Veilstan Παρ 07 Φεβ 2014, 6:33 am
Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στο Forum και εδώ και κάποιους μήνες με ενδιαφέρει η αγορά-(ανταλλαγή) ενός RX8 Cosmo
Βρέθηκε στην κατοχή μου μέσω οικογενείας στα 18 μου ενα Golf 5 GT (170hp). Παρόλα αυτά απο πιτσιρικάς είχα αρρώστεια με οτι ανοίκει στην JDM οικογένεια και συγκεκριμένα με το ενα και μοναδικό RX7 FD3S. Μου είχε κινήσει την περιέργια ο διαφορετικός αυτός κινητήρας που ακούει στο ονομα Wankel. Ρώτησα τους πιό κοντινούς μου ανθρώπους και συγκεκριμένα αυτούς που ''υποτείθεται'' γνώριζαν 5 πράγματα για τα αυτοκίνητα σε γενικές γραμμές. ΟΛΟΙ τους έβγαζαν μια συγκεκριμένη ξυνίλα και αρνητικότητα μόλις άκουγαν για wankel. Όλα αυτα λοιπόν με ''έσπρωξαν'' στο να ψάξω και να μάθω για τους κινητήρες αυτούς και με τον τρόπο αυτό να διαμορφώσω δικη μου γνώμη και άποψη. Πλέον ότι φωράει στα σπλάχνα του τρίγωνα μπορώ να πω πως απλά με συγκηνεί.
Στο θέμα μας γιατί ξέφυγα ολίγον.
Όπως είπα πριν εχω στην κατοχή μου ενα GT GOLF 5 και ψάχνω για ανταλλαγή με Cosmo(μαύρο χρώμα). Δεν μπορώ να πω, το συγκεκριμένο Golf δεν έχει σχεση με τα απλα στα οποια ειχα μπει και οδηγήσει. Έχει το γκάζι του είναι σβέλτο αυτοκίνητο και για πρώτο αυτοκίνητο μην το πεις ούτε του παππά. Παρόλα αυτα για να τελειώνω γιατι σας κούρασα, η καρδιά χτυπά Iαπωνία και το αίμα νερό δεν γίνεται, αν τύχων έχετε κάποιον γνωστό η ακόμη και οι ίδιοι ενδιαφέρεστε για ανταλλαγή σας παρακαλω επικοινωνήστε. Ωστόσο είμαι και εγω στο ψάξιμο. (Golf 5 GT Turbo-Kompressor 170hp, anartiseis bilstein kai eibach elatiria sport kit,αποστάτες τροχών, μαύρο χρώμα, 2007 μοντέλο) Ευχαριστώ εκ των υστέρων. Να χαίρεσται τα εργαλεία σας...