αφου δεν μπορουμε εμεις να τα βαλουμε σε κοντρα παρτους τα σοβρακα εσει ξετριπησε τους..........Godfather-x8 έγραψε:akis-rx8 έγραψε:NONE ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ ΕΤΣΙ..... ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΗ ΕΔΩ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟGodfather-x8 έγραψε:οσο-οσο???????iaponas έγραψε:Ωραίος ρε Μάνο!
Θέλω κονέ με το μωρό και πληρώνω όσο όσο!
οκΟΚοκ!!!!
για ξανα πες τι εννοεις?????? νομιζω οτι δε καταλαβα...και οχι μονο εγω!!!!!
+7
bigproedros
appellator
iaponas
giorgos 75
dake
dim2max
Mavros Piravlos
11 απαντήσεις
MAX POWER rx8 Godfather
akis-rx8
Rotary : RX8 challenge Latest Horsepower : 192
Rebuilds : 2o moter!!192hp
Αριθμός μηνυμάτων : 328
Ημ/νία εγγραφής : 05/01/2011
Τόπος : ΘΗΒΑ
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: MAX POWER rx8 Godfather
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°27
thanks Μαριαννα,αν και θα ηθελα να φτιαξω κανενα βιντεο,αλλα δεν εχω αλλους πελατες εδω!endless έγραψε:Ελπιζω ο Ακις να μην παρεξηγειται
Απλα καποιες ατακες του εχουν μεινει στην ιστορια . . .
Παρεπιπτοντος νονε επειδη σου εχουμε @@ το θεμα το αμαξι σου ειτε σε foto ειτε live τα σπαει!
Περιτα τα λογια.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°28
τωρα το επιασααααααα!!!!!!akis-rx8 έγραψε:αφου δεν μπορουμε εμεις να τα βαλουμε σε κοντρα παρτους τα σοβρακα εσει ξετριπησε τους..........
ολοι μπορουμε να τα βαλουμε σε κοντρα!!!!! εγω ατμοσφαιρικος πηγαινα πιο πολλες,τωρα λιγοι μπορουν να κατσουν διπλα μου!!!!!!γιαυτο και εσυ μη μασας,οτι ατμοσφαιρα βλεπεις ή τουρμπατη μπανιερα,δινε και εσυ τσαι!!!!!
akis-rx8
Rotary : RX8 challenge Latest Horsepower : 192
Rebuilds : 2o moter!!192hp
Αριθμός μηνυμάτων : 328
Ημ/νία εγγραφής : 05/01/2011
- Δημοσίευση Ν°29
να σε καλα.......μεσα απο τηνGodfather-x8 έγραψε:τωρα το επιασααααααα!!!!!!akis-rx8 έγραψε:αφου δεν μπορουμε εμεις να τα βαλουμε σε κοντρα παρτους τα σοβρακα εσει ξετριπησε τους..........
ολοι μπορουμε να τα βαλουμε σε κοντρα!!!!! εγω ατμοσφαιρικος πηγαινα πιο πολλες,τωρα λιγοι μπορουν να κατσουν διπλα μου!!!!!!γιαυτο και εσυ μη μασας,οτι ατμοσφαιρα βλεπεις ή τουρμπατη μπανιερα,δινε και εσυ τσαι!!!!!
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°30
για σενα Μαριανναendless έγραψε:
Παρεπιπτοντος νονε το αμαξι σου live τα σπαει!
Περιτα τα λογια.
dake
Rotary : τα λεμε σε 4 χρονια Latest Horsepower : 2 ποδια
Rebuilds : μονο στο playstation
Αριθμός μηνυμάτων : 255
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : Νίκαια
- Δημοσίευση Ν°31
χαχαχαχαχαχαχα
πολυ καλος !!!!!!!!!!!
πολυ καλος !!!!!!!!!!!
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°32
Godfather-x8 έγραψε:για σενα Μαριανναendless έγραψε:
Περιτα τα λογια.
και μετα απο αυτοοοοοοο ερχεται αυτοοοοοοοοοοοοοοο:
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°33
Godfather-x8 έγραψε:Godfather-x8 έγραψε:για σενα Μαριανναendless έγραψε:
Περιτα τα λογια.
και μετα απο αυτοοοοοοο ερχεται αυτοοοοοοοοοοοοοοο:
endless
Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
Rebuilds : Απο το στομα σου. .
Αριθμός μηνυμάτων : 1510
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
- Δημοσίευση Ν°34
Αθηνα επρεπε να μενεις νονε, Μοσχατο κι ολας. . . .
