TO EROTIMA EINAI AN SAS EXEI SIMVEI KAI POS TO ANTIMETOPISATE...IPARXEI KAPOIA TAINIA STO EMPORIO KALI;;;
GIA PEITE GIATI MONO TA XRISOPSARA LEIPOUN APO MESA...
endless έγραψε:
Στο θεμα μας λοιπον, εχω ακουσει πως κανοντας μια τρυπουλα στο κατω μερος του φαναριου γλυτωνεις σιγουρα απ τα χρυσοψαρα, απ την υγρασια δεν ξερω!
Ετσι ειναι τα D.I.Y.jdm-r έγραψε:Ωραιος ο Dinos.
jdm-r έγραψε:
Πιστευω οτι και με φλατζοκολα γινεται δουλεια,μονο που αν θες να τα βγαλεις αντα ξεκολατα.
Οχι εγω συλικονη εχω βαλει επανω στις εργοστασιακες φλατζες και εδω και 1 χρονο ειμαι ΟΚ!endless έγραψε:Ωραιος! Το εχεις κανει στα δικα σου?
marigw i valvolini einai must se ena amaksi..kai kanei gia oles ts xrhseis..xexe!!!pantws ta fanarakia mou(ftou mn ta matiasoume)enai pena....aaaaa kai mia kali lisi gia to provlima einai to vernikoma..VAPSTE TA MAYRA!!endless έγραψε:Ρε προεδρε ολα τα περιεργα στο αμαξι σου συμβαινουν!
Το φαναρι ξεθαμπωσε με ενα πιστολακι κ στα υγρα των φρενων σου υπηρχε βαλβολινη!
Αν ειναι δυνατον ρε φιλε!
Θα μας τρελανεις εσυ
Στο θεμα μας λοιπον, εχω ακουσει πως κανοντας μια τρυπουλα στο κατω μερος του φαναριου γλυτωνεις σιγουρα απ τα χρυσοψαρα, απ την υγρασια δεν ξερω!
ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΟΝΟς ΜΟΥ ΑΝ ΘΕς ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟς ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΕΡΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΝΕΡΟ ΕΜΕΝΑ.......ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ..........blueshark έγραψε:LOIPON PAIDIA AFOU EXO ALLAXEI IDI TA 2 PISO FANARIA OTAN IMOUN STIN EGGYHSH PRIN 2 XRONIA ,LOGO NERON POU EPERNAN, PARATIRISA OTI PALEI TO DEXI MAS KANEI NERA.....
TO EROTIMA EINAI AN SAS EXEI SIMVEI KAI POS TO ANTIMETOPISATE...IPARXEI KAPOIA TAINIA STO EMPORIO KALI;;;
Τι εκανες; Πες μας να ξερουμε μπας και το ξαναπαθουμε..αν και εδω και 1 χρομο ειμαι ΟΚ!!!akis-rx8 έγραψε:ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΟΝΟς ΜΟΥ ΑΝ ΘΕς ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟς ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΕΡΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΝΕΡΟ ΕΜΕΝΑ.......ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ..........blueshark έγραψε:LOIPON PAIDIA AFOU EXO ALLAXEI IDI TA 2 PISO FANARIA OTAN IMOUN STIN EGGYHSH PRIN 2 XRONIA ,LOGO NERON POU EPERNAN, PARATIRISA OTI PALEI TO DEXI MAS KANEI NERA.....
