
Γι αυτο εχετε καμια αποψη ή γνωμη.... στο ψαξιμο ειμαι.
http://www.rhdjapan.com/re-amemiya-aluminum-big-radiator-se3p-rx-8.html?___store=rhdjapan_en&___from_store=rhdjapan_fr