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°35
απο τις 1/3 εως 31/8!!!endless έγραψε:Αθηνα επρεπε να μενεις νονε, Μοσχατο κι ολας. . . .
αλλα γιατι????
endless
Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
Rebuilds : Απο το στομα σου. .
Αριθμός μηνυμάτων : 1510
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
- Δημοσίευση Ν°36
Για να εχεις περισσοτερους αντιπαλους απο το dragster.gr αλλα κ ποιο κοντα τον βελτιωτη σου μιας κ εδω ο ανταγωνισμος δεν ξεκιναει απ τα Χανια κ φτανει στο Ηρακλειο!
Ειναι καθε βραδυ μπροστα σου κ το χαιρεσαι!
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°37
endless έγραψε:Για να εχεις περισσοτερους αντιπαλους απο το dragster.gr αλλα κ ποιο κοντα τον βελτιωτη σου μιας κ εδω ο ανταγωνισμος δεν ξεκιναει απ τα Χανια κ φτανει στο Ηρακλειο!
Κι από τα Χανιά εώς το Ηράκλειο έχει αυτοκίνητα που τουλάχιστον τα Κρητικά Wankel δεν τα πλησιάζουμε ούτε στο ονειρό μας. NSX Compressor, Z06 640 αλόγων,M3 E30, EVO, Imprezza,106, Saxo κάποια μάλιστα έχουν γράψει και Πανελλήνια στο dragster
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°38
spiffm έγραψε:endless έγραψε:Για να εχεις περισσοτερους αντιπαλους απο το dragster.gr αλλα κ ποιο κοντα τον βελτιωτη σου μιας κ εδω ο ανταγωνισμος δεν ξεκιναει απ τα Χανια κ φτανει στο Ηρακλειο!
Κι από τα Χανιά εώς το Ηράκλειο έχει αυτοκίνητα που τουλάχιστον τα Κρητικά Wankel δεν τα πλησιάζουμε ούτε στο ονειρό μας. NSX Compressor, Z06 640 αλόγων,M3 E30, EVO, Imprezza,106, Saxo κάποια μάλιστα έχουν γράψει και Πανελλήνια στο dragster
Σεμνααααααα.......
manolis
Rotary : mazda rx8 cosmo spes Latest Horsepower : 231
Rebuilds : no
Αριθμός μηνυμάτων : 89
Ημ/νία εγγραφής : 17/01/2011
Τόπος : ΧΑΝΙΑ
- Δημοσίευση Ν°39
Ο Σταύρος πάντα γραφεί σεμνά και αληθινά πράγματα. και ξέρει πώς επειδή έχει ένα πολλή γρήγορο αμάξι δεν σημαίνει ότι είναι και το γρηγορότερο.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°40
manolis έγραψε:Ο Σταύρος πάντα γραφεί σεμνά και αληθινά πράγματα. και ξέρει πώς επειδή έχει ένα πολλή γρήγορο αμάξι δεν σημαίνει ότι είναι και το γρηγορότερο.
Παντα υπαρχει ποιο γρηγορος..
alex-rx8
Rotary : RX8 COSMO Latest Horsepower : 231
Rebuilds : ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ.....
Αριθμός μηνυμάτων : 282
Ημ/νία εγγραφής : 03/01/2011
- Δημοσίευση Ν°41
jdm-r έγραψε:manolis έγραψε:Ο Σταύρος πάντα γραφεί σεμνά και αληθινά πράγματα. και ξέρει πώς επειδή έχει ένα πολλή γρήγορο αμάξι δεν σημαίνει ότι είναι και το γρηγορότερο.
για μενα λεγατε
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°42
alex-rx8 έγραψε:jdm-r έγραψε:manolis έγραψε:Ο Σταύρος πάντα γραφεί σεμνά και αληθινά πράγματα. και ξέρει πώς επειδή έχει ένα πολλή γρήγορο αμάξι δεν σημαίνει ότι είναι και το γρηγορότερο.
για μενα λεγατε
Kοκκινο πυραυλο δεν ειχαμε,
εσυ εισαι????
alex-rx8
- Δημοσίευση Ν°43
jdm-r έγραψε:alex-rx8 έγραψε:jdm-r έγραψε:manolis έγραψε:Ο Σταύρος πάντα γραφεί σεμνά και αληθινά πράγματα. και ξέρει πώς επειδή έχει ένα πολλή γρήγορο αμάξι δεν σημαίνει ότι είναι και το γρηγορότερο.