εχουμε και λεμε ξεμονταρουμε τα φαναρια βγαζουμε ολες της βιδες και προθερμενουμε την κουζηνα μας στους 200 μαθμους και μετα βαζουμε το καθε φαναρι ξεχοριστα για 12 με 15 λεπτα μεσα στον φουρνο οχι παραπανο το βγαζουμε και περνουμε δυο κουταλια καιτα ανιγουμε προσεχτικα τα καθαριζουμε η κανουμε οτι εργασια θελουμε τα ξανα βαζουμε στον φουρνο ανιχτα για 15 λεπτα τα βγαζουμε και τα κλινουμε βαζουμε και της βιδες και αφου κριοσουν τα βαζουμε ξανα μεσα για 10 λεπτα τα βγαζουμε περνουμε μια μπαμπριζοκολα της 3Μ και βαζουμε στην ραφη γιρο γιρο και τελος τα νερα..........αν τα βριτε σκουρα φοναχτεμε να τα κανουμε μαζη........dinoskid έγραψε:Τι εκανες; Πες μας να ξερουμε μπας και το ξαναπαθουμε..αν και εδω και 1 χρομο ειμαι ΟΚ!!!akis-rx8 έγραψε:ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΟΝΟς ΜΟΥ ΑΝ ΘΕς ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟς ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΕΡΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΝΕΡΟ ΕΜΕΝΑ.......ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ..........blueshark έγραψε:LOIPON PAIDIA AFOU EXO ALLAXEI IDI TA 2 PISO FANARIA OTAN IMOUN STIN EGGYHSH PRIN 2 XRONIA ,LOGO NERON POU EPERNAN, PARATIRISA OTI PALEI TO DEXI MAS KANEI NERA.....
100%bigproedros έγραψε:pianei ayto akh??
akis-rx8 έγραψε:εχουμε και λεμε ξεμονταρουμε τα φαναρια βγαζουμε ολες της βιδες και προθερμενουμε την κουζηνα μας στους 200 μαθμους και μετα βαζουμε το καθε φαναρι ξεχοριστα για 12 με 15 λεπτα μεσα στον φουρνο οχι παραπανο το βγαζουμε και περνουμε δυο κουταλια καιτα ανιγουμε προσεχτικα τα καθαριζουμε η κανουμε οτι εργασια θελουμε τα ξανα βαζουμε στον φουρνο ανιχτα για 15 λεπτα τα βγαζουμε και τα κλινουμε βαζουμε και της βιδες και αφου κριοσουν τα βαζουμε ξανα μεσα για 10 λεπτα τα βγαζουμε περνουμε μια μπαμπριζοκολα της 3Μ και βαζουμε στην ραφη γιρο γιρο και τελος τα νερα..........αν τα βριτε σκουρα φοναχτεμε να τα κανουμε μαζη........dinoskid έγραψε:Τι εκανες; Πες μας να ξερουμε μπας και το ξαναπαθουμε..αν και εδω και 1 χρομο ειμαι ΟΚ!!!akis-rx8 έγραψε:ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΟΝΟς ΜΟΥ ΑΝ ΘΕς ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟς ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΕΡΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΝΕΡΟ ΕΜΕΝΑ.......ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ..........blueshark έγραψε:LOIPON PAIDIA AFOU EXO ALLAXEI IDI TA 2 PISO FANARIA OTAN IMOUN STIN EGGYHSH PRIN 2 XRONIA ,LOGO NERON POU EPERNAN, PARATIRISA OTI PALEI TO DEXI MAS KANEI NERA.....
αν αγαπας αυτο που κανεις οχι αλλα θα ειναι καλητερα και απο μαμα....dake έγραψε:akis-rx8 έγραψε:εχουμε και λεμε ξεμονταρουμε τα φαναρια βγαζουμε ολες της βιδες και προθερμενουμε την κουζηνα μας στους 200 μαθμους και μετα βαζουμε το καθε φαναρι ξεχοριστα για 12 με 15 λεπτα μεσα στον φουρνο οχι παραπανο το βγαζουμε και περνουμε δυο κουταλια καιτα ανιγουμε προσεχτικα τα καθαριζουμε η κανουμε οτι εργασια θελουμε τα ξανα βαζουμε στον φουρνο ανιχτα για 15 λεπτα τα βγαζουμε και τα κλινουμε βαζουμε και της βιδες και αφου κριοσουν τα βαζουμε ξανα μεσα για 10 λεπτα τα βγαζουμε περνουμε μια μπαμπριζοκολα της 3Μ και βαζουμε στην ραφη γιρο γιρο και τελος τα νερα..........αν τα βριτε σκουρα φοναχτεμε να τα κανουμε μαζη........dinoskid έγραψε:Τι εκανες; Πες μας να ξερουμε μπας και το ξαναπαθουμε..αν και εδω και 1 χρομο ειμαι ΟΚ!!!akis-rx8 έγραψε:ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΟΝΟς ΜΟΥ ΑΝ ΘΕς ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟς ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΕΡΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΝΕΡΟ ΕΜΕΝΑ.......ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ..........blueshark έγραψε:LOIPON PAIDIA AFOU EXO ALLAXEI IDI TA 2 PISO FANARIA OTAN IMOUN STIN EGGYHSH PRIN 2 XRONIA ,LOGO NERON POU EPERNAN, PARATIRISA OTI PALEI TO DEXI MAS KANEI NERA.....
λιγο ταλεπορια δεν ειναι ?
akis-rx8 έγραψε:αν αγαπας αυτο που κανεις οχι αλλα θα ειναι καλητερα και απο μαμα....dake έγραψε:akis-rx8 έγραψε:εχουμε και λεμε ξεμονταρουμε τα φαναρια βγαζουμε ολες της βιδες και προθερμενουμε την κουζηνα μας στους 200 μαθμους και μετα βαζουμε το καθε φαναρι ξεχοριστα για 12 με 15 λεπτα μεσα στον φουρνο οχι παραπανο το βγαζουμε και περνουμε δυο κουταλια καιτα ανιγουμε προσεχτικα τα καθαριζουμε η κανουμε οτι εργασια θελουμε τα ξανα βαζουμε στον φουρνο ανιχτα για 15 λεπτα τα βγαζουμε και τα κλινουμε βαζουμε και της βιδες και αφου κριοσουν τα βαζουμε ξανα μεσα για 10 λεπτα τα βγαζουμε περνουμε μια μπαμπριζοκολα της 3Μ και βαζουμε στην ραφη γιρο γιρο και τελος τα νερα..........αν τα βριτε σκουρα φοναχτεμε να τα κανουμε μαζη........dinoskid έγραψε:Τι εκανες; Πες μας να ξερουμε μπας και το ξαναπαθουμε..αν και εδω και 1 χρομο ειμαι ΟΚ!!!akis-rx8 έγραψε:ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΟΝΟς ΜΟΥ ΑΝ ΘΕς ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟς ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΕΡΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΝΕΡΟ ΕΜΕΝΑ.......ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ..........blueshark έγραψε:LOIPON PAIDIA AFOU EXO ALLAXEI IDI TA 2 PISO FANARIA OTAN IMOUN STIN EGGYHSH PRIN 2 XRONIA ,LOGO NERON POU EPERNAN, PARATIRISA OTI PALEI TO DEXI MAS KANEI NERA.....
λιγο ταλεπορια δεν ειναι ?
μια απο τα ειδια ειναι και τα πισω αν το κατεχεις το θεμα αν οχι κατσε στον παγκο καλητερα............alex-rx8 έγραψε:και για να παρετε και ιδεες αλλα οχι για τα κολοφαναρα!!!!μονο για τα μπροστινα φαναρια!!!
dinoskid έγραψε:Καλο αυτο που λες...το εχω ξαναδει απλα αυτο το κανουμε σε περιπτωση που φταιει το φαναρι και θαμπονει...αλλα στις περισοτερες περιπτωσεις φταινε οι φλατζουλες του φαναριου!
Αναλογα την περισταση δλδ!!!
με τον καιρο κανουν πορους και τραβα απο εκει νεροdinoskid έγραψε:Καλο αυτο που λες...το εχω ξαναδει απλα αυτο το κανουμε σε περιπτωση που φταιει το φαναρι και θαμπονει...αλλα στις περισοτερες περιπτωσεις φταινε οι φλατζουλες του φαναριου!
ontws..akis-rx8 έγραψε:με τον καιρο κανουν πορους και τραβα απο εκει νεροdinoskid έγραψε:Καλο αυτο που λες...το εχω ξαναδει απλα αυτο το κανουμε σε περιπτωση που φταιει το φαναρι και θαμπονει...αλλα στις περισοτερες περιπτωσεις φταινε οι φλατζουλες του φαναριου!