για μενα λεγατε
εσυ εισαι????
κοκκινη καρουτα ειμαι οχι κοκκινος πυραυλος...
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°44
alex-rx8 έγραψε:jdm-r έγραψε:alex-rx8 έγραψε:jdm-r έγραψε:manolis έγραψε:Ο Σταύρος πάντα γραφεί σεμνά και αληθινά πράγματα. και ξέρει πώς επειδή έχει ένα πολλή γρήγορο αμάξι δεν σημαίνει ότι είναι και το γρηγορότερο.
για μενα λεγατε
εσυ εισαι????
η καρουτα ειναι ποιο καλη απο τον πυραυλο???
alex-rx8
- Δημοσίευση Ν°45
jdm-r έγραψε:alex-rx8 έγραψε:jdm-r έγραψε:alex-rx8 έγραψε:jdm-r έγραψε:manolis έγραψε:Ο Σταύρος πάντα γραφεί σεμνά και αληθινά πράγματα. και ξέρει πώς επειδή έχει ένα πολλή γρήγορο αμάξι δεν σημαίνει ότι είναι και το γρηγορότερο.
για μενα λεγατε
εσυ εισαι????
η καρουτα ειναι ποιο καλη απο τον πυραυλο???
η καρουτα ειναι λεξη που την λεμε εμεις απο λιβαδεια και προς τα πανω...
καρουτα= καρο!!!
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°46
jdm-r έγραψε:spiffm έγραψε:endless έγραψε:Για να εχεις περισσοτερους αντιπαλους απο το dragster.gr αλλα κ ποιο κοντα τον βελτιωτη σου μιας κ εδω ο ανταγωνισμος δεν ξεκιναει απ τα Χανια κ φτανει στο Ηρακλειο!
Σεμνααααααα.......
jdm-r έγραψε:manolis έγραψε:Ο Σταύρος πάντα γραφεί σεμνά και αληθινά πράγματα. και ξέρει πώς επειδή έχει ένα πολλή γρήγορο αμάξι δεν σημαίνει ότι είναι και το γρηγορότερο.
και ποιος ειπε οτι θελω να πλησιασω τα NSX Compressor, Z06 640 αλόγων και αλλα που αναφερθηκαν!!!
και ποιος ειπε οτι αν εχεις γρηγορο αμαξι εισαι ο γρηγοροτερος!!!!!!
και ποιος Χ#ΣΤ/ΚΕ για το αν θα με περασει καποιος ή περασω καποιον!!!!
παιδια χαλαρωστε ......εγω απλα εχω ΕΝΑ (οχι μοναδικο) απο τα ποιο ομορφα,σωστα βελτιωμενα και γρηγορα στην Ελλαδα(οπου δεν ειναι κ πολλα) και μοναδικο(εως τωρα) challenge με 50+ροπη, οπου εχει κανει 40.000km περιπου ασπαστο(σκορδα-φτου-φτου) ΜΕ ΔΥΟ SETUP και το ΧΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ Κ@@Λ@Ν@ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!
οσα πατηματα εχω κανει(χανια-ρεθυμνο-ηρακλειο-αθηνα) εχω χασει μονο απο ενα αμαξι και τπτ αλλο,και αυτο ετυχε!ΟΠΟΥ 'γαμος και χαρα με +/-400αλογα' ο νονος μεσα και δε πηγαινω δεξια με 50 σαν μερικους μερικους μη καψουν λαδι ή βενζινη!! τωρα αν καποιοι που εχω πληγωσει οταν ηταν 380-450 αλογα περνουν δανειο για να τα κανουν 500+ για να με περασουν αυτο με τιμα ,οπως και αμαξια ανω των 500+ αλογων που αναφερθηκαν οτι με περνουν παλι με τιμα ....γιατι ξεχναν ποσα αλογα ειμαι εγω και απλα θελουν να περασουν μπροστα !!
Παντα υπαρχει ποιο γρηγορο αμαξι ,δε παν να εχουμε και 1500αλογα!!!!
Εγω κοιταω την παρτι μου,την κ@υλ@ μου,και εκει που φτανει το χερι μου να κρεμαω το καλαθι,αν φτανει στα 400 αλογα τοτε εκει το κρεμαω αν αργοτερα φτασει και παραπανω :ΟΣΟΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!!!!
Υ.Γ: ανταγωνισμος 400αλογα σημαινει 370 εως 430,αυτο εννοουσε η Μαριαννα,οχι 400 vs 640